Geçmiş olsun. İnşallah en az 38 hafta sürecek hamileliğinizden sonra sağlıklı sıhhatli bebeğinize kavuşursunuz. Ben kendi yaptıklarımı anlatayım. Serklajdan sonra ilk iki hafta duşa girmedim. Daha sonra ortalama haftada bir ılık suyla 5 dakika duş aldım. Doktorumun bilgisiyle tuvalette sirkeli su ile temizlendim. Kabızlık problemim vardı ilaç kullandım kabızlık çok sakıncalı bizim için. Drum istemese de her ay kanda crp, tam idrar tahlili ve idrar kültürü yptırdım. İdrarı evde yapıp eşimle tahlile yolladım ben gitmedim. Haftalık iğne vuruluyordum iğneci eve geliyordu
Geçmiş olsun. İnşallah en az 38 hafta sürecek hamileliğinizden sonra sağlıklı sıhhatli bebeğinize kavuşursunuz. Ben kendi yaptıklarımı anlatayım. Serklajdan sonra ilk iki hafta duşa girmedim. Daha sonra ortalama haftada bir ılık suyla 5 dakika duş aldım. Doktorumun bilgisiyle tuvalette sirkeli su ile temizlendim. Kabızlık problemim vardı ilaç kullandım kabızlık çok sakıncalı bizim için. Drum istemese de her ay kanda crp, tam idrar tahlili ve idrar kültürü yptırdım. İdrarı evde yapıp eşimle tahlile yolladım ben gitmedim. Haftalık iğne vuruluyordum iğneci eve geliyordu çıkmadım. Evde sadece WC için kalktım yemeğimi bile yatarak yedim, hiç oturmadım. Kontrollere arabanın arka koltuğunda yatarak gittim, sıramı beklerken de yatıp bekledim. İlaçlarımı hiç aksatmadım. Kasılmalarımı sıkı takip ettim not aldım ona göre ilaç kullandım. Kilom fazla olduğu için toplamda 4.5 kilo aldım fazla kilo almayarak baskıyı arttırmadım. Aklıma gelenler bunlar başka merak ettiğiniz bir şey olursa seve seve cevaplayabilirim.
inşallah Allah razı olsun. Umarım görürüm o günleri Allahın izniyle. Ben serklaj dan önce iğne vuruluyordum serklaj dan sonra bırak dedi yeni doktorum. Şu tahlil işleri mantıklı bende evre yapıp göndereyim. Benim çok yatma şansım olmayacak raporlarla en fazla 25 hazirana kadar. Ben üni hastanesinde doktoruma sordum ilk süre iki kat dikkat et sonra normal hayatına dön ama çok yorma tabi dedi. Dün gece hasta yatağında uyuyamadım heğ sağ yada sola dönük yatarım acaba zararı olur mu diye sabah doktor olöazdedi sz nasıl yapmıştınız