-
- Konu Sahibi hidennisko
- #104.841
Yatmak çok sıkıcı hanımlar ama sabrın sonu selamettir inş benim birde varisim var çorap giymek zorunda kalıyorum bu sıcaklar da çok zorluyor benim eşim kayın validem büyük destek sağlıcakla kavuşur bu günleri unuturuz inşSürekli yatmaktan hamladık da ondan hemen yoruluyoruz, ben hastaneye gidip geldikten sonra sanki kilometrelerce yürümüşüm gibi oluyor, zaten hastane günü geriliyorum bir de merdiven in çık derken o günden sonra full kapatıyorum kendimi. Haftaya annem geliyor yanıma artık galiba biraz daha rahatlarım psikolojik olarak. Amin inşallah sağlıkla zamanına kolay gelsinler bu kadar zorluklardan sonra
Çok işe yarıyor ama rahatsız ediyor benimde akıntım çoğalıyor. Alerji yapmış gibi oluyorBen de fitil kullanmaktan nefret ediyorum.asiri rahatsızlık veriyor gerçekten.bir de sanki fitil kullanınca sonrasında akintilarim çok yoğunlaşıyor.neyse ki öncelikle ağızdan kullan dedi agirlik yapması gece uykusu açısından işime bile geliyor ama vajinal fitil olarak daha çok işe yaradığını da söylüyorlar.
Varislerin çok mu o neden oluyor acaba?Yatmak çok sıkıcı hanımlar ama sabrın sonu selamettir inş benim birde varisim var çorap giymek zorunda kalıyorum bu sıcaklar da çok zorluyor benim eşim kayın validem büyük destek sağlıcakla kavuşur bu günleri unuturuz inş
İrsiVarislerin çok mu o neden oluyor acaba?
28+2 hedef ne bilmiyorum ki 37 olması gereken ama görür müyüm bilmiyorumBen çok durmuyorum, eski yaşantıma göre neredeyse sıfır hareket sayılır yani. Sen kaç haftalık oldun canım? Hedefe ne kadar kaldı?
Allah yardımcın olsun canım,benimde vajinada ki damarlar belli oluyor onlar mı ağrı yapıyor yoksa kendimi hassas bilmiyorum. Ayağa kalkınca rahatsız ediyorİrsi
Ya annem de de çok fazla bende doğumda ilerledi bu hamileliğim de de patladı feci ağrı yapıyor çorabı da illa kullan diyor doktor çok zorluyor gece düzgün uyuyamıyorum bakalım ne olacak
Maşallah az kalmış canım inşallah o haftaları görücez hepimiz Allah İn izniyle28+2 hedef ne bilmiyorum ki 37 olması gereken ama görür müyüm bilmiyorum
Detayli ultrason yaptirdigim gun ozellikle uzunlugu sormustum. Ona bakmiyorum ben demisti kadın. Doktorunuzla konuşun dedi. Sadece ustten ultrason ile bebege bakmişti.2019 Nisan ayında detaylı ultrasonda benim farkedilmedi birkaç gün sonra da bebeğimi kaybettim
Benim de vajinamda varisler var. Sizde de mi öyle bir sorun? Damarların icinden kan akişını bile ultrasonda gostermisti doktor. Bayagi belirgin benimkiler.Allah yardımcın olsun canım,benimde vajinada ki damarlar belli oluyor onlar mı ağrı yapıyor yoksa kendimi hassas bilmiyorum. Ayağa kalkınca rahatsız ediyor
Nasip canım inş Allah nasip ederMaşallah az kalmış canım inşallah o haftaları görücez hepimiz Allah İn izniyle
Bazısın da o bölge de de varis oluyormuş ama nasıl bişey bilmiyorumAllah yardımcın olsun canım,benimde vajinada ki damarlar belli oluyor onlar mı ağrı yapıyor yoksa kendimi hassas bilmiyorum. Ayağa kalkınca rahatsız ediyor
Fitil şeklinde daha etkili diyorlar amaBana da baştan sadece proluton depot igne haftada 1 verdi.sonradan kadilmalarim oluyor diyince sabah 100 akşam 200 luk ağızdan progestan al,ağır gelirse vajinal fitil olarak kullan dedi.her doktorun uygulaması farklı hiçbirimiz birbirimize aynı dozlarda kullanmiyoruz bu da acaba dedirtiyor insana.
Evet fitil olarak daha etkili olduğu söyleniyor ama bana doktor ağızdan al yan etki olursa vajinal al dedi.enfeksiyon riskinden dolayı sanırım.bende söylediği şekilde kullanıyorum umarım etki ediyordur.haftalik proluton iğne de oluyorum zaten hepsinin etken maddesi aynı.Fitil şeklinde daha etkili diyorlar ama
O bazısı benimBazısın da o bölge de de varis oluyormuş ama nasıl bişey bilmiyorum
Benim önce yoktu şimdi damarlar belirgin dışarıdakiler içerisi ne durumda bilmiyorum başka yerde de yok çok şükürBenim de vajinamda varisler var. Sizde de mi öyle bir sorun? Damarların icinden kan akişını bile ultrasonda gostermisti doktor. Bayagi belirgin benimkiler.
Çok geçmiş olsun hamilelik dışında sorun çıkarmaSa günlük hayatında bir şekilde idare edersin biraz ağrı yapar değil miO bazısı benimbenim oramda varis var. Ama gözle görülen bir şey değil. Alttan yapılan muayenede gördü doktor. Hamilelikte ortaya çıktı, artan kan hacmi nedeniyle oradaki damarlarim çoğalmış. Hatta ilk doktorum tam bir gerizekali olarak onların varis olduğunu anlamayip, biyopsi yapmaya kalktı. Dokunduğu an feci kanama yaptiklarindan 1 geceyi içimde tam 5 tampon ile geçirmek zorunda kalmistim. Biyopsi sonucu da "kanlı membran/doku" olarak geldi. Yani kanatınca ikna oldu varis olduklarına
Gündüz alamam ama gece bazen alıyorum uykuma etki ediyor sersemlettiği içinEvet fitil olarak daha etkili olduğu söyleniyor ama bana doktor ağızdan al yan etki olursa vajinal al dedi.enfeksiyon riskinden dolayı sanırım.bende söylediği şekilde kullanıyorum umarım etki ediyordur.haftalik proluton iğne de oluyorum zaten hepsinin etken maddesi aynı.
Şükür şimdilik ağri yapmadi ama nabiz atişi gibi, pıtpıt şeklinde orada damarların kasıldığını hissettiğim donemlerim oldu. Dikisler mi geriliyor, yoksa varislerimden kan akışı mı geçiyor emin olamam tabi.Çok geçmiş olsun hamilelik dışında sorun çıkarmaSa günlük hayatında bir şekilde idare edersin biraz ağrı yapar değil mi
Çok sıkıntı yaratmamış neyse kiŞükür şimdilik ağri yapmadi ama nabiz atişi gibi, pıtpıt şeklinde orada damarların kasıldığını hissettiğim donemlerim oldu. Dikisler mi geriliyor, yoksa varislerimden kan akışı mı geçiyor emin olamam tabi.