- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.053
- Konu Sahibi hidennisko
- #108.401
12 ye kadar pek bi şey olmuyor eger bebekte bi sağlık sıkıntısı olmazsa sanırım. Çalışmanda bi mahzur yok. Ama enfeksıyona dikkat et. Okul ortamı malum. WC kullanma , kantinden yeme, ya da maskeyi çıkarma bence. Okulda gribi bilmem nesi de gelip seni bulmasın diyor söylüyorum onca öğrenci vardır sonuçta.@virginiastat R Renklirenkli hzlsel Nisa2019 hepinize toplu yazayım. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Şu an 4+1 haftalık hamileyim. 35 yaşındayım. Öğretmenim. 12.haftaya kadar okula gideyim sonra bulabilirsem heyet raporu alayım diye düşünüyordum. Ama aileler hiç çalışma,Ücretsiz izin al diyor. Yüklü bir kredi ödememiz var. Alamam.
Kaybımı anlatayım. Hiç ağrı olmadan kalın,şeffaf, uzun bir akıntı geldi lavaboda. Meğer nişanmış, tabi ben bilmiyorum. Lavabodan çıktım, ıslaklık hissettim. Avuç içi kadar kan. Hemen acile gittik. 10 dakikalık yolda sancı başladı. Doktor doğum başlamış dedi. Normal doğumla 10 saatlik bir süreçte doğurdum cennet meleğimi. 5 yıl oldu. Sonra iki kez kendiliğinden hamile kaldım. Kimyasal oldu. Geçen yıl tekrar tüp denedik. Tuttu, tek embriyo koydurduk. Ama ikiz oldu. Kalpleri atmadı kürtaj oldum. Bu sene tekrar cesaret ettim. İnşallah bu sefer sağlıkla kavuşurum.
Sen elinden geleni yap. Sağ Salim doğacaktır inş