- 22 Şubat 2020
- 178
- 142
- 41
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #104.861
Ne yazık ki rahim ağzının ölçülmesi de kayıpları engellemiyor bazen birden bire olabiliyor açılma. Benim doktorum her kontrolde ölçerdi. Bana Rahim ağzında açılma kısalma yok erken doğum riski yok dedikten 4 gün sonra bebeğin kesesi elime geldi benim.çok acı, kelimem yetmiyor şuan, bu rahim ağzının ölçülmesi artık standart bir rutin şekline gelmeli kesinlikle bunu anladım, yoksa böyle kendi haline bırakıyoruz meleklerimizin canını
Benimde oğlumda 17 + larda gitmiştik. Ölçtü 3 cm üzeri dedi. 20+1de benimde kese elime geldi düştü patladı.Ne yazık ki rahim ağzının ölçülmesi de kayıpları engellemiyor bazen birden bire olabiliyor açılma. Benim doktorum her kontrolde ölçerdi. Bana Rahim ağzında açılma kısalma yok erken doğum riski yok dedikten 4 gün sonra bebeğin kesesi elime geldi benim.
Benimde oğlumda 17 + larda gitmiştik. Ölçtü 3 cm üzeri dedi. 20+1de benimde kese elime geldi düştü patladı.
Benim günde 20 yi buluyorKızlar bebek te sertleşmeniz oluyor mu yada ne sıklıkla oluyor 4 5 kez oldu benim huzursuz oldum
İlaç kullanıyor musun peki ya da ilaca rağmen mi oluyorBenim günde 20 yi buluyornefesim kesiliyor idrara sıkışma hissi oluyor. Zaten benim kısalmasında bence bu sebep oluyor hareket değil
Adalat kullanıyorum günde 2 kez magnezyum 3 kez ona rağmen oluyor. Zaten en son gittiğimde yarım cm daha kısalmış 1,46 cm hunileşme artmış. Ne olacak diye düşünmekten saçım beyazladı 2 aydaİlaca rağmen günde 2-3 kere oluyor. Dünden beri de iyice aşağıda taa öndeki kemiğin orada hareket ediyor mahvoldum kara kara düşünmekten E Edacnr S starrdustt
serklajınız var mı? kaçıncı haftadasınız?Adalat kullanıyorum günde 2 kez magnezyum 3 kez ona rağmen oluyor. Zaten en son gittiğimde yarım cm daha kısalmış 1,46 cm hunileşme artmış. Ne olacak diye düşünmekten saçım beyazladı 2 aydane kadar dayanır bilmiyorum hedef 32 ama hiç gelmeyecek sanki o hafta Allah yardımcımız olsun
Riskli gebelik uzmanı ölçerken hep mesanen dolu gel dedi ve karnıma bastırınca hunileşme olduğunu farketti böyle yapmasa bebek ağırlaşana kadar yine birşey anlaşılmazdı. Her hamileye böyle detaylı bakılsa keşke. Benim rahim ağzım açılıp geri kapanmış biraz, doğum yapana kadar neler çektim. Açılmak bilmedi sabaha kadar serum ertesi gün sabah akşam fitil. 2. Fitilden sonra sancı başladı. Keseyi ebe patlattı . Doğumdan sonra anestezi olmadan kürtaj oldum. Detaylı bir muayene bunlara engel olabilirdi.Benimde oğlumda 17 + larda gitmiştik. Ölçtü 3 cm üzeri dedi. 20+1de benimde kese elime geldi düştü patladı.
Serklajım yok. 21. Haftada fark edildi biz istemedik riskleride olduğu için. Şu an 29. Haftadayımserklajınız var mı? kaçıncı haftadasınız?
Benim de dikiş yok, 21+4'teyim progestan fitil kullanıyorum 27 mm servikal boy, hunileşme var. Allah hepimize 36-37'leri göstersin inşallah. 29'a gelene kadarki sürecinizden bahsedebilir misiniz acaba eğer kendinizi iyi hissederseniz?Serklajım yok. 21. Haftada fark edildi biz istemedik riskleride olduğu için. Şu an 29. Haftadayım
İdrara sıkışma hissi bendede oluyor ama sertleşme falan yok yani rahatsız eden ağrı falan. Sadece o hisle kasılıyor denmez ama demi. İnşallah kasılma değildirBenim günde 20 yi buluyornefesim kesiliyor idrara sıkışma hissi oluyor. Zaten benim kısalmasında bence bu sebep oluyor hareket değil
Hım benim öyle değil yani umarım değildir. İdrara çıkma hissinden sonra wcye gidiyor musun peki? Yani gerçekten idrarın var mı?Benim kasıldığı zaman yani benim anladığım rahatsızlık hissi oluyor karnımın altı sonra tek taraf şişiyor idrara sıkışık gibi baskı oluyor alt tarafa ama o anda başka ağrı hissetmiyorum ve bu çok kez oluyor artık saymıyorum
Amin inş hepimize göstersinBenim de dikiş yok, 21+4'teyim progestan fitil kullanıyorum 27 mm servikal boy, hunileşme var. Allah hepimize 36-37'leri göstersin inşallah. 29'a gelene kadarki sürecinizden bahsedebilir misiniz acaba eğer kendinizi iyi hissederseniz?
Genelde gidiyorum ama gitmesemde kasılma geçince o his azalıyor. Bazen sızı hissediyorum.Hım benim öyle değil yani umarım değildir. İdrara çıkma hissinden sonra wcye gidiyor musun peki? Yani gerçekten idrarın var mı?
Biter mi kızlar bu günlerİlaca rağmen günde 2-3 kere oluyor. Dünden beri de iyice aşağıda taa öndeki kemiğin orada hareket ediyor mahvoldum kara kara düşünmekten E Edacnr S starrdustt
AminAdalat kullanıyorum günde 2 kez magnezyum 3 kez ona rağmen oluyor. Zaten en son gittiğimde yarım cm daha kısalmış 1,46 cm hunileşme artmış. Ne olacak diye düşünmekten saçım beyazladı 2 aydane kadar dayanır bilmiyorum hedef 32 ama hiç gelmeyecek sanki o hafta Allah yardımcımız olsun
Her gün takvime bakıyorum bir gün daha geçmiş diyeBiter mi kızlar bu günler
Tam olarak düşüncem ve hissim bu benim de. Akşam uyuyacağım zaman diyorum hamdolsun bugün de geçti. Allah kolaylaştırsın inşallah bu süreci hepimize. İlaç olarak ne kullandınız peki?Her gün takvime bakıyorum bir gün daha geçmiş diyezor gerçekten. Tek temennim inş bu kadar çekilen sıkıntısının sonu ferah olsun