Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Ay kizlar bende dün serklaj oldum 19+5dim dün 2 santim acilma ve rahim kisaligi varmis ayrica yarim rahimliyim. Bun postun basinda 12. Haftada olmasi gerekirmis falan bisiler okudum gec mi kaldim acaba korktum simdi

Ay kizlar bende dün serklaj oldum 19+5dim dün 2 santim acilma ve rahim kisaligi varmis ayrica yarim rahimliyim. Bun postun basinda 12. Haftada olmasi gerekirmis falan bisiler okudum gec mi kaldim acaba korktum simdi
Hayır canım. Ben de 21. Haftada serklaj olmuştum. 24. Haftaya kadar oluyor diye biliyorum.

İnşallah canım Allah razı olsun. Yani tam olarak düzenli değil ama önceye göre iyi durumda.

Buji testini bende yaptırdım dr kessinlikle dikiş gerekir dedi.
Bende yatma kısmını düşünüyorum çünkü bakacak kimsem yok. Senin tabi çocuklarla zor olmuştur ben yalnız olucam ya umarım iyi okur herşey. İnşallah hayırlısı olsun hepimiz için

Allah yardım etsin canım kimsesizlik çok zor muhtaç olmakta öyle inşallah gerek kalmaz kimseye sayılı gün ama bayağı bi uzun yinede

Kızlar bana bugün ciğer geliştirici iğne yaptılar. Kızım ayağını sokmuş rahimagzina. Dikişlerimi zorlamakla meşgul. Resim yükleyemedim bir türlü. Görseniz şaşırırsiniz

Canim haftan daha kucuk bebek asagida ayagini oyle yapmadi normal 28 haftadan sonra yukari kalkip bas asagi donucek o zaman normale doncek canim
İnşallah dedigin gibi olur. Açıkçası çok korktum bugün. Ayağını oraya sokması dikişleri gevşetecek diye korkuyorum ki biraz gevsemis.Her ihtimale karşı ciğer geliştirici yaptı ama

Canim iyi yaptin ciger gelstricini olman cok iyi hepiniz o haftalarda bebegin ayahi hep dikislerdeysi bebek sanki disariya firlayacak gibiydi valla simdi 30 lu haftalardayiz acikligimizda var ama artik kafa ustu oldugu icin ayaklari dikislerde degil
İnşallah dedigin gibi olur. Açıkçası çok korktum bugün. Ayağını oraya sokması dikişleri gevşetecek diye korkuyorum ki biraz gevsemis.Her ihtimale karşı ciğer geliştirici yaptı ama

Bi sevindim ya çok teşekkür ederim. Ben çok anormal bir durum gibi düşünmüştüm. İçim rahatladı şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…