-
- Konu Sahibi hidennisko
- #109.561
Progestan kullanırken mi değdi nasıl değer ki bu topikte daha önce de bir-kac kişi de okumuştum eskilerde ama sonra yazmadılar sanırım hatırlamıyorum.Valla 1 kez elime dikiş degmisti şimdi yok acaba serklaj dikişi attımi dedim doktorum imkansız açılmaz dedi
Hiç konuşmadım. bende bilmiyorum sormalı mıyım. perşembe hastaneye yatınca sorarım artık.Benimki geç döllenme olmuş sata göre gitmiyor. 12+4 'ün şu an. Dikiş tekniğiyle ilgili konuştunuz mu hiç doktorunuzla ben sormayı unuttum sormalı mıydım onu da bilmiyorum
Bende yarın sorarım artıkHiç konuşmadım. bende bilmiyorum sormalı mıyım. perşembe hastaneye yatınca sorarım artık.
Maşallah sağlıkla büyüt insalh ne güzel bizede umut oluyor aynenMerhaba arkadaşlar. Hamileyken yazmıştım bu başlığa 21.haftada sancım çıkmasıyla başlamıştı sürecim. O haftadan sonra yürüyüş dahi yasak olarak yatarak geçirdim hamileliğimi 34lere kadar. Umut olsun diye yazıyorum çünkü bende bu başlığa gelip bir umut aramıştım. 38+3’te oğlumu sağlıcakla kucağıma aldım şimdi iki aylıkdarısı hepinizin başına.
Ben en başından beri düşük tehlikesi yaşadım 32. Haftada rahim daralmasi farkedildi muhtemelen kontrole geç gittiğim için geç farkedildi . İğne ilaç vs. Verildi 36+0 haftamda erken doğum yaptım.arkadaslar bende rahim agzı yetmezliği vardı
13. haftamda dikiş uygulandı
benimle aynı seyleri yaşayıp erken dogum yasayan var mı
ben simdi rahim kasılmalarını engelleyici ilac kullanıyorum
ve ayda bir penisilin vuruluyorumsenağlama
Peki serklaj sonrası fitil koyarken dikiş hic elinize geldimiHepiniz sağlıkla büyütün inşallah bizlerde zamanında sağlıkla kucaklayalım bebelerimizibende çarşamba günü oldum serklaj ilk gün biraz agrım oldu ama şu an iyiyim inşallah hep iyi devam ederiz hepimiz
Dr ağızdan alabilirsin istersen dedi ben ağızdan alıyorum.Peki serklaj sonrası fitil koyarken dikiş hic elinize geldimi
Yatarken bacağımın arasına yastık alıyorum ben öyle geçti bel ağrım. daha önce (serklaj öncesi) benimde oluyorduMerhaba 13 haftadayım dün serklaj oldum.herşey yolunda gitti çok şükür. Bel ağrım var biraz
Çok teşekkür ederim vakti zamanı gelince sizde kucağınıza alırsınız inşallah. Umudunuzu diri tutunMaşallah sağlıkla büyüt insalh ne güzel bizede umut oluyor aynen
Size de çok geçmiş olsunSelam herkese. Ben de 21 haftalık kaybı olan bir raylıydım. Tekrar hamile kaldım tüp bebekle. Kızıma bugün 38+2 de kavuştum. Dikiş alındıktan 8 gün sonra sezaryenle alındı.
Kanamalı, enfeksiyonlu bir hamilelikti. Umarım herkes sağlıkla kavuşur evladına. 9 ay hep yatmalı, bol atraksiyonlu idi
Bende çarşamba günü oldum. Gece biraz ağrım olmuştu ama sabaha kalmadı ağrım. Herkes farklı tabi bir hafta on güne kadar ağrısı kanaması devam edenleri okumuştum. Geçmiş olsun hayırla atlatalım bu günleri. Siz kaç haftalıksınızKızlar bana da cuma günü serklaj yapıldı.. Ama hala içimde bir sızı var özellikle de tuvalet ihtiyacımı giderdiğim zamanlar da oluyor.. Sizde de oldu mı böyle bişey daha çok yeni olduğu için mi bu acı bu sızı oluyor.. Kaç güne geçer acaba bilginiz var mı???
Bir an önce geçer inşallah cnm.. 12+6 olduk bugün..Bende çarşamba günü oldum. Gece biraz ağrım olmuştu ama sabaha kalmadı ağrım. Herkes farklı tabi bir hafta on güne kadar ağrısı kanaması devam edenleri okumuştum. Geçmiş olsun hayırla atlatalım bu günleri. Siz kaç haftalıksınız
Ağrı kesici vermedi mi dr benimki ağrın olursa parol kullan demişti. Bu ağrılarda aylarımızda sağlıklı sıhhatli çabucak geçer inşallahBir an önce geçer inşallah cnm.. 12+6 olduk bugün..
Bana da ağrın olursa parol kullan demişti ama benim normalde ağrım olmadığı için parol kullanmayı tercih etmiyorum sadece idrardan sonra yanma sızı oluyor.. Zamanla bu ağrıda geçer inşallahAğrı kesici vermedi mi dr benimki ağrın olursa parol kullan demişti. Bu ağrılarda aylarımızda sağlıklı sıhhatli çabucak geçer inşallah
Geçer Allah 'ın izniyle inşallah. Antibiyotik kullanıyorsunuz değil miBana da ağrın olursa parol kullan demişti ama benim normalde ağrım olmadığı için parol kullanmayı tercih etmiyorum sadece idrardan sonra yanma sızı oluyor.. Zamanla bu ağrıda geçer inşallah