Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Ay bıde uyuyosun uyanınca hersey yolundamı olayı bar dımı en korkuncu

İlk korkunç sonrası rahatlama. Artık daha güvendeyim hissi de var . Bundan sonra korkusuz gün yok zaten. Normal hamilelikte yaşanan şeyler bile bize her zaman Korkutucu gelicek ne yazık ki.
Evet cnm haklısın aynen kotu tecrubelerımız oldugu ıcın cok zor bızım ıcın anne olmak mucıze ıns mecızelerımızı kucagımıza aldıgımızda degdı yasadıklarımıza dıyecegız

Benimde ilk sorum o oldu ve ağlamaya başladım ultroson la bakıncayabkadar bir şey demediler 4 saat ömrümden ömür gitti

Çalışıp örneği ben olacam sanırım umarım atlatırım. Bana da pruluton vermedi ama doktora güveniyorum. Beni. Tek korkum enfeksiyon ve çalışmak
Anladım canım. Allah yar ve yardımcın olsun zor bir süreç inşaallah sürekli ayakta olman gereken bı iş değildir. Ya aslında ben de öğretmenim ama şansım döndü işte hamile kaldığımı öğrendiğim hafta okullar tatil oldu öbür türlü ne yapardım hiç bilmiyorum. Bir de çalıştığım okulda sınıflar kalabalık sürekli ayaktayım nerdeyse hele ki nobetciysem. Yani şu salgına çok üzülüyorum inşaallah bir an önce atlatiriz ama ben öbür türlü ne yapardim bilmiyorum

Hmm evet aynen. Hep beraber sağlıkla ve zamanında bir doğumla kucağımıza alalım inşaallah. Ben merak ediyordum ama sormadım hangi yöntemle oldugunu

Merhaba ben de erzincandayım Erzurum da hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz ben de de rahim ağzı yetmezliği şüphesi var iyi bir doktor arıyorum ve iyi bir perinatalog

Merhaba ben de erzincandayım Erzurum da hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz ben de de rahim ağzı yetmezliği şüphesi var iyi bir doktor arıyorum ve iyi bir perinatalog
Metin ingeç muayenesine gittim detaylı bir inceleme yapıp süreci anlattı bizi tatmin etti . Şnternetten yorumları bir okuyun isterseniz ben de öylelikle ağrıdan kalkıp geldim. İyiki de gelmişim ağrıdaki doktorlarla olmazmış

Eylüle kadar yoğunluğu yok eylülden sonra 8 5 ve sürekli oturmam gereken bir iş olacak hayırlısı çok güzel denk gelmiş benimde ilk haftaların öylelijle rahattı ama 1 haziran itibari ile geri başlıyoruz

Peki muayene ücreti nedir pahalımı birde yaptığı tahlillerden ücret alıyor mu bilgi verirseniz sevinirim birde kontrollere oraya mı gidiyorsunuz memnunmusnuz

K
Peki muayene ücreti nedir pahalımı birde yaptığı tahlillerden ücret alıyor mu bilgi verirseniz sevinirim birde kontrollere oraya mı gidiyorsunuz memnunmusnuz
Kontrole burata geleceğim ama kontrol 15 gün sonra dedi para alır mı bilmiyorum. Beni üniversite hastanesinde yaptı operasyonu. Kendi yapınca ücret aldı ama ücretsiz yapanlarda var dedi ben ondan istedim prof diye. Orda yapılan hiç bir tahlilde ücret almadılar ilaçlardan da 3 gün yatım özel oda olduğu için özel oda parası aldılar. Ama genelde 1 gün kalıyorsun çıkartıyorlar

Yeni mi yattın servis taşınmıs özrl oda yok demişti hoca bana ücret te söyle kontrolde alır bi 150 ni 300 alıyo benden

Yeni mi yattın servis taşınmıs özrl oda yok demişti hoca bana ücret te söyle kontrolde alır bi 150 ni 300 alıyo benden
ilk gittiğim gün taşındığı yerdeydi yatak bile yoktu ameliyata kadar sandalye tepesinde bekledim . Şimdi Kendi yerine döndü şansıma o gün bir hasta taburcu oldu öylelikle yer oldu banada

Kızlar serklaj oldum dr daha önceki işlemlerden dikcek yer azdı dedı Shirodkar yöntemını yapmışlar o ne bılmıyorum agrım var uzanıyorum bakalım

Şimdi sana Ağrı kesici yaparlar yarım saat içinde etki eder. Her bünye bir değil ama bende az az okuyordu kasılma yapmasın diye ağrı kesici verdiler abah akşam
Ikı serum yedım cnm endol verdıker 4 e kdr ac kalckmısım sen naptn senın hangı yontemle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…