- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #100.081
Evet cnm genelde wc de cıkıyo benımSeninde geri geliyor mu. Benşm bu ara hep akıyor geri ilk zamanlar çok gelmiyordu
Amin cnm ıns hersey yolunda gıder umarımMaşallah onlara. O kıpırtıları uzuuun uzuuunn haftalar boyunca hissedersin inşallah
Cok tesekkur ederim canimbol dua tevekkul ve sabirla gerisi gelicektir inan o kadar kasilmayla agriyla aciklikla ben bu zamana geldiysem herkes gelir bence
Canim hamilelikte yattigimiz için daha sınırlı oluyoruz bunuda geçtim canım stres sıkıntılı bir hamilelik olunca üst üste geliyor herşey beni kızımda buhranlar basıyordu artık hergunmu ağlarsın hergun ağlardım canım ama hergun artık son 6 hafta falan artık doktor bana pasiflora sakinleştirici vermişti ondan içiyordum doktora dedim bu bana yetmiyor kafaya devir gitsin derdi bana espri yapardıKizlar bisey sorcam ya ben asiri sinirli oldum bazen otrup sinirden aglayasim geliyo gebelikte ne iyi gelirki ilaclardanmi oldu nedennoldu bazen aksamlarda bu sinir uyutmuyo
Canim hamilelikte yattigimiz için daha sınırlı oluyoruz bunuda geçtim canım stres sıkıntılı bir hamilelik olunca üst üste geliyor herşey beni kızımda buhranlar basıyordu artık hergunmu ağlarsın hergun ağlardım canım ama hergun artık son 6 hafta falan artık doktor bana pasiflora sakinleştirici vermişti ondan içiyordum doktora dedim bu bana yetmiyor kafaya devir gitsin derdi bana espri yapardı
Merhaba canım yazdıkların dikkatimi çekti çok eskilere gidemedim amaMasallah cnm en cok korkum 28 e kadar benım en tehlıkelı zamanlar sen neler kullandın ılac olarak pekı
Canim hamilelikte yattigimiz için daha sınırlı oluyoruz bunuda geçtim canım stres sıkıntılı bir hamilelik olunca üst üste geliyor herşey beni kızımda buhranlar basıyordu artık hergunmu ağlarsın hergun ağlardım canım ama hergun artık son 6 hafta falan artık doktor bana pasiflora sakinleştirici vermişti ondan içiyordum doktora dedim bu bana yetmiyor kafaya devir gitsin derdi bana espri yapardıKizlar bisey sorcam ya ben asiri sinirli oldum bazen otrup sinirden aglayasim geliyo gebelikte ne iyi gelirki ilaclardanmi oldu nedennoldu bazen aksamlarda bu sinir uyutmuyo
Canim ilaç verirmi bilmem ama eşinle tartışman çok normal hatta lohusalık ve sonrasında bile sürebiliyor çünkü onlar içinde zor bir dönem her iki tarafta birbirini idare etmeli sen kendini sakın tut elbet doğumdan sonra geçecek bugünler canımAynen canim gebeligim suresince cok stresler yasadim ilaclar filanda sinirimi bozdi ve su aralar esimle surekli kavqa edyorum ufacik bisey oyle bir sorun oluyoki bana sakinlestrici verirmi bilniyorum hic
Hamile kaldigimi ogrendigim gun nerdeyseCanımm ağrıların kaçıncı hafta başlamıştı, yarın büyük gün bir avazda geçsin bitsin inşallahhaberlerini bekliyoruz
Canim hamilelikte yattigimiz için daha sınırlı oluyoruz bunuda geçtim canım stres sıkıntılı bir hamilelik olunca üst üste geliyor herşey beni kızımda buhranlar basıyordu artık hergunmu ağlarsın hergun ağlardım canım ama hergun artık son 6 hafta falan artık doktor bana pasiflora sakinleştirici vermişti ondan içiyordum doktora dedim bu bana yetmiyor kafaya devir gitsin derdi bana espri yapardı
Canim ilaç verirmi bilmem ama eşinle tartışman çok normal hatta lohusalık ve sonrasında bile sürebiliyor çünkü onlar içinde zor bir dönem her iki tarafta birbirini idare etmeli sen kendini sakın tut elbet doğumdan sonra geçecek bugünler canım
