- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #106.281
Sağol canım inanki o kadar kötü ki Allah korusun herkesi.Çok geçmiş olsun bizler uzaktan bu kadar üzülürken siz en yakında çok daha zor günler geçiriyorsunuzAllahım tez vakitte son bulsun inşallah.
sen de epey ilerlemişsin maşallahilk hedef 30
Ben hala isim bulamadımBen hala araba alamadım ya beşiği de bu hafta alıcam inşallah, bi yandan da telaş yaptım erken gelirse yetişmicek diye, bebişe çikolatayla kapı süsü yaptırdım o gelecek daha inşallah erken gelmez diyorum ama resmen aşağıda ya çıkıcak gibi hissediyorum, pazartesi kontrole gitmeye korkuyorum resmen, yatış falan yapılırsa diye panik yaptım.
İsim bulsaydınBen hala isim bulamadımbakma araba acil değiş ben araba puset uygun olur diye aldım bende aşağıda hissediyorum ama belli olmaz sonuçta ağırlaştıgımız haftalar
Sorma hiç ısındıgım bişey yok görürsün inş rahat ol stres çok etken Allah herseyin hayırlsını versin inşİsim bulsaydınson ana kalırsa istemediğin isim olur birde.
Nasip olursa görürsem o günleri bende arabayı sonra almayı düşünüyorum
Amin inşallahSorma hiç ısındıgım bişey yok görürsün inş rahat ol stres çok etken Allah herseyin hayırlsını versin inş
Gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah.Herkese merhaba bende de sali günü 37 haftamda sezeryan ile doğum yaptim.3kilo 470 gr dünyaya geldi şükür.dogum öncesi sancim cikiyodu çok. doktorda sezeryan olunca beklemeyelim dedi ilk serklaji aldi sonra sezeryana girdim .dikiş aldirdiğimda 2 cm açiklik oluştu hemen.rabbim burdaki herkese vaktiyle küveze girmeden nasip etsin inş
Gözün Aydın canımHerkese merhaba bende de sali günü 37 haftamda sezeryan ile doğum yaptim.3kilo 470 gr dünyaya geldi şükür.dogum öncesi sancim cikiyodu çok. doktorda sezeryan olunca beklemeyelim dedi ilk serklaji aldi sonra sezeryana girdim .dikiş aldirdiğimda 2 cm açiklik oluştu hemen.rabbim burdaki herkese vaktiyle küveze girmeden nasip etsin inş
İçinden kastını anlamadım adet sancısı gibi miKızlar afedersiniz vajina içinde ağrı olması normal mi? Sanki üşütmüş gibi,batma gibi ne olduğunu anlamadım ? Akıntım da var ondan mı bilmiyorum bir tuhafkontrole çarşamba günü gidicem buralar karışık, yollar dolu
Değil kemik ağrısı gibi birşeydi azaldı netten baktım galiba çatı ağrısı dedikleri şey anlamıyorum ki bende.İçinden kastını anlamadım adet sancısı gibi mi
Olabilir canım hamilelikte bir çok ağrı oluyor iyi takip etmek lazımDeğil kemik ağrısı gibi birşeydi azaldı netten baktım galiba çatı ağrısı dedikleri şey anlamıyorum ki bende.
Hastane 40 dk uzak yoksa her şüpheli şeyde gidicem de,yatarak gidiyorum diye sarsıyor gitmek için çok düşünüyorum.
Bağcılar eğitim araştırma hastanesinde oldum ben m serklaj çok memnun kaldım dr um çok iyiydi ismi serdar perinatologKızlar merhaba serklaj için istanbul avrupada iyi doktor kimler var memoriala gttm 15bin fiyat cekti işten ayrildim onu ödemem mümkün değil suanda yardımcı olurmusunuz
Sizin aciklik mi wardi Yoksa kısalım kacti egitim araştırmalara gttm ben bağcılarda değil ama daha önceden bebek kaybın yoksa yaplmiyor dediler yada rahim agzi acikligi warsa yapyrz dediler oyuzden soruyorumBağcılar eğitim araştırma hastanesinde oldum ben m serklaj çok memnun kaldım dr um çok iyiydi ismi serdar perinatolog
Kısalma vardı bende, 12.haftadsn beri takipteydimSizin aciklik mi wardi Yoksa kısalım kacti egitim araştırmalara gttm ben bağcılarda değil ama daha önceden bebek kaybın yoksa yaplmiyor dediler yada rahim agzi acikligi warsa yapyrz dediler oyuzden soruyorum
Özelde de takip oluyordum ben o dr um 2500 tl demişti o zaman serklaj ücretine, eğer özel düşünürsen yada devlete git gel yapamazsan onu öneririm doğumu özelde yaptırdımSizin aciklik mi wardi Yoksa kısalım kacti egitim araştırmalara gttm ben bağcılarda değil ama daha önceden bebek kaybın yoksa yaplmiyor dediler yada rahim agzi acikligi warsa yapyrz dediler oyuzden soruyorum
Serklajda sorun oluyormu 16 haftadayım serklajdan korkyrm bebeğe bişey okur erken doğum ws dye aslında cok nadir bir risk amaKısalma vardı bende, 12.haftadsn beri takipteydim
20.hafta sonrası 21 mm e düştü rahim ağzı uzunluğu, o zamana kadar vajinal bakılmıyordu karından bakıyorlardı Zeynep Kamil hastanesine gittim o zamana kadar..dediğin gibi kayıp olmayınca takip edelim dedi onlar ama Sonra Süleymaniye kadın doğumdaki dr. A durumumu izah ettim alttan baktı ve 27 mm gördü serklaj gerekiyor dedi bende ilk randevuyu Bağcılarda buldum gittim daha evvelki hamileliğimde 26.haftada hunileşme olduğunu ve acil serklaj olduğumu söyledim dr serklaja karar verdi birkaç gün içinde oldu işlem..
Ozelde doktorunuz kimdi acabaÖzelde de takip oluyordum ben o dr um 2500 tl demişti o zaman serklaj ücretine, eğer özel düşünürsen yada devlete git gel yapamazsan onu öneririm doğumu özelde yaptırdım
Hayır çok kısa bir işlem zaten, ihtiyaç Olurda yapılmazsa 20.hafta sonrası erken doğumla kaybeden arkadaşlar çok olmuş burda zamanında belli olmadığı için.. Korkmayın benceSerklajda sorun oluyormu 16 haftadayım serklajdan korkyrm bebeğe bişey okur erken doğum ws dye aslında cok nadir bir risk ama
Ahmet Vehbi koca, gaziosmanpaşa kadın sağlığı merkezi..Ozelde doktorunuz kimdi acaba