- 13 Ekim 2019
- 2.786
- 2.423
- 28
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #99.821
Bi sevindim ya çok teşekkür ederim. Ben çok anormal bir durum gibi düşünmüştüm. İçim rahatladı şuan.
Bi sevindim ya çok teşekkür ederim. Ben çok anormal bir durum gibi düşünmüştüm. İçim rahatladı şuan.
Çok şükür canım. Bugünkü moral bozukluğum geçti ve bana umut oldunuz. Allah Hepimizin bebislerini zamanında ,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Balkes15 arkadadimi Ezgi osman arladadimiz ben ve icecream arkadasimiz inan agri kanama acilma kisalmayla bu zamana geldik Balkes arkadadimiz 22 haftadan aciklikla 35lere geldi MasAllah ezgi osman ve bende 24 haftaliktan kisalma acilmayla cok sukur 32-33 u gorduk
Çok şükür canım. Bugünkü moral bozukluğum geçti ve bana umut oldunuz. Allah Hepimizin bebislerini zamanında ,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Simdide dogsun diye yuruyorum bugun hic yatmadim meselaÇok şükür canım. Bugünkü moral bozukluğum geçti ve bana umut oldunuz. Allah Hepimizin bebislerini zamanında ,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Yaaa ne güzelSimdide dogsun diye yuruyorum bugun hic yatmadim mesela ☺☺
Benimde oyleydi serklaj yapıldı Allah muhafazaResme bakar mısınız
Canim sen nasıl bu süreci geçiriyorsun lavabona gidebiliyormusun sureklimi yatıyorsun duş alabiliyormusun anlatır mısın günun nasıl geçiriyorsunCanim iyi yaptin ciger gelstricini olman cok iyi hepiniz o haftalarda bebegin ayahi hep dikislerdeysi bebek sanki disariya firlayacak gibiydi valla simdi 30 lu haftalardayiz acikligimizda var ama artik kafa ustu oldugu icin ayaklari dikislerde degil
Canim sen nasıl bu süreci geçiriyorsun lavabona gidebiliyormusun sureklimi yatıyorsun duş alabiliyormusun anlatır mısın günun nasıl geçiriyorsun
Anladım canım aynı benim kizimdaki gibi süreç geçiriyorsun çok zor ama az kaldı insallah ben 3 ay yuruyememistim fizik tedavi ile yürümeye başladım artık yatmaktan ayaklarımda his yoktu inşallah bunda öyle bişey olmaz 18 haftam bitmek üzereCanim.ben wc haric kalkmiyorum banyomu annem yaptriyo sandalyede otruyorum annem yikiyo beni yemegimk yattigim yerde yiyorudum cayimk suyumj yatarak icdim hep pipet aldim pietlerle icdim enfeksiyondan korunmak icin kizilcik suyu tukettim hep bide bol yogurt yedim sirkeli suyla teharetlendim 24 haftamda hunilesme basladi kisalma basladi 28 haftamda rahim sifirlandi ve acildi 2 hafta hastanede yattim simdide wc haric kalkmiyorum tek yemegimk artik otrarak yiyorum
Anladım canım aynı benim kizimdaki gibi süreç geçiriyorsun çok zor ama az kaldı insallah ben 3 ay yuruyememistim fizik tedavi ile yürümeye başladım artık yatmaktan ayaklarımda his yoktu inşallah bunda öyle bişey olmaz 18 haftam bitmek üzere
Kızlar merhabalar ben de 19. haftamda serklaj oldum şuan 32. haftadayım . Tecrubelerınizden yararlanmak istıyorum bana da destek olur musunuz. Sizler nasılsınız
Canim.ben wc haric kalkmiyorum banyomu annem yaptriyo sandalyede otruyorum annem yikiyo beni yemegimk yattigim yerde yiyorudum cayimk suyumj yatarak icdim hep pipet aldim pietlerle icdim enfeksiyondan korunmak icin kizilcik suyu tukettim hep bide bol yogurt yedim sirkeli suyla teharetlendim 24 haftamda hunilesme basladi kisalma basladi 28 haftamda rahim sifirlandi ve acildi 2 hafta hastanede yattim simdide wc haric kalkmiyorum tek yemegimk artik otrarak yiyorum
Canım sende serklaj varmıydı, rahim boyun kaçtı ilk ölçüldüğünde
Evet canim 12 haftamda serklaj atildi serklaj yapildiginda rahim boyum 33mm di 21 haftaya kadar rahim boyum deyismedi hem 33 mm ydi sonra 24 haftamda doktora gittigimde rahim boyumun kisaldigini hunilesmenin basladigini ogrendim 28 haftamda rahim boyum sifirlanmisti ve yukaridan dikise kadar 2sm acikligim var bu haftatada aciklikla geldim bebegin kafasi dikise dayanmis sadece dikis tutuyor 2 hafta hastanede yattim simdi evdeyim cuma gunu doktor kontrolun var bakalim ne soylucek
Çok iyi gelmişsin bu haftaya kadar, az daha gayret canıme peki hep yatıp hiç kalkmadan nasıl sıfırlandı o rahim boyu hiç anlamıyorum
Hanımlar merhaba. Ben tüp bebek tedavisi görüyorum. Doktorum rahim filmi çekti ve rahim ağzı çok geniş hamile olursan dikiş gerekecek dedi. Biraz sizin durumlarınızı okudum, endişelendim şu an. Dikiş çok sorun değil de yatmak çok zor olsa gerek. Her serklaj olan yatıyor mu?