Sana 34 u de zor görürsün dediler desinler Allah bilir en güzelini canim takma bile ben inanıyorum 36 yi bitireceksin insallah bu arada hastanedemisin simdiEsim yazik suyuma gidiyo iste kalbimi kirmamaya calsyo aslinda boyle degildim cok sakin biriyim ama cok kotu oldum.su aralar deminde doktorun biri moralimi bozdu bu rahim agziyla erken dogum kacinilmaz dikisini soke bilirler falan filan ya Rabbim istedikden sobra 40da gorurum Rabbim.erken dogum nasip edersede napim elden ne gelir boynum.kildan incedr doktorumda tum sinirini esimin uzerine doktim
Sana 34 u de zor görürsün dediler desinler Allah bilir en güzelini canim takma bile ben inanıyorum 36 yi bitireceksin insallah bu arada hastanedemisin simdiEsim yazik suyuma gidiyo iste kalbimi kirmamaya calsyo aslinda boyle degildim cok sakin biriyim ama cok kotu oldum.su aralar deminde doktorun biri moralimi bozdu bu rahim agziyla erken dogum kacinilmaz dikisini soke bilirler falan filan ya Rabbim istedikden sobra 40da gorurum Rabbim.erken dogum nasip edersede napim elden ne gelir boynum.kildan incedr doktorumda tum sinirini esimin uzerine doktim
Ne haldeymis yani rahimagzi canımEsim yazik suyuma gidiyo iste kalbimi kirmamaya calsyo aslinda boyle degildim cok sakin biriyim ama cok kotu oldum.su aralar deminde doktorun biri moralimi bozdu bu rahim agziyla erken dogum kacinilmaz dikisini soke bilirler falan filan ya Rabbim istedikden sobra 40da gorurum Rabbim.erken dogum nasip edersede napim elden ne gelir boynum.kildan incedr doktorumda tum sinirini esimin uzerine doktim
Canim sanada hayırlı doğumlar diliyorum rabbim tamamına erdirsin bir avazda kurtarsin dualarında bizleri unutma seni seviyoruz Allah'ın izniyle yarın bebisinle senin güzel haberlerini bekliyoruzHamile kaldigimi ogrendigim gun nerdeyse21 de adet sancisi gbi oluyodu ara ara sonra dikis falan acilip yenilenince dogmasin diye agri oldukca endol 25 mg fitil aldim oyle erteledim dogumu en ufak agri yasamamam gerekiyordu cunku 30 da endolude alamadim ayagim azcik insn hemen sancilaniyodum 33 de bi basladim yurumeye smdide agri olsada devami gelmiyor
Ay cnm sagol yazdıgın ıcın bugunlere gelmek ıcın neler yaptın ve ne ılavlatı kullanıyorsun banad yazarmısın pekı umut ol banadaMerhaba canım yazdıkların dikkatimi çekti çok eskilere gidemedim ama
Ben de ikiz gebeyim be 20. Haftalardan beri serklajlıyım hep senin gibi 28 i göreyim geçeyim diyordum doktorumda kızardı daha yüksekmdua etsene diye :)
Geldim çattım 28lere
Yeni hedefim 32 :) gerisi allah kerim
Umudumuzu kaybetmeyelim
Cok tesekkur ederim kuzumCanim sanada hayırlı doğumlar diliyorum rabbim tamamına erdirsin bir avazda kurtarsin dualarında bizleri unutma seni seviyoruz Allah'ın izniyle yarın bebisinle senin güzel haberlerini bekliyoruz
Su gibi aksın geçsin doğumunuz sağlıkla kucaklayın evladınızıSen moralini yuksek tut gunler su gibi akiyor bi hafta dedigimiz nedir ki sen suyu bol iç ve istirat et kalkma ☺ben simdi geriye gidip dusunmeye calisiyorumda beyin tutulmasi yasiyorum ne yollardan gecip nasil direnmisim diye ama yarin hepsini unutturcak bi guzellik gelecek ömrüme insallah toparlaninca hemen yazicam❤
Tesekkur ederim hepimiz sag salim kucaklayim insallahSu gibi aksın geçsin doğumunuz sağlıkla kucaklayın evladınızı❤ Allah yardımcınız olsun
Canım ne zaman giriyorsun inşallah sağ salim kavuşursun duanda eksik etme benideTesekkur ederim hepimiz sag salim kucaklayim insallah❤❤
Öncelikle sürekli yatıyorum wc harici hiç kalkmıyorum, yemeğimi bile yatakta yiyorum gerçekten çok sıkıcı haftalar geçirdim.Ay cnm sagol yazdıgın ıcın bugunlere gelmek ıcın neler yaptın ve ne ılavlatı kullanıyorsun banad yazarmısın pekı umut ol banada