- 13 Ekim 2019
- 2.786
- 2.423
- 28
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #100.061
Cook şükürr en zor anlarimda hep yanimda umut oldunuz hepinizden Allah razi olsun❤
Umarım cnm herkesın hamılelıgını Allah kolaylaştırsın inşallah bizlerede kucagımıza almayı nasip etsin yarın kontrol var bakalım ne doyecek dr
Kizlar 8 ay boyunca kutuk gibi yattim açilcagi zaman yattigim halde de açildi rahmim, o 20 28 hafta atağini yaşadim. 33 de artik 1 cm alttanda oldu açiklik( izmirde 5 6 kez cati muayenesine maruz kaldigimdan) tamam dedim dogururum ben artik. Sonra yurumeye başladim wcye gittim duşumu iki gunde bir almaya başladim oturarak yedim. 20 gune yakin tansiyondan dolayi hastanedeydim ilk zaman tekerlekli sandalye istemistim hemsirelerden, iki gun once acile tamamen kendim yuruyerek gidip geldim yurumem ancak duzeliyor dik ve karnıma yapışmadan. Dunde imza atip evime dondum yarin dogurucamSanirim 34 du banyoda bisey yere dustugu icin egildim ve dizlerimin ustune cökup kaldim kendimi tasiyamadim bi dahaki dikkatsizligimde kirilabilir alnnem gelip kaldirdi o an o kadar agladimki kendime bile gucum yetmiyor diye,sizde kendinize dikkat edin ben asla egilip uzanmamistim. Korkmayin 20 28 arasi bolca dikkat sonrasi corap sokugu gibi geliyor. Gelmez dedigim gunler geldi gecmez dedigim gunlerde gecti ❤
[/QUOT. Hadi gözün aydın canım cok sevindim darısı tüm bekleyenlere olsun amin canım eğer musaitsen bana protein kaçağı hakkında bilgi verirmisin sağlık ocağı aradı protein kaçağı var mı dedi yok dedim ama doktora gidnce soracam dedim nedir bu protein kacagi
Cook şükürr en zor anlarimda hep yanimda umut oldunuz hepinizden Allah razi olsun
Progestan gunluk igne proluton haftalik igne oksapar igne adalat vitamin kullndim canimMasallah cnm en cok korkum 28 e kadar benım en tehlıkelı zamanlar sen neler kullandın ılac olarak pekı
Balikesirde yasiyorum tansiyondan dolayi beni izmir tepecik hastanesine gonderdiler ve ben imza atip kaçtim ordan tavsiyemdir kmse kapisinin onunden gecmesin cunku dedim ki orda olcegime yolda oleyim. Syajer cocuklarin elinde rezil oluyo giden. Simdi ozel sevgi hastanesinde dogum yapcamResmen günün geldi çattı. Şükürler olsun ve darısı başımıza♥♥ İzmir'de hangi hastanede yapacaksın doğumu
İnşallah canim benimCok sükür sen de bizlere destek oldun rabbim sağlikla kucagina almayi nasip etsin insallah bizlere dua etmeyi.unutma
Sabrin sonu selamet insallah cok sevindim yarin daha iyi haberlerini verirsin kucagina alincaİnşallah canim benimdua edicem hepinize mutlaka herkese nasip olsun insallah
Progestan ıgne sureklı kullandınm cnm ben ılk uc au kullandım hapa gectım sonra pruluton ve oksapar bende kullanıyorum adalatı kac haftalık basladınProgestan gunluk igne proluton haftalik igne oksapar igne adalat vitamin kullndim canim
Amın ıns cnm hepımız en ıyı sonuclarla atlatırızIyi haberlerle don insAllah canim hayrli haberler duyasin Amin insAllah
14. Haftada basladim adalata ama yinede kasilmalar oluyodu hastanede nidilat verdiler hic agri kasilma kalmadi bebek yok gibiydi resmen. Progestan igneyi 22 de basladim 34 de biraktim prolutonu 32 de biraktimProgestan ıgne sureklı kullandınm cnm ben ılk uc au kullandım hapa gectım sonra pruluton ve oksapar bende kullanıyorum adalatı kac haftalık basladın
Çok sevindim sizin adınıza Allah tüm erken doğum riski olan gebelere sağlıkla doğurmayı nasip etsin14. Haftada basladim adalata ama yinede kasilmalar oluyodu hastanede nidilat verdiler hic agri kasilma kalmadi bebek yok gibiydi resmen. Progestan igneyi 22 de basladim 34 de biraktim prolutonu 32 de biraktim
Bana ilk 4 saate bir verdiler sonra 6 saate cikti sancim gorulmeyince kesildi haftamda buyudgu icin bidaha baslamadilar yan etkilerini cok agir yasadim bende benimde 22 den bu yana sifir ve aciklik ustten vardi artik alttanda aciklik var buyuk ihtimal dikisimde kan geldi iki gun oda ya acildi ya gevsedi.bence hic korkma haftan gayet guzel bi hafta daha skarsan disini kuveze bile gerek kalmayabilir. Bende 34 deydi sanirim 2450 gr dediler boyunu bilmiyorum hic canimÇok sevindim sizin adınıza Allah tüm erken doğum riski olan gebelere sağlıkla doğurmayı nasip etsin
Bende 25 gündür kasılmave açılma sebebiyle hastanedeydim. Geçen hafta eve çıktım. Sürekli yatıyorum. 34+5 bugün adalat kullanıyordum bende işe yaramayınca nidicard a geçtiler 6-8 arası içtim günde şimdi 3 e düştük eğer sıklaşırsa sancı 4 de alabiliyorum. Progesteronu bırakalı bir hafta oldu.Nidicard da bebeği besleyen damarları daralttığı için almak istemiyorum ama kasılmalarım durmuyor malesefbenim birde dikişim yok ve rahim ağzı sıfır şu an 1,5 cm de açılmam var . Böyle yazınca insan stres oluyor inşallah sağ salim evlatlarımızı kucağımıza alırız.Bebeğin kilosu ve boyu nasıl sizde bana en son dr iki hafta önce bakmıştı 2000 gr 42 cm di.
