- 13 Ekim 2019
- 2.786
- 2.423
- 28
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #100.101
Sana 34 u de zor görürsün dediler desinler Allah bilir en güzelini canim takma bile ben inanıyorum 36 yi bitireceksin insallah bu arada hastanedemisin simdi
Ne haldeymis yani rahimagzi canım
1 2 gibi once muayene edilcekmisim bir aydir gormuyodu doktorum. Belki dogurtmaz bile hic guvenemiyorumCanım ne zaman giriyorsun inşallah sağ salim kavuşursun duanda eksik etme benideçıkıncada mutlaka yaz merak ederiz
1 2 gibi once muayene edilcekmisim bir aydir gormuyodu doktorum. Belki dogurtmaz bile hic guvenemiyorumederim tabiki
Hala gobegime bakip inanmiyorum okadar alismisiz ki hayal kirikligina. 28 i belki gorursun derken doktor 37 ye girdik kendide hayret ediyor sadece Allahin mucizesi bu günlerUlkum ya sanki o gunlerimiz ruya gibi gecti ya o korkular dogum hazrliklari hayal gibi saniyeler gecmez sana
Hala gobegime bakip inanmiyorum okadar alismisiz ki hayal kirikligina. 28 i belki gorursun derken doktor 37 ye girdik kendide hayret ediyor sadece Allahin mucizesi bu günlerson bahar gecti kış gecti ilk bahar gecti biz hala yatiyoruz
Hadi bakalım bir avazda kurtarsın Allah.1 2 gibi once muayene edilcekmisim bir aydir gormuyodu doktorum. Belki dogurtmaz bile hic guvenemiyorumederim tabiki
Bende sureklı yatıyom cnm wc harıcı ve yemekte yatakta yıyorum en bastan berı masallah guzel dıkmısler senıde dıkıs gorurur burda acıklıkla kac hafta yatan arkları bılıyoruz cok sukur bu gunlerımıze bende dr dan geldım kapalı rahımmahzım 40 mm dedı guzelmıs bıtanesının plasentası daha rahım agzının yakındaymıs o tehlıkelı ıns kanama yapmaz ıkı hafta once az kanama yapmıstı plasenta suan bende hedefım 28 sonra senın gıbı 32 34 tabıkı ılk su 20 lı ılk hafyalardan korkuyorum bır kaybım bar daha once prulutonu haftada bır yaptırıyorum bende ve progestan alttan koyuyorım vıtamın kullanıyorum aynı sekıldeÖncelikle sürekli yatıyorum wc harici hiç kalkmıyorum, yemeğimi bile yatakta yiyorum gerçekten çok sıkıcı haftalar geçirdim.
İlk gebelik başi rahmim 37 milimdi Doktorlar hep iyi diyordu bi gece agrım oldu yüreyemeyecek kadar çok hemde doktora gittim bir gecede açılmam Olmuş 8 ml kalmiş tamamen açilmaya ertesi gün hemen ameliyata girdim 31 ml ile ameliyattan çıktım 8 haftadır hep yatıyorum
Şu an uzunluk 17 ml stabil
Ama doktorlarım her ihtimale karsı bu hafta ciğer geliştirici iğneye başlatti
Bebeğin birinin kafası dikişe sıfır noktasına dayalı bu arada
Magosit
Ferro demir hapı
D vitamini damla
Decavit
Progesteron vajinal günde 2
Proluton 5 günde bir iğne kullanıyorum ve heppppppp yatıyorum.
