- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.053
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #108.401
12 ye kadar pek bi şey olmuyor eger bebekte bi sağlık sıkıntısı olmazsa sanırım. Çalışmanda bi mahzur yok. Ama enfeksıyona dikkat et. Okul ortamı malum. WC kullanma , kantinden yeme, ya da maskeyi çıkarma bence. Okulda gribi bilmem nesi de gelip seni bulmasın diyor söylüyorum onca öğrenci vardır sonuçta.@virginiastat R Renklirenklihzlsel Nisa2019 hepinize toplu yazayım. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Şu an 4+1 haftalık hamileyim. 35 yaşındayım. Öğretmenim. 12.haftaya kadar okula gideyim sonra bulabilirsem heyet raporu alayım diye düşünüyordum. Ama aileler hiç çalışma,Ücretsiz izin al diyor. Yüklü bir kredi ödememiz var. Alamam.
Kaybımı anlatayım. Hiç ağrı olmadan kalın,şeffaf, uzun bir akıntı geldi lavaboda. Meğer nişanmış, tabi ben bilmiyorum. Lavabodan çıktım, ıslaklık hissettim. Avuç içi kadar kan. Hemen acile gittik. 10 dakikalık yolda sancı başladı. Doktor doğum başlamış dedi. Normal doğumla 10 saatlik bir süreçte doğurdum cennet meleğimi. 5 yıl oldu. Sonra iki kez kendiliğinden hamile kaldım. Kimyasal oldu. Geçen yıl tekrar tüp denedik. Tuttu, tek embriyo koydurduk. Ama ikiz oldu. Kalpleri atmadı kürtaj oldum. Bu sene tekrar cesaret ettim. İnşallah bu sefer sağlıkla kavuşurum.
Bende bu şekilde düşünüyorum. Önceki hamileliğimi de bu şekilde geçirdim. Ilık suyla 5 dk girip çıkıyordum.Ayakta kalmak sancı vs bişeye sebep olmuyorsa, tek şampuanla banyo işini beş altı dkda cozebilirsin. Psikoloji herşeyden önemli, kendinizi bu kadar kisitlamayin, her gün olmasa da iki günde bir kısa bir duş alıp motivasyonunu artir derim. Tabi haftada bir duş olayı doktor tavsiyesi değil ise..
İyi dilekleriniz o kadar iyi geliyor ki. Allah razı olsun. Siz de evladınıza sağlıkla kavuşun.12 ye kadar pek bi şey olmuyor eger bebekte bi sağlık sıkıntısı olmazsa sanırım. Çalışmanda bi mahzur yok. Ama enfeksıyona dikkat et. Okul ortamı malum. WC kullanma , kantinden yeme, ya da maskeyi çıkarma bence. Okulda gribi bilmem nesi de gelip seni bulmasın diyor söylüyorum onca öğrenci vardır sonuçta.
Sen elinden geleni yap. Sağ Salim doğacaktır inş
Serklajdan çıkmışsın,şimdi okudum. Çok geçmiş olsun. İnşallah hersey yolunda gidecekBende bu şekilde düşünüyorum. Önceki hamileliğimi de bu şekilde geçirdim. Ilık suyla 5 dk girip çıkıyordum.
Allah razı olsun cok saol. Amin inş hepimizinSerklajdan çıkmışsın,şimdi okudum. Çok geçmiş olsun. İnşallah hersey yolunda gidecekBen de başlarda çok yiprattim kendimi, ogle yemeğini yatarak yediysem duş izni verdim kendime, tuvalette biraz fazla otursam vicdan yaptım vs. Haftalar ilerledikçe alıştım, kontrollerde sorun olmadığını gördükçe rahatladım. Kendini dinleyerek yol almak en iyisi, kasılma vs. olmuyorsa beş on dklarin günahı yok
Ben 16dan beri kullanıyorum canım ve sabah aç karnına içince çok kabızlık yapmıştı sonra bıraktım duphalac içip kabızlık sorununu hallettim ardından gece yatmadan içmeye başladım Demir ilacını şimdilik gayet iyi gidiyor kabızlık veya gaz yapmıyor gynoferon kullanıyorum ben deKızlar ben de size bir şey danışayım. 24.hafta muayenem de doktoruma demir takviyesini hatırlattım. Unutmuş olduğunu fark ettim çünkü. Sonra yine dalmış sanırım reçetede demir ilacı yoktu. Eczacı gyno ferno sanol verdi. onunla mı alakalı bilmiyorum ama kullanmaya başladığımdan beri gaz sıkışması problemi yaşadım hem de aralıksız 3 gün falan. Bugün içmedim artık. Floradix mi öyle birşey sipariş ettim şurup. Siz hangisini kullanıyorsunuz ve ne zaman? Sabah aç karnına da mideme ayrıca dokunuyor çünkü.
