- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- Konu Sahibi hidennisko
- #106.961
Yaa Allah yardımcın olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallah.Çarşamba günü 09.30 da sezeryana alınıyorum hanımlar dua edin nolur
Tam olarak kaç haftalık oluyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa Allah yardımcın olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallah.Çarşamba günü 09.30 da sezeryana alınıyorum hanımlar dua edin nolur
Amin inşallah canım 37+4 oluyorum çarşamba günüYaa Allah yardımcın olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallah.
Tam olarak kaç haftalık oluyorsun?
Allah yardımcın olsun canım sağ salim kolayca kavuş bebeğine Yanında nescafe götür sezeryan baş ağrısı yapıyormuş kahve içince geçiyormuş. Ben termosla götürücem.Çarşamba günü 09.30 da sezeryana alınıyorum hanımlar dua edin nolur
Amin canım inşallah sağ salim evet kahve iyi geliyormuş onu duymuştum bende götürürüm olmadıAllah yardımcın olsun canım sağ salim kolayca kavuş bebeğine Yanında nescafe götür sezeryan baş ağrısı yapıyormuş kahve içince geçiyormuş. Ben termosla götürücem.
Darısı başımıza inşallah korkma olur mu kendini sakinleştir. Aylardır bebeğin için mücadele ediyorsun.Amin inşallah canım 37+4 oluyorum çarşamba günü
Ben çantaya Türk kahvesi makinesi koydum, kahvede alırım. Ara ara yapıp içeriz diye düşündük Allah nasip eder inşallahAllah yardımcın olsun canım sağ salim kolayca kavuş bebeğine Yanında nescafe götür sezeryan baş ağrısı yapıyormuş kahve içince geçiyormuş. Ben termosla götürücem.
İnşallah canım dualarım sizinle sağ salim bebeklerimize hepimiz kavuşalım 1-1 buçuk saat sürecek bir şey baktığında ama ameliyathane ortamı nasıl hissederim bakalım..Darısı başımıza inşallah korkma olur mu kendini sakinleştir. Aylardır bebeğin için mücadele ediyorsun.
Çıkınca yazacaksın korktuğum kadar değilmiş diye tecrübelerini anlatırsın bize ,bebişten fırsat bulursan
Amin cümlemize inşallah. Benim de ilk hamilegimde dolayi serklaj önerdiler. Hic birsey his etmiyorum. Sadece tedirginlik var. Kızımla ilgileniyorum ama ev işi yapmiyorum. Sali günü bir hafta olacak inşallah. Haftaya da pazartesi randevum var.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.benim oğlumda 2 yaşında 2. Çocuğu düşünüyorum.serklaj olmam kesinlikle lazım.zor oluyor mu çocukla ilgilenmek vs.
O buz gibi ameliyat ortamı ve sezeryan kesiğini,ağrısını düşündükçe canım sıkılıyor ama bebeğime ulaşma düşüncesi ve ona duyduğum merak her şeyi geride bırakıyor bugünlere gelebildiğimize binlerce kez şükürler olsun. Aynı heyecanı paylaşıyoruz kendini rahatlat minik elleri ayakları düşünİnşallah canım dualarım sizinle sağ salim bebeklerimize hepimiz kavuşalım 1-1 buçuk saat sürecek bir şey baktığında ama ameliyathane ortamı nasıl hissederim bakalım..
Hiç korkma, ağrın sen yürüdükçe azalacak bunuda unutma. Bahsetmiştim mide ameliyatım 4 5 saat sürdü,ilk uyandığımda Ben ne yaptım bu nasıl bir ağrı dedim. Sonra kalkıp yürüdüm ve ağrı falan kalmadıİnşallah canım dualarım sizinle sağ salim bebeklerimize hepimiz kavuşalım 1-1 buçuk saat sürecek bir şey baktığında ama ameliyathane ortamı nasıl hissederim bakalım..
