-
- Konu Sahibi hidennisko
- #99.541
1 gün aramız canım benim de 31 mm çıktı dün serklaj oldum kesinlikle değil. Benim Ağrıdaki doktorum bekledi ben ondan başka şejihire prof bir doktora geldim. Sanada şimdiden geçmiş olsun13+3 um cnm serklaj oldunmu orayı kacırmısım ben cnm yatmalıyız drlarmıse got dıyo dokıs var ama sureklı ayakta olmak bızım gıbılere gore mantıklı dgl
Ben memnunum tavsiye ederim ne derse yap ve dinlenmeye bak gayret et egilme ev pis olsun valla artık takmıyorum benMuhtemelen bende artık geleceğim. Gerçekten bilgili bir adam
Benım 24 mm cnm haftamız aynı ozaman ıkız bıde ıste hanı sıkıntılı onemlı olan daha kıssalıp acılma sancı olmasın ıns nasıl serklajdan sonra me verdıler nabıyısun pekı anlatırmsn bana da tecrube olsun1 gün aramız canım benim de 31 mm çıktı dün serklaj oldum kesinlikle değil. Benim Ağrıdaki doktorum bekledi ben ondan başka şejihire prof bir doktora geldim. Sanada şimdiden geçmiş olsun
Ben zaten ilki düşük diye hiç yapmıyordum tek işe gidğ gelme işi vardı. Ya diğer doktorum kendini hazırla düşer modunda idi metin bey umut ışığı oldu geçen çok ilgili naif davrandı.Ben memnunum tavsiye ederim ne derse yap ve dinlenmeye bak gayret et egilme ev pis olsun valla artık takmıyorum ben
Üzüldüm kayıbınıza . Her doktorun tedavi şekli farklı tabi. Allah yardımcınız olsun.Yok benimde ilk bebeğim 12 haftada kayıp ve yine aynı nedenden şüphelenşyorlar. Valla bilemedim ben bana kalsa kullanayım her gün. İğneyi bırak ve progestanı fitil 2 ye düşür dedi 200 lğk. Bide doktorum ciddenmişinde baya iyi çok ünlü erzuurumda neden böyle bir yol çizdi anlamadım
valla canım şu an hala yatıyorum. Bugun hiç Bir ilaç vermediler. Progestana devam et dedi günde sabh akşam bitince fitil şeklinde kullanacam. Dün 2 serum taktılar 2 kere antibiyotik iğne verdiler ve sürekli kan alıp takip etiler. İlaçlarımı verdiklerinde yazarım onlarında. Ven ilk çok korkuyordum ama uyutuyorlar anlamadım bile :)Benım 24 mm cnm haftamız aynı ozaman ıkız bıde ıste hanı sıkıntılı onemlı olan daha kıssalıp acılma sancı olmasın ıns nasıl serklajdan sonra me verdıler nabıyısun pekı anlatırmsn bana da tecrube olsun
Amin cümlemizin inşallahÜzüldüm kayıbınıza . Her doktorun tedavi şekli farklı tabi. Allah yardımcınız olsun.
İnşallah inşallah. Tesekkrler önerileriniz için. Kabızlık ben artık ilaç isreyeceğiö aşırı problem oldyvSerklaj yaptıran bayanlar bu süreçte yatmanız sizin ve bebeğiniz için en önemli şeylerden biri canınız sıkıla sıkıla başarısı ola ola yatıyorsunuz ama bu bi süreç geçici
Daha sonra suyu ihmal etmeyin enfeksiyona çok çok dikkat edin ilaçlarınızı düzenli kullanın inş mutlu sona ulaşırsınız
Bide kabız olmamaya dikkat edin
Anladm cnm pruluton berıyolar haftalık onu da dr amsor vajınal dvm etcz progestana zaten bırgun kaldınmı hastanede ozaman bana da tedbır amaclı serum verırlermsanıtım agrı kasılma olmsınVvalla canım şu an hala yatıyorum. Bugun hiç Bir ilaç vermediler. Progestana devam et dedi günde sabh akşam bitince fitil şeklinde kullanacam. Dün 2 serum taktılar 2 kere antibiyotik iğne verdiler ve sürekli kan alıp takip etiler. İlaçlarımı verdiklerinde yazarım onlarında. Ven ilk çok korkuyordum ama uyutuyorlar anlamadım bile :)
Kabızlıga ıalc al cnm bn aldım rahatlarız ıns artık wc kan golu oluyodu kabızlıktanİnşallah inşallah. Tesekkrler önerileriniz için. Kabızlık ben artık ilaç isreyeceğiö aşırı problem oldyv
Dün oldum canım hala çıkarmadılar çıkarmazlarsa bugunde kalacam. Muhtemelen verirler Ağrı yapmasın diye canım işlem sırasında taktilar sonra gelip yenisini taktılar akşamda Ağrı kesici verdiler. Öyle şiddetli ağrım olmadı çok şükğr. Ama hafif batmalar varAnladm cnm pruluton berıyolar haftalık onu da dr amsor vajınal dvm etcz progestana zaten bırgun kaldınmı hastanede ozaman bana da tedbır amaclı serum verırlermsanıtım agrı kasılma olmsın
