- Konu Sahibi hidennisko
- #99.801
Ay kizlar bende dün serklaj oldum 19+5dim dün 2 santim acilma ve rahim kisaligi varmis ayrica yarim rahimliyim. Bun postun basinda 12. Haftada olmasi gerekirmis falan bisiler okudum gec mi kaldim acaba korktum simdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım. Ben de 21. Haftada serklaj olmuştum. 24. Haftaya kadar oluyor diye biliyorum.Ay kizlar bende dün serklaj oldum 19+5dim dün 2 santim acilma ve rahim kisaligi varmis ayrica yarim rahimliyim. Bun postun basinda 12. Haftada olmasi gerekirmis falan bisiler okudum gec mi kaldim acaba korktum simdi
İnşallah canım Allah razı olsun. Yani tam olarak düzenli değil ama önceye göre iyi durumda.Maşallah ne güzel kilo vermişsin böylece kendiliğinden hamile kalırsın adetlerin düzenli mi benim de psikolojim çok kötüydü çok zor atlattım Allah kimseye vermesin evlat acısı dualarım hepimiz için tez zamanda hayırla sağlıkla kucağın dolsun
Buji testini bende yaptırdım dr kessinlikle dikiş gerekir dedi.Canım o belli olmuyor ben bir sürü dr a gittim buji muayene oldum kesinlikle dikişliksin dedi dr bana yatalak gibi mi yatacağım dedim evet dedi ben onu kısmen göze almışım demekki ama öyle olmadı çok şükür dikiş işlemi değilde yatma kısmı beni çok korkutuyordu çünkü kızlarım var eşim ev işleri neyseki korktuğum olmadı şimdiye kadar belki seninde olmaz
Geçmiş olsun canim Allah şifa versin.dikisler aliniyomus diye bisi duydum dogru mu acaba.Hayır canım. Ben de 21. Haftada serklaj olmuştum. 24. Haftaya kadar oluyor diye biliyorum.
Evet canım doktor bana 37. Haftada dikişleri alacağız dedi. Tabi erken gelmezseGeçmiş olsun canim Allah şifa versin.dikisler aliniyomus diye bisi duydum dogru mu acaba.
Ameliyat gibi mi aliyolar yine narkozlu falan nasil oluyo biliomusun.Evet canım doktor bana 37. Haftada dikişleri alacağız dedi. Tabi erken gelmezse
canım benim sen çok şanslısın rahim ağzı yetmezliği eken teşhis konmuş.ben 20. haftada bebğimi kaybttim.18.haftada rahim ağzı açılmış ve su kesesi dışarı çıkmıştı. serklj (dikiş)yapıldı ama kasılmalar başlamıştı durduulamadı.bana denilen 12 haftada dikiş atılmalıydı.yüzde 90 bebek kurtulurdu dendi.çünkü rahim agzı bebek büyümeden ağırlık almadan sertlşirmiş.b çok kişi var böyle doğum yapan.hatta arkadaşım dikiş alınığı halde rahim agzı açılmadı.doğu sezeryanla oldu. senin tanın ne zaman kondu.nasıl kondu.ilk gebeliğin mi.doktorun kim.sende bana biraz bilgi verirsen çok sevinirim.bebeğimi yeni kaybettim.hala atlatamıyoum.ve bunu tekrar yaşamak istemem.sen çok şanslısın.canını sıkma ve bol bol dinlen bence.
Hayır ameliyat gibi değil. Çünkü bana dikişleri muayenehanede alırız dedi. Hastaneye gitmeye gerek olmayacakmış.Ameliyat gibi mi aliyolar yine narkozlu falan nasil oluyo biliomusun.
Ay hayirlisi ya geriliyorum bu durumdaHayır ameliyat gibi değil. Çünkü bana dikişleri muayenehanede alırız dedi. Hastaneye gitmeye gerek olmayacakmış.
Hiç gerilmeye gerek yok. Herşey bebislerimiz içinAy hayirlisi ya geriliyorum bu durumda
Allah yardım etsin canım kimsesizlik çok zor muhtaç olmakta öyle inşallah gerek kalmaz kimseye sayılı gün ama bayağı bi uzun yinedeBuji testini bende yaptırdım dr kessinlikle dikiş gerekir dedi.
Bende yatma kısmını düşünüyorum çünkü bakacak kimsem yok. Senin tabi çocuklarla zor olmuştur ben yalnız olucam ya umarım iyi okur herşey. İnşallah hayırlısı olsun hepimiz için
Amin sağol. Allah büyüktür diyorum elbet bir kapı açar.Allah yardım etsin canım kimsesizlik çok zor muhtaç olmakta öyle inşallah gerek kalmaz kimseye sayılı gün ama bayağı bi uzun yinede
Kesinlikle öyle Rabbim saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin insaallahHiç gerilmeye gerek yok. Herşey bebislerimiz için
Resme bakar mısınız
İnşallah dedigin gibi olur. Açıkçası çok korktum bugün. Ayağını oraya sokması dikişleri gevşetecek diye korkuyorum ki biraz gevsemis.Her ihtimale karşı ciğer geliştirici yaptı amaCanim haftan daha kucuk bebek asagida ayagini oyle yapmadi normal 28 haftadan sonra yukari kalkip bas asagi donucek o zaman normale doncek canim
İnşallah dedigin gibi olur. Açıkçası çok korktum bugün. Ayağını oraya sokması dikişleri gevşetecek diye korkuyorum ki biraz gevsemis.Her ihtimale karşı ciğer geliştirici yaptı ama
Bi sevindim ya çok teşekkür ederim. Ben çok anormal bir durum gibi düşünmüştüm. İçim rahatladı şuan.Canim iyi yaptin ciger gelstricini olman cok iyi hepiniz o haftalarda bebegin ayahi hep dikislerdeysi bebek sanki disariya firlayacak gibiydi valla simdi 30 lu haftalardayiz acikligimizda var ama artik kafa ustu oldugu icin ayaklari dikislerde degil