Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Allah yardımcın olsun canım sağ salim kolayca kavuş bebeğine Yanında nescafe götür sezeryan baş ağrısı yapıyormuş kahve içince geçiyormuş. Ben termosla götürücem.
Amin canım inşallah sağ salim evet kahve iyi geliyormuş onu duymuştum bende götürürüm olmadı

Allah yardımcın olsun canım sağ salim kolayca kavuş bebeğine Yanında nescafe götür sezeryan baş ağrısı yapıyormuş kahve içince geçiyormuş. Ben termosla götürücem.
Ben çantaya Türk kahvesi makinesi koydum, kahvede alırım. Ara ara yapıp içeriz diye düşündük Allah nasip eder inşallah

İnşallah canım dualarım sizinle sağ salim bebeklerimize hepimiz kavuşalım 1-1 buçuk saat sürecek bir şey baktığında ama ameliyathane ortamı nasıl hissederim bakalım..

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.benim oğlumda 2 yaşında 2. Çocuğu düşünüyorum.serklaj olmam kesinlikle lazım.zor oluyor mu çocukla ilgilenmek vs.
Amin cümlemize inşallah. Benim de ilk hamilegimde dolayi serklaj önerdiler. Hic birsey his etmiyorum. Sadece tedirginlik var. Kızımla ilgileniyorum ama ev işi yapmiyorum. Sali günü bir hafta olacak inşallah. Haftaya da pazartesi randevum var.

İnşallah canım dualarım sizinle sağ salim bebeklerimize hepimiz kavuşalım 1-1 buçuk saat sürecek bir şey baktığında ama ameliyathane ortamı nasıl hissederim bakalım..
O buz gibi ameliyat ortamı ve sezeryan kesiğini,ağrısını düşündükçe canım sıkılıyor ama bebeğime ulaşma düşüncesi ve ona duyduğum merak her şeyi geride bırakıyor bugünlere gelebildiğimize binlerce kez şükürler olsun. Aynı heyecanı paylaşıyoruz kendini rahatlat minik elleri ayakları düşün

Hiç korkma, ağrın sen yürüdükçe azalacak bunuda unutma. Bahsetmiştim mide ameliyatım 4 5 saat sürdü,ilk uyandığımda Ben ne yaptım bu nasıl bir ağrı dedim. Sonra kalkıp yürüdüm ve ağrı falan kalmadı
Ameliyathane ortamı serin olduğundan gaz yapıyor ve onu çıkarınca rahatlıyorsun.
Nerde olucak İzmir de mi Aydın da mı?

Aynı gün yürütüyorlar sanırım inşallah çok acım olmaz.. Bodrumda olacak acıbadem de normalde yarın demiştik sonra doktor çok randevum var dedi çarşambaya erteledi. Ayrıca sen çok dirayetli bir kadınsın gerçekten takdir ediyorum

Aynen öyle, ben mide ameliyatı oldum,histeroskopi ve 2 defa mecburi kürtaj oldum. O iki kürtaj o kadar zordu ki bebeklerimi kaybettim diye.
Allah nasip ederse şimdi kavuşucaz hepimiz bebeklerimize ağrısı,korkusu anlık olucak.
Sağ salim kavuşunca hepsi geçicek.
Hayatında hiç serum bile almayan görümcem belden uyuşmalı oldu ve ben yaptıysam sende yaparsın diyor. Allah hepimize yardım etsin inşallah

Sağol canım bu yolda kim varsa hepsi,hepimiz çok güçlüyüz.
Evet bir kaç saat sonra yürütüyorlar ve kuş gibi oluyorsun. Sen odaya gelince bebeğin orda olacak. Hayırlısıyla bizimde günümüz belli olsaydı, bu sancılar korkutuyor.

İnşallah bir şey olmayacak canım sende gününü alacaksın sabır az kaldı yaşadıklarımız kolay değildi hiç hem de tek bir şey kaldı o da doğum, sonrası hayırlısıyla feraha çıkacağız

İnşallah,ay ben bebeğim hareket ettikçe ayrılıcaz diye üzülüyorum sonra bir an önce kavuşalım diyorum hormonlar tavan

Benim 26.haftalik bir kaybım var .sonrasında gebe kaldım ama seklaja gerek yok dediler.29. haftada doğum yaptım şükür o yaşıyor.
Bu defa olursa kesin serklaj olmak lazım.ama oğlumu ihmal eder miyim zor olur mu diye düşünmeden edemiyorum.

Aksaminiz hayirli olsun kizlar bizde 34+6oluyoruz 35e bir gyn kaldi carwanba kontroilum var en son 29da gitmisdim yol uzun ve serklajli oldugum icin hep yattim 6haftaya yakindir jontrole gitmedim cok korkuyorum wimdi akintimda var agrilarda cok fazla InwAllah 37e kadar durur hic olmazsa(

Çarşamba günü 09.30 da sezeryana alınıyorum hanımlar dua edin nolur
Yaa çok kolaylıkla güzellikle geçsin inşallah Ben de düşünmemeye çalışıyorum pek ama bence bizim için çok daha zor günler geride kaldı, şimdi güzel vakitler geçici ağrılar acılar olsa da. İçimizi ferah tutalım.
Benim de büyük ihtimal Cuma olacak yarın netleşecek

Erken yapılan serklajin tehlikesi yok sadece yarari var dedi doktorlar. Yasiniz daha kücükse bir kaç yıl daha bekleyin kardes için. Yasadiklariniz cok zor. Rabbim tekrar yaşatmasın.
Doktor bana normal yasamaya devam edebilirsin dedi. Hatta iki hafta sonra bile cinsel iliski bile serbest dedi. Ama ben dikkat etmeye devam edeceğim inşallah . Kızım 35 haftada doğdu. Ama 10 hafta sadece wc yemek dus için kalktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…