Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Bende de pko var incir kuru yapmadan kalamadigm icin bekliyodum o ay zaten ama degisiklik olarak goguslerim bombostu sızı falan yoktu hic, adet sancim gelirdi oda gelmedi ordan anlamistim 5 gun sonra test yaptim silik cikti canim. Allah merhametli ve bilgili doktor cikarsin birinden biri eksik olunca olmuyor cunku

Kilolumusun peki? Pkolular genelde kilolu bende dahil zaten ondan ameliyat oldum. İncir kürünü denemedim hiç insülin direncim var diye birde prolaktini yükseltiyor diye. Soğan kürünü denemiştim ama .
Bu ilacı kullanıyorum diye takmıyodum ilk hafta korumazmış reçetede öyle yazıyor. Biz o zaman korunmadan birlikte olmuştuk nede olsa ilaç korur diye. Yani stres yapmadım diye hamile kalmış olabilir miyim diye düşünüyorum birde rüya görmeye başladım,gece uyanıyorum,göğüzlerimde hafif sızı var. Hepsi ilaçtanda olabilir psikolojikte olabilir. Olsa fena olmazda hani vermem gereken kilolar var daha ondan bekliyorum.

Evet az dikkat etmesem hemen aliyorum canim. Dogumdan sonra 58 kg dustum cokta guzel gorunuyodum bi yil korudum sonra bu bebise hamile kalmayi planlayinca saldim 63 le kaldim evet kafanin rahat olmasi hormonlarin guzel calismasi demek insallah bu ay sevinirsin sende canim

Maşallah sen zayıfsın canım benimde hedef 65 ama daha çok var.
Hayırlısı olsun inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatları

Maşallah sen zayıfsın canım benimde hedef 65 ama daha çok var.
Hayırlısı olsun inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatları
Hicc kendini kiloluym smdi kalamam bilmem ne diye kasma nice kilolular var hic sorun yasamiyor. Sen bence basla çalismalara hem kilolu kalip hc kilo eklemeyen bile var bebisin dogunca verirsin yine zaten tup midelisin miden kaşık kadardir

Biliyorum canım oğluma 101 kilo ile hamile kaldım benim amacım aslında yatarak geçiricem ya daha az kiloyla kalırsam mesela 10 kilo bile alsam çok gelmez. Hayırlısı diyorum artık bu ay yoksa son 1 ay daha inşallah ondan sonra denemeye devam.

Bende en son 12 ydi 32 haftada simdi en az 15 kilo olmustur cikacak cocuk iki uc kilo ama aliyruz iste kalbine gore olsun hersey insallah canim arada gelip yoklarim burayi alirim haberini

Bende en son 12 ydi 32 haftada simdi en az 15 kilo olmustur cikacak cocuk iki uc kilo ama aliyruz iste☺☺ kalbine gore olsun hersey insallah canim arada gelip yoklarim burayi alirim haberini
Verirsin sağ salim önce kavuşun sonra emzirirken gider onlar. İnşallah gelir yazarım hamileymişim yada hamileyim diye.

22+1’deyim bütün gün yatmama rağmen bugün hareketini çok çok az hissettim ya off yatarken kan dolaşımı az olduğundan mı, sizde de oldu mu böyle bi cvp verebilir misiniz ltfen

22+1’deyim bütün gün yatmama rağmen bugün hareketini çok çok az hissettim ya off yatarken kan dolaşımı az olduğundan mı, sizde de oldu mu böyle bi cvp verebilir misiniz ltfen
Bebegin daha cok kucuk hareketlerini duzensiz hissetmen cok normal. 26 dan sonra takip etmen gerekir

Canım benim ilk ve ikinci kızlarımda bir sorun olmadı onlar süresini doldurup doğdu ben üçüncümü kaybettim 22 haftalık erken doğumla belirtilerim yetmezlikle uyımluydu ağrısız açılma kanama su gelişi olmadan onu kaybedince daha zor oldu acımı ancak yeni bir bebek unuttururdu ama benim cesaretim çok geç geldi hastanede 15 güne yakın kaldım yaşadıklarım berbattı aslında diyeceğim ben onu kaybwttiğimden beri hamileyim sanki hep aklımda bu defada dr ölçüme göre gerekirse dikeriz dedi neyseki gerek kalmadı ağrı kanama çok oldu ilk dört ay çok düzenli olmasada çoğunlukla yattım ablam geliyordu yardıma sonra o işe başladı mecbur kalkıp işlerime baktım Allah yardım etti çocuklarla rezillik olurdum annem yaşlı gelip gidemez sanada Allah yardım etsin inşallah kolaylıkla tez zamanda kucağın dolsun canım hatırlarsan sen ben balkes birde bir kişi daha vardı bebek için beklwyen burda sen zayıflama ameliyatı oldun diye bir sene bekleyeceğini söylemiştin sen iyi misin şimdi

Hatırlıyorum canım inşallah sıra banada gelir.
Allah yardım etmiş maşallah artık az kalmış, ilk 2 de bir şey olmayınca 3.neden öyle olmuş anlamadım.
Psikolojik olarak insanı çok yıpratıyor ben keybedince uzun bir süre aynaya bakıyordum karnım büyümüş mü diye sonra elimi karnıma koyup duruyordum. O zamanlara göre şimdi iyiyim çok şükür.
Ameliyatı olalı 6 ay oldu 31 kilo verdim ama vki me göre hala obez sınıfındayım. Hayırlısıyla şu son iki ayda biraz daha kilo versem sonra korunmayı bırakıcam inşallah. Ne zaman hamile kalacağım belli değil çünkü. Hemen olmazsa diye.
Duanızı eksik etmeyin benimde duamdasınız hepiniz.

Angelsmamy ben ilk kaybedince dr dikiş atarız dedi tamam dedim. O zaman cesaretim vardı ama şimdi o kadar korkuyorum ki dikişten. Dikişe rağmen kaybedenler var. Ne yapıcam kafam allak bullak. Mesela ameliyat oldum sırf hamilelik için, şimdi ya hamile kalamazsam diye düşünmeye başladım. İyice gitti kafam

Cnm dikiş okadar kolay ki hiç kafana takma bile
Ama sen yatmaya özen göster dikilen sonra özellikle
Rabbim dilerse hemencecik verir zaten

Maşallah ne güzel kilo vermişsin böylece kendiliğinden hamile kalırsın adetlerin düzenli mi benim de psikolojim çok kötüydü çok zor atlattım Allah kimseye vermesin evlat acısı dualarım hepimiz için tez zamanda hayırla sağlıkla kucağın dolsun

Canım o belli olmuyor ben bir sürü dr a gittim buji muayene oldum kesinlikle dikişliksin dedi dr bana yatalak gibi mi yatacağım dedim evet dedi ben onu kısmen göze almışım demekki ama öyle olmadı çok şükür dikiş işlemi değilde yatma kısmı beni çok korkutuyordu çünkü kızlarım var eşim ev işleri neyseki korktuğum olmadı şimdiye kadar belki seninde olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…