Prulotonu bana buserklajı yapmayan doktorum vermişti bu doktorum ona gerek yok kullanma serklajdan sonra dedAnladm cnm pruluton berıyolar haftalık onu da dr amsor vajınal dvm etcz progestana zaten bırgun kaldınmı hastanede ozaman bana da tedbır amaclı serum verırlermsanıtım agrı kasılma olmsın
Pruluton u cogu ark kullanıyor sanıırım cnm sen bugundemı kalcan ıyı ozaman ıyıce serumla halledersın ıns bende atlatsam hayırlısıyla batma yanma bısey olmasndaDün oldum canım hala çıkarmadılar çıkarmazlarsa bugunde kalacam. Muhtemelen verirler Ağrı yapmasın diye canım işlem sırasında taktilar sonra gelip yenisini taktılar akşamda Ağrı kesici verdiler. Öyle şiddetli ağrım olmadı çok şükğr. Ama hafif batmalar var
Mrb geçmiş olsun canım benim günlük ornisid ilacım var doğuma kadar kullanıyorum dikiş atılan iplik enfeksiyon kapma son diye ayrıca haftalık pruloton ignem var günlük magnezyum var kasılma olmasın diye ayrıca günlük bir defa 200 mg progestan hapim var ayrıca bek veya kasik sancilanmasinda 25 mg endol hapim var genelde ayağımın altında yastık yatıyorum ikinci hamileliğim 16 haftam bitiyor elhamdülillah ayrıca aynı doktor ve ayni ilaclarla ve aynı yatarak bu yöntemle 37 haftada kızımı kucağıma aldım insallah darısı bu hamileleigime olsun tek önerim ilaçlarınız ve yatmak haftada bir banyo ılık suyla 5 dk geçmesinYok benimde ilk bebeğim 12 haftada kayıp ve yine aynı nedenden şüphelenşyorlar. Valla bilemedim ben bana kalsa kullanayım her gün. İğneyi bırak ve progestanı fitil 2 ye düşür dedi 200 lğk. Bide doktorum ciddenmişinde baya iyi çok ünlü erzuurumda neden böyle bir yol çizdi anlamadım
Merhabalar benim de bir kızım var ve 2. Düşünüyorum. İlkinde annem hep başımdaydı Sürekli yattım. bu sefer sürekli duramaz evde en azından yemek yapıp çocukla da ilgilenmeliyim. Nasıl olur hiç bilmiyorum. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallahMrb geçmiş olsun canım benim günlük ornisid ilacım var doğuma kadar kullanıyorum dikiş atılan iplik enfeksiyon kapma son diye ayrıca haftalık pruloton ignem var günlük magnezyum var kasılma olmasın diye ayrıca günlük bir defa 200 mg progestan hapim var ayrıca bek veya kasik sancilanmasinda 25 mg endol hapim var genelde ayağımın altında yastık yatıyorum ikinci hamileliğim 16 haftam bitiyor elhamdülillah ayrıca aynı doktor ve ayni ilaclarla ve aynı yatarak bu yöntemle 37 haftada kızımı kucağıma aldım insallah darısı bu hamileleigime olsun tek önerim ilaçlarınız ve yatmak haftada bir banyo ılık suyla 5 dk geçmesin
Teşekkür ederim. Darısı bu hamileliğin ize inşallah. Henüz bana ne ilaç verecekler bilmiyorum şimdilik hemşireler antibiyotik ve Ağrı kesici veriyor. Bide progestan alıyorum günde 2 kere. 15 tün sonra Rahim durumunu ölçmek için çağırdılar. Enfeksiyonu engelleyen pruluton iğne miMrb geçmiş olsun canım benim günlük ornisid ilacım var doğuma kadar kullanıyorum dikiş atılan iplik enfeksiyon kapma son diye ayrıca haftalık pruloton ignem var günlük magnezyum var kasılma olmasın diye ayrıca günlük bir defa 200 mg progestan hapim var ayrıca bek veya kasik sancilanmasinda 25 mg endol hapim var genelde ayağımın altında yastık yatıyorum ikinci hamileliğim 16 haftam bitiyor elhamdülillah ayrıca aynı doktor ve ayni ilaclarla ve aynı yatarak bu yöntemle 37 haftada kızımı kucağıma aldım insallah darısı bu hamileleigime olsun tek önerim ilaçlarınız ve yatmak haftada bir banyo ılık suyla 5 dk geçmesin
Günaydın canım hiç korkma Allahın izini ile sağlıklan atlatacaksınız hissetmeyeceksin bileKızkar herkese günaydın yarın serklaj oluyorum çok heycanlıyım ve korkuyorum inşallah Allahın izniyle güzel şekilde hallederiz bunuda 28 leri görmeyi en az allah hepımıze nasıpmeder
Anladım canım teşekkür ederim. Ben aktardan falan baktım da yoktuKizilcik benimesim buldu ben azerbeycanliyim yani burda manavda pazarda filan buluyo taze olarak ama bizde kislik kompostosu ve receli yapiliyo ben kompistosun iciyodum bide recelini suya karstriyodum kaynar suya her gun 4-5 bardak iciyodum