Doktorunla konuş canım zaten serklaj yapılacaksa devamında çalışamayacaksın serklaj da 13. Hafta gibi yapılır o zamana kadar çalışırsın ardından heyet raporuyla süreci tamamlarsın zaten@virginiastat R Renklirenklihzlsel Nisa2019 hepinize toplu yazayım. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Şu an 4+1 haftalık hamileyim. 35 yaşındayım. Öğretmenim. 12.haftaya kadar okula gideyim sonra bulabilirsem heyet raporu alayım diye düşünüyordum. Ama aileler hiç çalışma,Ücretsiz izin al diyor. Yüklü bir kredi ödememiz var. Alamam.
Kaybımı anlatayım. Hiç ağrı olmadan kalın,şeffaf, uzun bir akıntı geldi lavaboda. Meğer nişanmış, tabi ben bilmiyorum. Lavabodan çıktım, ıslaklık hissettim. Avuç içi kadar kan. Hemen acile gittik. 10 dakikalık yolda sancı başladı. Doktor doğum başlamış dedi. Normal doğumla 10 saatlik bir süreçte doğurdum cennet meleğimi. 5 yıl oldu. Sonra iki kez kendiliğinden hamile kaldım. Kimyasal oldu. Geçen yıl tekrar tüp denedik. Tuttu, tek embriyo koydurduk. Ama ikiz oldu. Kalpleri atmadı kürtaj oldum. Bu sene tekrar cesaret ettim. İnşallah bu sefer sağlıkla kavuşurum.
Geçmiş olsun canım serklaj için inşallah yine sonuna kadar gidip bebeğini vakitlice sağlıkla kucağına alacaksınAllah razı olsun cok saol. Amin inş hepimizin
Aynen öle. Zaten agrı sancı bi şey varsa, hadi kalkıp camları sileyim diyemiyorsun otomatik olarak. İçindeki ses seni yönlendiriyor. Ben son haftalarda, normal hamileler gibiydim. Tamam dışarda yürüyüşe çıkmıyordum ama evde hep hareketim vardı.
Banyoyu doktoruma sormadım hiçAyakta kalmak sancı vs bişeye sebep olmuyorsa, tek şampuanla banyo işini beş altı dkda cozebilirsin. Psikoloji herşeyden önemli, kendinizi bu kadar kisitlamayin, her gün olmasa da iki günde bir kısa bir duş alıp motivasyonunu artir derim. Tabi haftada bir duş olayı doktor tavsiyesi değil ise..
Canım bir doktorunda görüşünü al için rahatlasın.Okul başlayınca kendini koruman gerekecek tabi.Heyet raporu alabilrsin durumunu doktoruna anlatıp@virginiastat R Renklirenklihzlsel Nisa2019 hepinize toplu yazayım. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Şu an 4+1 haftalık hamileyim. 35 yaşındayım. Öğretmenim. 12.haftaya kadar okula gideyim sonra bulabilirsem heyet raporu alayım diye düşünüyordum. Ama aileler hiç çalışma,Ücretsiz izin al diyor. Yüklü bir kredi ödememiz var. Alamam.
