- 14 Mayıs 2020
- 419
- 338
- 33
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #106.941
Yorumunuzu görünce duramadim. Bana 14.haftada verdiler, plesanta rahim ağzında diye kasık ağrılarim oluyordu. Hatta ağrı kesici sandim geçen gün kullanasim gelmedi ama kasilmalari önlüyor diye yorumlayanlar da olmuş..Merhaba cok gecmis olsun bende yeni serklaj oldum sehir hastanesinde bana ne endol verdi ne antibiyotik verdi eve ciktim bugum bicak saplanir gibi kasiklarima agri giriyor bi doktora sordum endol alabilirmiyim diye oda 6. Aydan asagi olan gebeliklere onermiyoruz parol al dedi siz kacinci ayda endol kullandiniz
İnşallah canım, sağ salim hepimiz kavuşalım inşallahA aysnr8Serendipity- Günaydın hadi gözümüz aydın kızlar bizde bu cuma sabahı kavuşuyoruz oğlumla sağlıcakla inşallah
İnşallah canım, sağ salim hepimiz kavuşalım inşallah
Günaydın inşallah sağ salimA aysnr8Serendipity- Günaydın hadi gözümüz aydın kızlar bizde bu cuma sabahı kavuşuyoruz oğlumla sağlıcakla inşallah
İnşallah canım, sağ salim hepimiz kavuşalım inşallah
Günaydın inşallah sağ salimA aysnr8Serendipity- Günaydın hadi gözümüz aydın kızlar bizde bu cuma sabahı kavuşuyoruz oğlumla sağlıcakla inşallah
Korkma bence sonunda bebeğine kavuşacaksın, bende gün yaklaştıkça tedirgin oluyorum ama kendimi sakinleştiriyorum bebeğim gelicek hasret bitecek diyorumGünaydın inşallah sağ salimbenimde bugün son kontrol var. Çok korkuyorum doğumdan uykularım kaçmaya başladı. Nasıl atlatacağım bu korkuyu bilmiyorum.. Komple mi uyutsam diyorum kendimi bu kez çok ağrın olur diyorlar. Çok ortada kaldım..
Bende kendimi telkin etmeye çalışıyorum.. Bitecek öyle ya da böyle diyorum.. Çok yaklaştık ama doktor en geç 9 ekim de doğum yaptırırım demişti. Bugün bakalım ne diyecekKorkma bence sonunda bebeğine kavuşacaksın, bende gün yaklaştıkça tedirgin oluyorum ama kendimi sakinleştiriyorum bebeğim gelicek hasret bitecek diyorum
Son 4 gün 5.gün kavuşuyorsun⚘Bende kendimi telkin etmeye çalışıyorum.. Bitecek öyle ya da böyle diyorum.. Çok yaklaştık ama doktor en geç 9 ekim de doğum yaptırırım demişti. Bugün bakalım ne diyecek
Canım benim en canlı örneği benim bende çok korkuyordum komple uyudum ağrıyu çok hissettim hemşireler beni görünce genel anestezi aldığımı anlamışlar benim ilk doğumda belden yaptılar baktılar ben ağlıyorum kötü oluyorum koldan ufacık uyuttular bunu doktorunla konuş zaten hepsi belden uyuşturma taraftarı korkuyorum dersen koldan az uyuturlar kalkınca ağrın az olur zaten çok korkacak bişey de yokmuş ben ilk kalkışı bile kendim yaptım ama ister istemez korku oluyor tabi ama bebişi görünce ağrında bitiyor hakkında hayırlısı olsun inşBende kendimi telkin etmeye çalışıyorum.. Bitecek öyle ya da böyle diyorum.. Çok yaklaştık ama doktor en geç 9 ekim de doğum yaptırırım demişti. Bugün bakalım ne diyecek
İnşallah hayırlısı olur canımCanım benim en canlı örneği benim bende çok korkuyordum komple uyudum ağrıyu çok hissettim hemşireler beni görünce genel anestezi aldığımı anlamışlar benim ilk doğumda belden yaptılar baktılar ben ağlıyorum kötü oluyorum koldan ufacık uyuttular bunu doktorunla konuş zaten hepsi belden uyuşturma taraftarı korkuyorum dersen koldan az uyuturlar kalkınca ağrın az olur zaten çok korkacak bişey de yokmuş ben ilk kalkışı bile kendim yaptım ama ister istemez korku oluyor tabi ama bebişi görünce ağrında bitiyor hakkında hayırlısı olsun inş
Amin canım inşallahSon 4 gün 5.gün kavuşuyorsun⚘Allah yardımcın olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın
Evet doktorunla kesinlikle konuş kafan rahatlasın sonunu düşün hersey çok güzel olucak inşİnşallah hayırlısı olur canımbende ağlarım muhtemelen dayanamam korkudan.. Belki koldan uyuturlar azıcık bunu söyleyeyim duruma göre doktora hayatımda hiç operasyon yaşamadım ameliyathane ortamı çok korkutucu geliyor bana.
Amin, inşallah canım. Sağ salim kavuşuruz bebeklerimize. Sen kaçıncı haftadasinAy masallah ne kadar guzel ıns o haftalar banada nasıp olur
Ooo maşallah. Hepimizin haftaları da ne kadar yakınmış. Şimdi daha çok heyecanlısındır gün belli olduğu içinA aysnr8Serendipity- Günaydın hadi gözümüz aydın kızlar bizde bu cuma sabahı kavuşuyoruz oğlumla sağlıcakla inşallah
Sen kendini daha iyi tanırsın ama duyduğum kadarıyla tamamen uyuyanlar için daha zor oluyormuş. Sonrasında bebekle ilgilenmen de gecikiyor. Diğer türlü onu görmen bile iyi gelecektir sana eminim.Günaydın inşallah sağ salimbenimde bugün son kontrol var. Çok korkuyorum doğumdan uykularım kaçmaya başladı. Nasıl atlatacağım bu korkuyu bilmiyorum.. Komple mi uyutsam diyorum kendimi bu kez çok ağrın olur diyorlar. Çok ortada kaldım..
Korkma inşallah birşey olmaz. Son haftaya kadar durur garantisini hiçbir doktor veremez bence ne yaşayacağımızı kimse bilemez. Sen dikkat edeceksin bundan sonra kendine. Hep inşallah 37. haftaya geliriz gibi konuştu benim doktorum da garanti vermedi 38 olduk şimdiBen serklaj ameliyatımı oldum kızlar daha umutluyum her şey çok güzel ilerleyecek böyle hissediyorum doktor şu haftaya kadar gider diyemem tabi dedi bu sözden korkmalı mıyımDua edelim birbirimize
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.benim oğlumda 2 yaşında 2. Çocuğu düşünüyorum.serklaj olmam kesinlikle lazım.zor oluyor mu çocukla ilgilenmek vs.Maşallah sizin az kalmis. Sağlıkla sıhhatle kavusun inşallah evlatlariniza. Ben ilk hamilegimden biliyorum beklemek tedirgin olmak nasil birsey olduğunu. Her sabaha şükür etmeyi her gece hamd etmeyi. Sabrin ne olduğunu kızımı beklerken öğrendim ben.
Simdi 19 haftadayim önlem amaçlı yaptılar serklaji. Insallah hersey yolunda gider. Kendimi iyi his ediyorum. Doktor normal hayatina devam et dedi. Tabi is falan yapmiyorum. Yalniz kızımla ilgileniyorum iki yaşında.
Ama ister istemez hep aklim orda.