- 13 Ekim 2019
- 2.786
- 2.423
- 28
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #100.141
Allah yardımcın olsun canım az kalmış sabret bebegini görunce hüzün yerini mutluluğa bırakacak
Şimdiden hareketlerini hissetmek bile insana acayip mutluluk veriyordur değilki kucağina alınca düşün bi de degilmiInan bazen gidip aynada karnima bakiyorum bebegim var benim.karnim buyudu sabah uyanip elimi karnima gotruyorum evladim.benimlemk diye anneme bende anne olucam artik dimi diyorum.onun sesimi aglamasino duyacam dimi diyorum
Şimdiden hareketlerini hissetmek bile insana acayip mutluluk veriyordur değilki kucağina alınca düşün bi de degilmi
İnsallah canım benimAynen canim bazen hareket edince canim yaniyo ama oyle tatliki.o agri Rabbim sana cok sukur ben bu anlari yasamak icjn kac yil bekledim kac kayip verdim cok sukir sana Rabbim diyorum bu agrilara raziyim diyorum insAllah sagliklica kucagimizada almak nas
ip olur
Kızlar benim haftlarda karında sertleşme oluyo mu sizde de, gerçi biraz gaz ve tuvalete çıkamamak var ondan da olmuş olabilir. Hadi bilen bi deyiversin
Bazen benim de göbeğimin sağ ya da sol tarafı sertleşiyor ve şişiyor. Ama ağrı falan olmuyor. Kasılma bu mu oluyor?
Canim bizim kasilmalar malesef agrisiz oliuyo gobegin bir tarafi sisip sertlesiyo nefesin keslyomus gibi oluyo hiss etmemen bence mumkun degl canim cok rahatsiz edici bir his oluyo
O zaman benimki kasılma değilCanim bizim kasilmalar malesef agrisiz oliuyo gobegin bir tarafi sisip sertlesiyo nefesin keslyomus gibi oluyo hiss etmemen bence mumkun degl canim cok rahatsiz edici bir his oluyo
O zaman benimki kasılma değil
Nefesim kesiliyomuş gibi olmuyo ama toparlacık olup normale dönüyo okşayıncaBugün biraz fazla oldu, yarın zaten gidicem doktora, bakalım
O zaman benimki kasılma değil
Oksama canim oda sanciyi tetikliyo canim buyuk.ihtimal bebektir ben deminde o kasilmayi yasadim karnim amuda kalkti yine ve cok rahatsiz oluyorum.nefesim kesiliyi sanki
Ay canım yaainşallah sağlıkla atlatalım
Kızlar sol vajınamın ustune sol kasık altına hafıf sancı gıbı sızı gibi ahrı girip cıkıyor dr endol al fıtıl dedı gazdan olurmu bu sancımı sımdı anlamadım
Mrb kızlar ikiz gebelik olup serklaj yaptiran var mi