Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Ahmet Vehbi koca, gaziosmanpaşa kadın sağlığı merkezi..
Teşekkür ederim aslında yaşadığım şehir kirklareli burda bir doktor ben yaparım dyor diğer hicbir doktor yapmıyor yapan doktor 3.000 dedi fiyatta makul ama eli nasıl becereblrmi bilemyrm korkyrm acikcasi niye diğer hicbir doktor yapmıyor oyuzden biraz soru işareti var kafamda istanbulda bir doktor bakıyorum bi yandan sürekli bu islemi yapmış doktor bir doktor olursa için rahat olur dyorum onlarında fiyatları çok pahali 8000 en az fiyat veren

Burdan bir arkadaş arda lembet e gitmişti ama o da pahalı diye biliyorum perinatologlar özelde çok pahalı zaten

Bisey sorablrmym kırklarelide kadın doğum bolumu beni bagcilara serdar hocaya sevk edeblrmi nasıl oluyor acaba sizin nasıl oldu bende guwendim serdar hocaya hem size de yapmış islemi
Evet oraya gidince durumunuzu anlatın perinatolojiye gitmek istiyorum diyin bilgisayardan yeşil alan kaydı diyorlar sanırım onu açacak

Bisey sorablrmym kırklarelide kadın doğum bolumu beni bagcilara serdar hocaya sevk edeblrmi nasıl oluyor acaba sizin nasıl oldu bende guwendim serdar hocaya hem size de yapmış islemi
Siz mhrs den şimdiden randevu talebi oluşturun biraz zor randevu alınıyor çünkü

Merhaba hanımlar, Allah hepimizin yardımcısı olsun, biliyorum cok erken haftalarda cok kısa rahim ağzı uzunluğu ile yüreği ağzında bekleyen çok arkadaş var, belki benim haftam epey ilerde diye önemsemezsiniz ama ben sizlerden bilgi almak icin yazıyorum. Gecen hafta 32. Haftamda ishalin tetiklemesiyle kasilmalarim oldu hemen gittik nst düzelmedi seruma ragmen, yatış verildi ciğer geliştirici igne iki doz yapıldı ve nidicard başladı dr, sonra rahim agzi uzunluğumu 32 mm ölçtü normal deyip ilaclara devam diyerek eve yolladi, bugun kontrolde nst iyiydi sancı hic yoktu ama rahim ağzı uzunluğu bir haftada 28 mm e düşmüş. İlaclara devam ve sürekli yat dedi dr. Bebegin suyu kilosu vs haftasına göre normal ama ben yine de panik yaptım. Bu şekilde ne kadar durulabiliyor sizler cok daha bilgilisiniz beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim. Hepinize duaciyim..

Serdar hoca daha önce kaybim olmadigi için yapmazsa çok zamam kaybetmiste olucam kafam Okdar karişik ki anlatamam size
Benimde kaybım yoktu 8 yaşında bir oğlum vardı ama ona olan hamileliğimde kıl payı kurtardık hunileşme olmuş rahim ağzında hiç anlaşılmadı belirti de yoktu bende.. Bunu anlattım rahim ağzı kısalması da olunca tmm dedi

Anlayabiliyorum yarım rahim olunca serklaj olması gerektiğini size kim söyledi?
Tup bebek merkezi dedi gittiğin bütün kadın doğumcular dedi ama smdi takip edelim açılma veya 2cm altina düşerse yapalım dyorlar ben bu bebeği allah korusun kaybedince mi dikiş atcakalr nedne bukadar zor geliyor dikiş atmak memorial bile takip dedi ama yarim rahimliyim zaten erken doğum riski war dikiş şart bide servikal kisalik basladi 4,5 4 3.5 3 haftada bir gdyrm hep kisaliyor önlem almak istyrm cok zor bebek sahibi oldum tuo bebek merkezlerinde koşturdum arabamı sattim borclandm işten cikarldm hastaneye sık sık gdyrm dye bu bebek sağlıkla doğsun istyrm

Merhaba sizin durumun benzerini haziran annelerinde arkadaşım yaşadı sürekli istirahat ile 37+0 da doğum yaptı inşallah sizde sağ salim kavuşursunuz

Anladım canım çok haklısın bence şartları zorla o zaman özelde dikişi attır benim doktor eskisi buraların çok hastası var gel bir tanış istersen aklına yatarsa beşyüz evler şafak hastanesinde yapıyor işlemleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…