Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Benimki geç döllenme olmuş sata göre gitmiyor. 12+4 'ün şu an. Dikiş tekniğiyle ilgili konuştunuz mu hiç doktorunuzla ben sormayı unuttum sormalı mıydım onu da bilmiyorum
Hiç konuşmadım. bende bilmiyorum sormalı mıyım. perşembe hastaneye yatınca sorarım artık.

Merhaba arkadaşlar. Hamileyken yazmıştım bu başlığa 21.haftada sancım çıkmasıyla başlamıştı sürecim. O haftadan sonra yürüyüş dahi yasak olarak yatarak geçirdim hamileliğimi 34lere kadar. Umut olsun diye yazıyorum çünkü bende bu başlığa gelip bir umut aramıştım. 38+3’te oğlumu sağlıcakla kucağıma aldım şimdi iki aylık ❣️ darısı hepinizin başına.

Merhaba arkadaşlar. Hamileyken yazmıştım bu başlığa 21.haftada sancım çıkmasıyla başlamıştı sürecim. O haftadan sonra yürüyüş dahi yasak olarak yatarak geçirdim hamileliğimi 34lere kadar. Umut olsun diye yazıyorum çünkü bende bu başlığa gelip bir umut aramıştım. 38+3’te oğlumu sağlıcakla kucağıma aldım şimdi iki aylık ❣️ darısı hepinizin başına.
Maşallah sağlıkla büyüt insalh ne güzel bizede umut oluyor aynen

arkadaslar bende rahim agzı yetmezliği vardı
13. haftamda dikiş uygulandı
benimle aynı seyleri yaşayıp erken dogum yasayan var mı
ben simdi rahim kasılmalarını engelleyici ilac kullanıyorum
ve ayda bir penisilin vuruluyorumsenağlama
Ben en başından beri düşük tehlikesi yaşadım 32. Haftada rahim daralmasi farkedildi muhtemelen kontrole geç gittiğim için geç farkedildi . İğne ilaç vs. Verildi 36+0 haftamda erken doğum yaptım.

Selam herkese. Ben de 21 haftalık kaybı olan bir raylıydım. Tekrar hamile kaldım tüp bebekle. Kızıma bugün 38+2 de kavuştum. Dikiş alındıktan 8 gün sonra sezaryenle alındı.
Kanamalı, enfeksiyonlu bir hamilelikti. Umarım herkes sağlıkla kavuşur evladına. 9 ay hep yatmalı, bol atraksiyonlu idi😄

Merhaba 13 haftadayım dün serklaj oldum.herşey yolunda gitti çok şükür. Bel ağrım var biraz

Hepiniz sağlıkla büyütün inşallah bizlerde zamanında sağlıkla kucaklayalım bebelerimizi😊 bende çarşamba günü oldum serklaj ilk gün biraz agrım oldu ama şu an iyiyim inşallah hep iyi devam ederiz hepimiz

Hepiniz sağlıkla büyütün inşallah bizlerde zamanında sağlıkla kucaklayalım bebelerimizi😊 bende çarşamba günü oldum serklaj ilk gün biraz agrım oldu ama şu an iyiyim inşallah hep iyi devam ederiz hepimiz
Peki serklaj sonrası fitil koyarken dikiş hic elinize geldimi

Selam herkese. Ben de 21 haftalık kaybı olan bir raylıydım. Tekrar hamile kaldım tüp bebekle. Kızıma bugün 38+2 de kavuştum. Dikiş alındıktan 8 gün sonra sezaryenle alındı.
Kanamalı, enfeksiyonlu bir hamilelikti. Umarım herkes sağlıkla kavuşur evladına. 9 ay hep yatmalı, bol atraksiyonlu idi😄
Size de çok geçmiş olsun ❣️ darısı diğer arkadaşlarımızın başına. Kaybınız için üzgnüm

Kızlar bana da cuma günü serklaj yapıldı.. Ama hala içimde bir sızı var özellikle de tuvalet ihtiyacımı giderdiğim zamanlar da oluyor.. Sizde de oldu mı böyle bişey daha çok yeni olduğu için mi bu acı bu sızı oluyor.. Kaç güne geçer acaba bilginiz var mı???

Kızlar bana da cuma günü serklaj yapıldı.. Ama hala içimde bir sızı var özellikle de tuvalet ihtiyacımı giderdiğim zamanlar da oluyor.. Sizde de oldu mı böyle bişey daha çok yeni olduğu için mi bu acı bu sızı oluyor.. Kaç güne geçer acaba bilginiz var mı???
Bende çarşamba günü oldum. Gece biraz ağrım olmuştu ama sabaha kalmadı ağrım. Herkes farklı tabi bir hafta on güne kadar ağrısı kanaması devam edenleri okumuştum. Geçmiş olsun hayırla atlatalım bu günleri. Siz kaç haftalıksınız

Bende çarşamba günü oldum. Gece biraz ağrım olmuştu ama sabaha kalmadı ağrım. Herkes farklı tabi bir hafta on güne kadar ağrısı kanaması devam edenleri okumuştum. Geçmiş olsun hayırla atlatalım bu günleri. Siz kaç haftalıksınız
Bir an önce geçer inşallah cnm.. 12+6 olduk bugün..

Ağrı kesici vermedi mi dr benimki ağrın olursa parol kullan demişti. Bu ağrılarda aylarımızda sağlıklı sıhhatli çabucak geçer inşallah
Bana da ağrın olursa parol kullan demişti ama benim normalde ağrım olmadığı için parol kullanmayı tercih etmiyorum sadece idrardan sonra yanma sızı oluyor.. Zamanla bu ağrıda geçer inşallah

X