Sizin yerinşze ben heyecanladımBana ilk 4 saate bir verdiler sonra 6 saate cikti sancim gorulmeyince kesildi haftamda buyudgu icin bidaha baslamadilar yan etkilerini cok agir yasadim bende benimde 22 den bu yana sifir ve aciklik ustten vardi artik alttanda aciklik var buyuk ihtimal dikisimde kan geldi iki gun oda ya acildi ya gevsedi.bence hic korkma haftan gayet guzel bi hafta daha skarsan disini kuveze bile gerek kalmayabilir. Bende 34 deydi sanirim 2450 gr dediler boyunu bilmiyorum hic canim
Ne güzel bugunlere geldiniz ne zorlu korku dolu ama bir o kadar heyecanlı bir yol olmuştur.inşallah bizde sizin gibi bu haftaları görürüz. Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın dualarımız sizinle. Güzel haberlerinizi bekliyoruzKizlar 8 ay boyunca kutuk gibi yattim açilcagi zaman yattigim halde de açildi rahmim, o 20 28 hafta atağini yaşadim. 33 de artik 1 cm alttanda oldu açiklik( izmirde 5 6 kez cati muayenesine maruz kaldigimdan) tamam dedim dogururum ben artik. Sonra yurumeye başladim wcye gittim duşumu iki gunde bir almaya başladim oturarak yedim. 20 gune yakin tansiyondan dolayi hastanedeydim ilk zaman tekerlekli sandalye istemistim hemsirelerden, iki gun once acile tamamen kendim yuruyerek gidip geldim yurumem ancak duzeliyor dik ve karnıma yapışmadan. Dunde imza atip evime dondum yarin dogurucamSanirim 34 du banyoda bisey yere dustugu icin egildim ve dizlerimin ustune cökup kaldim kendimi tasiyamadim bi dahaki dikkatsizligimde kirilabilir alnnem gelip kaldirdi o an o kadar agladimki kendime bile gucum yetmiyor diye,sizde kendinize dikkat edin ben asla egilip uzanmamistim. Korkmayin 20 28 arasi bolca dikkat sonrasi corap sokugu gibi geliyor. Gelmez dedigim gunler geldi gecmez dedigim gunlerde gecti ❤
Seninde geri geliyor mu. Benşm bu ara hep akıyor geri ilk zamanlar çok gelmiyorduEvet cnm ıkı kere kullanıyorum ben
Sen moralini yuksek tut gunler su gibi akiyor bi hafta dedigimiz nedir ki sen suyu bol iç ve istirat et kalkmaSizin yerinşze ben heyecanladım❤ İnşallah sağlıkla zorlu yolculuğun sonuna geldiniz şimdi yeni serüven başlıcakdoktorumda haftaya Pazartesi kesicek herhalde ilacı benimde şu an en büyük isteğim şu bir haftayı Sorunsuz geçirmek Heyecanla haberleriniz bekliyorum
Cok tesekkur ederim canimNe güzel bugunlere geldiniz ne zorlu korku dolu ama bir o kadar heyecanlı bir yol olmuştur.inşallah bizde sizin gibi bu haftaları görürüz. Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın dualarımız sizinle. Güzel haberlerinizi bekliyoruz ❣
Maşallah onlara. O kıpırtıları uzuuun uzuuunn haftalar boyunca hissedersin inşallahHaklısın cnm ben dıyorım 28 lerı en az gecıp 36 ları gormek nasıp olsun ınsallah ıyı olsunlar kısıden kısıyendegısıyor demekkı tek bebekle 30 da doguran da var ıkı bebekle 30 ları gecende Allah ınşallah hepimizi güzel günleri görmeyi nasip etsin cnm biri kız biri erkek dedıler bakalım bırı daha cok kıprasuyor oyle hıssedıyorum