Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Hayırlısı olsun canım. İçeriyi beğendi demek gelmeye niyeti yok dikişlerinin böyle sağlam olması ayrıca mutlu etti gülümsetti. Hayırlı zamanda Sağlıkla gelsin canım ❣
Ustelik ilk iki gun yurudugumde pembe lekelenmem oldu ben kesin acilmistir diye dusunuyodum ama hic bisey olmamis tansiyon cikmasaydi 40 kadar dursaydi keske ama bi o korkutuyor surekli kendimi dinliyorum basim agriyomu goz onumde bisey varmi falan diye paranoyak oldum

Kuzum icin rahat etmicekse erteleme git anneyiz biz her seyi his ederiz kisalma devam edersw doktorunu bile dinleme hemen dikisini yaptr canim
Muayene tarihimde 16 haftalik olacağım nasip olursa. O zaman bir hafta erkene aldırayım zaten dayanamayacağım hep aklım orda canım

Merhaba çok olmuş mesaj yazalı ama merak ettim tekrar sağlıklı gebelik oldu mu

Ne güzel demekki cidden dikiş çok iyi olmuş. neyse bir iki gün daha gelişimi anne karnında tabi daha rahat. Ama kendini dinle tabi canım en hayırlı zamanda gelsin güzel bebişin. Rabbim sağlık versin ikinizede canım.

Anliyorum seni kuzum valla bende oyleyim hala oyleyim doktora kosa kosa gidiyorum simdide kac zamandir gidemiyorum doktora korkarak yatyorum evde simdi kac haftaliksin sen canim?
Ay canım sorma bıraksalar her gün doktorda olacağım. Acaba kısaldı mı bebek iyi mi diye düşünmekten kendi kendimi yiyorum

34+5 haftaligim canim.evet bendede dikis var 12 haftamda atildi canim o zaman sen 15 haftanda git doktora he 1 hafta erken ha 1 hafta gec eninde sonunda gideceksin zaten
Ben 14 haftalığım sen kaç haftalıksın canım. Dikişin var mı senin

34+5 haftaligim canim.evet bendede dikis var 12 haftamda atildi canim o zaman sen 15 haftanda git doktora he 1 hafta erken ha 1 hafta gec eninde sonunda gideceksin zaten
Ay canim maşallah sen baya olmuşsun az kalmış bebeğini kucağına almana. Ben de o haftaları bi görsem. İlk gebeliğin mi daha önceden bi sorunun varmıydı

InsAllah goruceksin canim 3 bebegimi erken dogumla kaybettim o zaman bana dikisten bahs edilmemisti bu gebeligimde doktir dikis yapicam dedi riske atamayiz demisti 12 haftamda atildi 3 cennet kusum var insAllah bu evladimi saglicakla alirim kucagima simdide erken dogum endisesi basladi bende sancim oluyo dogrucam simdi diyirum sonra gecyo bosuna herkesi panikletmis oluyorum progestan porluton filan kullaniyomusun canim?
Ay canim maşallah sen baya olmuşsun az kalmış bebeğini kucağına almana. Ben de o haftaları bi görsem. İlk gebeliğin mi daha önceden bi sorunun varmıydı

Canim benim Allahın izniyle kucağına alacaksın bebişini. 3 hafta daha sabrettin mi sıkıntı olmaz inşallah. Dikişin nasılmış son haftalarda

Kızçelerim, her zaman çok konuşulan bir konuda fikirlerinizi almak isterim. Bazı kişiler rahim ağzının uzadığı konusunda yazıyorlar çok fazla okudum burda. Tamam dikişten sonra biraz uzuyor anladım ama yattıkça kontrole gittikçe şu kadar uzamış fln diyen oluyo. Doktora sordum uzamaz ancak stabil kalır diyor. Hadi bakalım

Uzamak derken?

28 haftamda en sin ultrasona gittim rahim agzim 0di ve acilmisti bebek dikisin ustunde dikis tutyo dikis iyi demislerdi 2 haftada hastanede yattim sicaklardan hastanede rahatsizlanip oksijen verilince doktor eve yolladi inan bizimkisi bir mucize canim doktor en cok 30 u gorursun dedi bu aciklikla ama cok sukur bu haftalari gordum
Canim benim Allahın izniyle kucağına alacaksın bebişini. 3 hafta daha sabrettin mi sıkıntı olmaz inşallah. Dikişin nasılmış son haftalarda

Canim benim rahim boyum dikis atildigindan beri 33m di 21 e kadar oyle devam etti 24 haftamda 23mm ye indi 28 acilmam basladi ama uzayip kisalan arkadaslarimiz oldu

Allah yardımcın olsun canım az kalmış sabret bebegini görunce hüzün yerini mutluluğa bırakacak

Ben dw merak ediyorum uzuyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…