- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.391
- 33
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #108.421
Dikiş atılınca kafan rahat etmiş olacak canım progestan ve magnezyumu ben de ne zamandır kullanıyorum inşallah sağlıkla sorunsuz bu süreci atlatacaksınBugün kendi doktorum kontrol etti rahim ağzı uzunluğu 3,5 cm ölçtü ama açıklık da görüyorum dedi. Progestan ve magnezyum başlattı perşembe yine kontrol edelim eğer bir şey görürsek o zaman dikişini atalım dedi
Detaylıya böle gerek olmadan, normal doktorun ultrasonuyla bile fark ediliyor canım merak etme.Kızlar detaylı ultrasonda açıklık var mı yok mu anlaşılır mı yoksa illa vajinal ultrasonla mı bakmak lazım
Progestandan dolayı olabilir canım ama yine de doktoruna sormakta fayda varKızlar size bir sorum olacak. Biraz ayakta kalsam akıntım oluyor çamaşırım ıslanıyor su gibi ama beyaz gibi de normal mi ?
Sağ ol canım geçen gittiğimde 38 mm çıkınca uzunluk vajinal bakmadı sadece karından baktı dedim acaba ya açıklık varsa ama anlamazsak ama cuma detaylıya gideceğim için kafam blraz daha rahatDetaylıya böle gerek olmadan, normal doktorun ultrasonuyla bile fark ediliyor canım merak etme.
İnşallah canım, alacak nefesi varsa bu dünyada elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah güzelce yoluna girecek her şey. Çok moral oldu bana burası. Allah hepinizden razı olsun :)Dikiş atılınca kafan rahat etmiş olacak canım progestan ve magnezyumu ben de ne zamandır kullanıyorum inşallah sağlıkla sorunsuz bu süreci atlatacaksın
Amin canım insallahhGeçmiş olsun, inşallah hepsi geride kalır sorunsuz bir şekilde
Hunilesme karından yapılan ultrasonda bile gözüküyor,rahim boyu uzunluğu vajinal de daha doğru sonuç veriyor.Kızlar detaylı ultrasonda açıklık var mı yok mu anlaşılır mı yoksa illa vajinal ultrasonla mı bakmak lazım
Sağ ol canım içim iyice rahat etti demek ki doktor sıkıntı görmedi ondan bakmadıHunilesme karından yapılan ultrasonda bile gözüküyor,rahim boyu uzunluğu vajinal de daha doğru sonuç veriyor.
Merhaba hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinKızlar merhaba, ben ilk doğumumu 27 haftalık yaptım. 25. Haftada tesadüfen fark edildi rahim ağzı yetmezliği, hemen dikiş atıldı ama 2 hafta sonra doğum oldu. Doğumdan sonra da bebeğimin yemek borusunun oluşmadığını öğrendik, doğumsal bir anomaliymiş ve kaybettim bebeğimiŞimdi tekrar tüp bebekle 8 haftalık hamileyim. Dikiş atılacak. Dikişi perinatologun mu atması gerekiyor? Siz hangi doktorda serklaj oldunuz? Ben Tekirdağ’da yaşıyorum, Tekirdağ’da serklaj olan var mı? Çok teşekkür ederim şimdiden, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Sana da geçmiş olsun tatlım. Çabucak toparlarsın inşallah.Ben direkt Demir tüketmiyorum. Imom omega 3 kullanıyorum. İçinde Demir de dahil olmak üzere tüm vitaminler var. Ama sen gibi direkt tüketenlerde bu tarz sıkıntılar olduğunu duydum
Allah razı olsun saolasın canım. Yok şükür ufak tefek var tabi ama olacak o kadar.
Bu gece burdayım canım, yarına nasipse çıkacağım.
Bende ilkini kaybettim 21. Haftada.Kızlar merhaba, ben ilk doğumumu 27 haftalık yaptım. 25. Haftada tesadüfen fark edildi rahim ağzı yetmezliği, hemen dikiş atıldı ama 2 hafta sonra doğum oldu. Doğumdan sonra da bebeğimin yemek borusunun oluşmadığını öğrendik, doğumsal bir anomaliymiş ve kaybettim bebeğimiŞimdi tekrar tüp bebekle 8 haftalık hamileyim. Dikiş atılacak. Dikişi perinatologun mu atması gerekiyor? Siz hangi doktorda serklaj oldunuz? Ben Tekirdağ’da yaşıyorum, Tekirdağ’da serklaj olan var mı? Çok teşekkür ederim şimdiden, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Geçmiş olsun. Benim doktorum perinatolog değildi ama tecrübesine güvendiğim biriydi.Kızlar merhaba, ben ilk doğumumu 27 haftalık yaptım. 25. Haftada tesadüfen fark edildi rahim ağzı yetmezliği, hemen dikiş atıldı ama 2 hafta sonra doğum oldu. Doğumdan sonra da bebeğimin yemek borusunun oluşmadığını öğrendik, doğumsal bir anomaliymiş ve kaybettim bebeğimiŞimdi tekrar tüp bebekle 8 haftalık hamileyim. Dikiş atılacak. Dikişi perinatologun mu atması gerekiyor? Siz hangi doktorda serklaj oldunuz? Ben Tekirdağ’da yaşıyorum, Tekirdağ’da serklaj olan var mı? Çok teşekkür ederim şimdiden, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Eylül annelerinde de bı arkadaşımızın sebebi bulunamayan kanaması olmuştu ve aktif olarak günlerce sürmüştü, hastanede yatarak takip edilmişti, onun da serklajı vardı. Yani olabiliyor malesef bilinmeyen durumlar. Doktorlar en doğru kararla sürecinizi takip edecektir.Kızlar saar 5te yoğun kanamam başladı pıhtı şeklinde. Doktor muayene etti. Dikişlerde sıkıntı görünmüyor aktif kanama da yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Çok korkuyorum. Kanamanın nedeni nasıl bilinmiyor anlamış değilim. Bir kaç tane doktor baktı ki bunlardan 3 tanesi perinatolog
Geçmiş olsun canım ya hay Allah seni devamlı strese sokuyor durup durup. İnşallah sebepsiz birşeydir.Kızlar saar 5te yoğun kanamam başladı pıhtı şeklinde. Doktor muayene etti. Dikişlerde sıkıntı görünmüyor aktif kanama da yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Çok korkuyorum. Kanamanın nedeni nasıl bilinmiyor anlamış değilim. Bir kaç tane doktor baktı ki bunlardan 3 tanesi perinatolog
Sebepsiz canım. Doktor olabilir bebekte sorun yoksa yapacağımız bir şey yok dedi. Çok şükür bebekte sorun yok. Şuan hastanedeyim takip ediliyor. 4 saatte bir nst kontrolü kontrolü yapılıyor sancı yok bebeğin kalp atışı da iyi çok şükür. Kanamaları görünce aklım çıkıyorGeçmiş olsun canım ya hay Allah seni devamlı strese sokuyor durup durup. İnşallah sebepsiz birşeydir.