Diyosun tabi, içini ferah tutmaya çalışBanyoyu doktoruma sormadım hiç
Ama her muayeneden sonra yemek ve wc harici kalma diyor
3 gebelik kaybı ve yaşım da 37 olunca ben biraz tedirgin oluyorum
katinaizmir ve R Renklirenkli dedikleriniz doğru ama 32 yi göreyim biraz daha rahat ederim
Tabi 32 ye gelincede 36 yı da göreyim dermiyim bilmiyorum
Hem de nasıl dersinBanyoyu doktoruma sormadım hiç
Ama her muayeneden sonra yemek ve wc harici kalma diyor
3 gebelik kaybı ve yaşım da 37 olunca ben biraz tedirgin oluyorum
katinaizmir ve R Renklirenkli dedikleriniz doğru ama 32 yi göreyim biraz daha rahat ederim
Tabi 32 ye gelincede 36 yı da göreyim dermiyim bilmiyorum
Canım bir doktorunda görüşünü al için rahatlasın.Okul başlayınca kendini koruman gerekecek tabi.Heyet raporu alabilrsin durumunu doktoruna anlatıp
Ben hastanedeyim canım kanamam tamamen kesilmiyor. Bazen artıyor bazen de lekelenme şeklinde devam ediyor. Her gün muayene oluyorum, nst ye bağlıyorlar herhangi bir sorun görünmüyor. Burdaki doktorlar çok düşünceli 8 tüp bebek denemem olduğunu söyledim. Kıymetli gebelik deyip beni göndermiyorlar. Herhangi bir sorun olursa hemen müdahale ederiz diyorlar. Şimdilik burdayız.katinaizmir bişey soracağım sana
Bebeğin hareketlerini kaçıncı haftadan itibaren takip etmemiz gerekiyor?Ben geçen hafta doktora gittim ama bişey demedi.Birde nasıl saymamız lazım?Bu ara kafayı ona taktım
@Mrym44 sen nasılsın hastaneden çıktın mı?
M mucizemmelegim sende en son hastanedeydin nasıl oldun çıktın mı?
Amin inş. Allah razı olsunR Renklirenkli ooo bazı serklajlı hanımlar aramıza katılmışEnfeksiyon olmadan atlat inşallah çok geçmiş olsun
Yani progestan alıyor muydun vajinal ? Ondandır gibi geliyor. Kullnamıyorsan ve yıne de oluyorsa doktora yaz benceKızlar size bir sorum olacak. Biraz ayakta kalsam akıntım oluyor çamaşırım ıslanıyor su gibi ama beyaz gibi de normal mi ?
Bu konu biraz kişiye özel değişiyor malesef.. Ayakta kalıp, hareket halinde yer çekimi ile çamaşıra gelmesi normal ama rengi, fazlalığı vs.bunlar değişir dediğim gibi..Kızlar size bir sorum olacak. Biraz ayakta kalsam akıntım oluyor çamaşırım ıslanıyor su gibi ama beyaz gibi de normal mi ?
Geçmiş olsun, inşallah hepsi geride kalır sorunsuz bir şekildeBen hastanedeyim canım kanamam tamamen kesilmiyor. Bazen artıyor bazen de lekelenme şeklinde devam ediyor. Her gün muayene oluyorum, nst ye bağlıyorlar herhangi bir sorun görünmüyor. Burdaki doktorlar çok düşünceli 8 tüp bebek denemem olduğunu söyledim. Kıymetli gebelik deyip beni göndermiyorlar. Herhangi bir sorun olursa hemen müdahale ederiz diyorlar. Şimdilik burdayız.
Bugün doktor kontrolünde açıklık var ama perşembeye kadar bekleyelim dedi. İstirahat verdi evde yatıyorum sürekli. Magnezyum ve progestan başlattı. bir önceki kontroldeki hunileşmeyi göremedi o yüzden hemen atmayalım doğumu da başlatma riski var dedi. Tek duam bu süreci bir şekilde atlatmak. Buradaki hepiniz için de dua ediyorum.Canım haftan ileri ama açıklık yoksa risk faktörü diğer haftalardan çok da farklı değil endişelenme. Enfeksiyon yoksa vakit kaybetmeden yaptır. İlk zamanlar moral bozuluyor ama sonra alışıyorsun.