Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
MErhaba arkadaşlar, iki üç gündür bebeğin hareketlerini oldukça az hissediyorum :/ bir de iki gündür günde üç dört kez yaklaşık 5-10 dk sürecek şekilde alt tarafta kalp atımı gibi bir şey oluyor. Bu hıçkırık mı hareketi mi anlamadım ama hep belli aralıklarla ve hafif hafif oluyor. Makat geliş pozisyonundaydı bebeğim en son. Sizde bu kalp atımı gibi pıt pıt şey oluyor mu?

Makat duruşdaysa o ayakları olabilir, acaba onu mu hissediyorsun hareket ettikçe? Hareketlerini de takip et canım daha fazla sürerse doktora gidersin, bebeklerin de bizim gibi modları oluyor kimi gün daha hareketleri az

Merhaba ben de aranıza katıldım. İki gündür mesajları okuyorum. Benim yaşadığımı yaşayan ne çok insan varmış dedim. Daha önce ne rahim ağzı yetmezliğini duymuştum ne de dikiş atıldığını. Yaşarken çok zor geliyor. Ama böyle olup bebeğini kucağına alanları okudukça çok mutlu oldum

Benimde haftam 35 rahim boyu muhtemelen 20 mm açılman varmı peki benim açılmam da vardı

Pazartesi ilk nst ye girdim sancı çıkmadı ama ilaçlara devam sanırım 36 kadar yarın 35 bitiyor sizde durumlar nedir
Maşallah canım az kaldı 37ye,dua edelim hepimiz birbirimize. Bizde 25+1 olduk
Burda yangın devam ediyor kontrolüm çarşamba günü inşallah gidebilirim.
Akıntım çok oluyor dra dedim biokadın fitil kullan 5 gün dedi, kullandım ilk iki gün bir şey yoktu 3.gün ıslanmış peçete parçaları gibi akıntım oldu. Koku kaşıntı yok ama yatıp yatıp wcye gidince akıyor ve korkutuyor beni.
Zaten yangın bize çok yaklaştığı günde korktum bir şey olacak diye

Hamilelikte akıntı normal derler ama koku da yoksa rengi de koyu sarı yeşil değilse korkma bence ama tedbirli ol tabi sen nerde oturuyorsun canım kendini korkutma inş tez zamanda kontrol altına alınır gerçekten çok üzücü bu arada tabi ki dua ediyorum rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Amin inşallah.
Köyceğizde oturuyorum, buralar kül oldu haberlere çıkmıyor
Rengi beyaz ama afedersin peçetede sarımsı görünüyor. Koku kaşıntı falan yok, çamaşırıma çok nadir bulaşıyor.
Hazırladın mı eşyalarını

Yani akıntı olur bence ama seni huzursuz ettiyse bilemiyorum ben de akıntıdan çok çektim sonra gitti eşyalarımı bu hafta hazırlayacağız Allah nasip ederse çanta mı yapıcam bebeğe de beşik araba puset aldık gelecek inş kullanmak nasip olur bazen diyorum erken mi aldım bişey olursa ne olur gibi düşünceler de aklımı kemiriyor allahtan hayırlısı

Köyceğiz diziler den görmüştüm canım memleketimizi ne hale getirdiler şehir içine de yayıldı mı

Allah korusun canım korkma inşallah bir şey olmaz. Hangi marka aldın nerden aldın arabayı?
Güle güle güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah

Köyceğiz diziler den görmüştüm canım memleketimizi ne hale getirdiler şehir içine de yayıldı mı
Muğla merkeze çok yakın bir yer yanıyor, milas,Marmaris,bodrum yanıyor.
Bizim burası 8 gündür alev alev, şehir içi değil dağları köyleri yanıyor. Allah korusun herkesi 4 mahalle boşaltıldı bizim dibimize geldi çok korkunçtu ve hala etkisini kaybetmeden devam ediyor.
Taşında toprağında köylünün emeği var, dikilen her ağaç insan eliyle yıllar önce dikilmiş. Kül oldu hepsi, dua ediyoruz yağmur yağsın diye yoksa sönmesi çok çok zor

tez zamanda sönse bitse zaten Olan oldu Allah yardımcıları olsun

Çok geçmiş olsun bizler uzaktan bu kadar üzülürken siz en yakında çok daha zor günler geçiriyorsunuz Allahım tez vakitte son bulsun inşallah.
sen de epey ilerlemişsin maşallah ilk hedef 30

Ben hala araba alamadım ya beşiği de bu hafta alıcam inşallah, bi yandan da telaş yaptım erken gelirse yetişmicek diye, bebişe çikolatayla kapı süsü yaptırdım o gelecek daha inşallah erken gelmez diyorum ama resmen aşağıda ya çıkıcak gibi hissediyorum, pazartesi kontrole gitmeye korkuyorum resmen, yatış falan yapılırsa diye panik yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…