Aynı gün yürütüyorlar sanırım inşallah çok acım olmaz.. Bodrumda olacak acıbadem de normalde yarın demiştik sonra doktor çok randevum var dedi çarşambaya erteledi. Ayrıca sen çok dirayetli bir kadınsın gerçekten takdir ediyorumHiç korkma, ağrın sen yürüdükçe azalacak bunuda unutma. Bahsetmiştim mide ameliyatım 4 5 saat sürdü,ilk uyandığımda Ben ne yaptım bu nasıl bir ağrı dedim. Sonra kalkıp yürüdüm ve ağrı falan kalmadı
Ameliyathane ortamı serin olduğundan gaz yapıyor ve onu çıkarınca rahatlıyorsun.
Nerde olucak İzmir de mi Aydın da mı?
Aynen öyle, ben mide ameliyatı oldum,histeroskopi ve 2 defa mecburi kürtaj oldum. O iki kürtaj o kadar zordu ki bebeklerimi kaybettim diye.O buz gibi ameliyat ortamı ve sezeryan kesiğini,ağrısını düşündükçe canım sıkılıyor ama bebeğime ulaşma düşüncesi ve ona duyduğum merak her şeyi geride bırakıyor bugünlere gelebildiğimize binlerce kez şükürler olsun. Aynı heyecanı paylaşıyoruz kendini rahatlat minik elleri ayakları düşün
Sağol canım bu yolda kim varsa hepsi,hepimiz çok güçlüyüz.Aynı gün yürütüyorlar sanırım inşallah çok acım olmaz.. Bodrumda olacak acıbadem de normalde yarın demiştik sonra doktor çok randevum var dedi çarşambaya erteledi. Ayrıca sen çok dirayetli bir kadınsın gerçekten takdir ediyorum
Benım daha cok yenı canım ıkı aylıkAmin, inşallah canım. Sağ salim kavuşuruz bebeklerimize. Sen kaçıncı haftadasin
İnşallah bir şey olmayacak canım sende gününü alacaksın sabır az kaldı yaşadıklarımız kolay değildi hiç hem de tek bir şey kaldı o da doğum, sonrası hayırlısıyla feraha çıkacağızSağol canım bu yolda kim varsa hepsi,hepimiz çok güçlüyüz.
Evet bir kaç saat sonra yürütüyorlar ve kuş gibi oluyorsun. Sen odaya gelince bebeğin orda olacak. Hayırlısıyla bizimde günümüz belli olsaydı, bu sancılar korkutuyor.
İnşallah,ay ben bebeğim hareket ettikçe ayrılıcaz diye üzülüyorum sonra bir an önce kavuşalım diyorum hormonlar tavanİnşallah bir şey olmayacak canım sende gününü alacaksın sabır az kaldı yaşadıklarımız kolay değildi hiç hem de tek bir şey kaldı o da doğum, sonrası hayırlısıyla feraha çıkacağız
Benim 26.haftalik bir kaybım var .sonrasında gebe kaldım ama seklaja gerek yok dediler.29. haftada doğum yaptım şükür o yaşıyor.Amin cümlemize inşallah. Benim de ilk hamilegimde dolayi serklaj önerdiler. Hic birsey his etmiyorum. Sadece tedirginlik var. Kızımla ilgileniyorum ama ev işi yapmiyorum. Sali günü bir hafta olacak inşallah. Haftaya da pazartesi randevum var.
Yaa çok kolaylıkla güzellikle geçsin inşallah Ben de düşünmemeye çalışıyorum pek ama bence bizim için çok daha zor günler geride kaldı, şimdi güzel vakitler geçici ağrılar acılar olsa da. İçimizi ferah tutalım.Çarşamba günü 09.30 da sezeryana alınıyorum hanımlar dua edin nolur
Erken yapılan serklajin tehlikesi yok sadece yarari var dedi doktorlar. Yasiniz daha kücükse bir kaç yıl daha bekleyin kardes için. Yasadiklariniz cok zor. Rabbim tekrar yaşatmasın.Benim 26.haftalik bir kaybım var .sonrasında gebe kaldım ama seklaja gerek yok dediler.29. haftada doğum yaptım şükür o yaşıyor.
Bu defa olursa kesin serklaj olmak lazım.ama oğlumu ihmal eder miyim zor olur mu diye düşünmeden edemiyorum.