Kalan 17 ml artık nereye kadar götürürse
Kadın doğumcum belli olmaz her an bebekler gelebilir dedi
Perinatologum dikişler bi 3 hafta daha götürür Kalan yer sağlam dedi
Bakıcaz artık :)
Sen de metanetli ol
Ben 28 lerden 32 ye çıktım
Sen de yÜkselt çıtanı
Allah Allah ya vallahi doktor var doktor var. Bu süreçte moral çok önemli bir kere hastana öyle denir mi. Benşm doktorlarımda aksine 40 haftayı bile görenler var diyordu canım canını sıkma uyuz oluyorum böyle ters doktorlara. İnşallah duracaklarıcen uzun sürede duracaklarEsim yazik suyuma gidiyo iste kalbimi kirmamaya calsyo aslinda boyle degildim cok sakin biriyim ama cok kotu oldum.su aralar deminde doktorun biri moralimi bozdu bu rahim agziyla erken dogum kacinilmaz dikisini soke bilirler falan filan ya Rabbim istedikden sobra 40da gorurum Rabbim.erken dogum nasip edersede napim elden ne gelir boynum.kildan incedr doktorumda tum sinirini esimin uzerine doktim
Allah Allah ya vallahi doktor var doktor var. Bu süreçte moral çok önemli bir kere hastana öyle denir mi. Benşm doktorlarımda aksine 40 haftayı bile görenler var diyordu canım canını sıkma uyuz oluyorum böyle ters doktorlara. İnşallah duracaklarıcen uzun sürede duracaklarAllah büyük
Hayırlısı olsun miniğin gelmeye niyeti yok deseneKizlar bakti doktor dikise acilma falan yok gayet guzel tutuyomus ama suyu gercekten azalmis. Nst bagladilar sanci yok ama al dersen alirim dedi. Tansiyon cikar bas agrim olursa direk alicakms suan hersey normalmis. Cuma tekrar muayeneye cagirdi kan tahlilleri istedi onlari yaptirip goturucen☺
Kızlar serklaj işlemi kaçıncı haftaya kadar yapılırsa iyi olur
Hayırlısı olsun canım. İçeriyi beğendi demek gelmeye niyeti yokKizlar bakti doktor dikise acilma falan yok gayet guzel tutuyomus ama suyu gercekten azalmis. Nst bagladilar sanci yok ama al dersen alirim dedi. Tansiyon cikar bas agrim olursa direk alicakms suan hersey normalmis. Cuma tekrar muayeneye cagirdi kan tahlilleri istedi onlari yaptirip goturucen☺
Ne kadar durursa o kadar iyidir bebis icin uslu uslu otursun orda en azindan 38 görünKizlar bakti doktor dikise acilma falan yok gayet guzel tutuyomus ama suyu gercekten azalmis. Nst bagladilar sanci yok ama al dersen alirim dedi. Tansiyon cikar bas agrim olursa direk alicakms suan hersey normalmis. Cuma tekrar muayeneye cagirdi kan tahlilleri istedi onlari yaptirip goturucen☺
Su azlığı icin armutmuydu havuç muydu simdi hatırlayamadım onu oneriyorlardı canım suyu bol tüket yatmana gerekte yok artık ev icinde yürüyus iyi gelir ödemin filan yoksa kolay atlatirsın bu haftalari inşallahKizlar bakti doktor dikise acilma falan yok gayet guzel tutuyomus ama suyu gercekten azalmis. Nst bagladilar sanci yok ama al dersen alirim dedi. Tansiyon cikar bas agrim olursa direk alicakms suan hersey normalmis. Cuma tekrar muayeneye cagirdi kan tahlilleri istedi onlari yaptirip goturucen☺
Yok canim ödem doktor kontrol etti. Pecetem islaniyor sanirim kesede delik mi var neyseSu azlığı icin armutmuydu havuç muydu simdi hatırlayamadım onu oneriyorlardı canım suyu bol tüket yatmana gerekte yok artık ev icinde yürüyus iyi gelir ödemin filan yoksa kolay atlatirsın bu haftalari inşallah
Muayene tarihimde 16 haftalik olacağım nasip olursa. O zaman bir hafta erkene aldırayım zaten dayanamayacağım hep aklım orda canımCanim.12-16 hafta arasi yapilrsa daga iyi canim 20 den sonra yapilan dikise hep gecikmis dikis deniyo erkem donemde yapilan dikis daha etkili canim