- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #99.861
Görürsün inş cnmAmın ıns cnm senın haftalarını gorurum en az
Yan etkısı varsa yapar belkı cnm adalatı kacıncı haftada basladın bende 18 den sonra ıstesem onlemmamaclı verırmı acaba erkenmıGörürsün inş cnm
Benim bşde kızım var 7 24 tam yatamadım şimdide artık iyice şiştim adalat ilaç kullanıyorum omu yapıyo bilmiyorum başağrısı falan fazla yatamıyorum
Benim 26+1de 17 18 mm düştü cnm ozaman verdi drum ama samara ve balkes arkadaşımız uzun zamandır kıllanıyorYan etkısı varsa yapar belkı cnm adalatı kacıncı haftada basladın bende 18 den sonra ıstesem onlemmamaclı verırmı acaba erkenmı
Canım çok geçmiş olsun. Şimdi durumun nasıl durdu mu kanamaKızlar nasıksınız dun benımmaz plasentadan kanama oldu o gectı gıttmm muauneden sonra rahım ağzında dıkıslerın asasında kanama basladı hasssas oluyomus hamılelrde yogun kanama yasadım serum yedım yatıyorum kanama baya pıhtılastı daha gelıyor ama onlem amaclı endol verdıler cok buyuk korku yasadım dun ya kızlar su kanama durmdann da rahatlayamam
Benim 26+1de 17 18 mm düştü cnm ozaman verdi drum ama samara ve balkes arkadaşımız uzun zamandır kıllanıyor
Sürekli yatarsan çok daha iyi olur cnm bide progestan ve proluton iğne baya etkili oluyo kulşanıyomusunÇok iyi gelmişsin canım maşallah az kalmışbana da birqz moral oldu benimde 21. Haftada 18mm ile serklaj oldum, şu an 27mm’de inşallah senin gibi dayanırım
Sürekli yatarsan çok daha iyi olur cnm bide progestan ve proluton iğne baya etkili oluyo kulşanıyomusun
Rahımmahzı kısalıncamı verıyorlar cnm onlar kacıncı haftada basladı acaba yazarlar ıns bnde soylım de tedbır amaclıBenim 26+1de 17 18 mm düştü cnm ozaman verdi drum ama samara ve balkes arkadaşımız uzun zamandır kıllanıyor
Baya durdu cnm cok az gelıyoCanım çok geçmiş olsun. Şimdi durumun nasıl durdu mu kanama
İns sende gelirsin cnm 38 39laraEvet canım progestan hergün 6 saatte 1 progestan ve haftada bir proluton iğne kullanıyorum ve hep yatıyorum, sadece wc kalkıyorum
Bana kısalınca verdi cnm Bilmiyorumki benim dr baya rahatRahımmahzı kısalıncamı verıyorlar cnm onlar kacıncı haftada basladı acaba yazarlar ıns bnde soylım de tedbır amaclı
14+1 de aldim adalati suan da bile 6 saate bir nidilat kullaniyorum sanci dursun dogmasin diyeRahımmahzı kısalıncamı verıyorlar cnm onlar kacıncı haftada basladı acaba yazarlar ıns bnde soylım de tedbır amaclı
Ozaman ısteyeyım cnm ya 14 haftadan sonra nasıl kullandın14+1 de aldim adalati suan da bile 6 saate bir nidilat kullaniyorum sanci dursun dogmasin diye
6 saatte yarim, 22. Haftadan sonra 4 saatte yarim olarak aldimOzaman ısteyeyım cnm ya 14 haftadan sonra nasıl kullandın
İns sende gelirsin cnm 38 39lara
İns sende gelirsin cnm 38 39lara
İnşaallah iki hafta daha durur o zaman. Rabbim sana da sabır versin canım. İnşaallah her şey çok güzel olurCok tesekkur ederim hafta iyide olsa en az 37 istyor doktorlar benimse tahammulum kalmadi gibi
Çok geçmiş olsun canım. İnşaallah biter kanaman. Bir daha böyle bir korku yaşamazsın inş.Kızlar nasıksınız dun benımmaz plasentadan kanama oldu o gectı gıttmm muauneden sonra rahım ağzında dıkıslerın asasında kanama basladı hasssas oluyomus hamılelrde yogun kanama yasadım serum yedım yatıyorum kanama baya pıhtılastı daha gelıyor ama onlem amaclı endol verdıler cok buyuk korku yasadım dun ya kızlar su kanama durmdann da rahatlayamam
Amın ıns cnm yaÇok geçmiş olsun canım. İnşaallah biter kanaman. Bir daha böyle bir korku yaşamazsın inş.
Ayda bir gittim benHanımlar genelde hamileliğinizin 18 haftasından sonra kaç haftada bir muayeneye gittiniz Samara balkes ve icecream yardımcı olursanız sevinirim haftalarıniz ilerde maşallah sizden öğrenmek istedim