- 12 Temmuz 2019
- 247
- 192
- 31
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #99.501
Hepsi gecer allahın izni ile unutursun hangi il ki bu hastane bizim burada 1 refekatçi alınıyorIste refakatci vuruse gore alonmiyo burdaki hemsire ve hasta bakicilarin insafina kaldik yani bana da annem bakiyodu bura gelmedrn 30 mm e oyle bir kotu olcum drg8lki canim 25 alti korkulacak bisey
Bu dr perınatolojı prof cnm elle rahımmahzındakı yumsaklıga bakıyo sanırım ona baktı yatıyorum bakalım akan yok wc de geldı azmonce daha az serklajdan sonra alttan bakmıyolar dımı
Hepsi gecer allahın izni ile unutursun hangi il ki bu hastane bizim burada 1 refekatçi alınıyor
Bende kanama olmadi ama alttan muayene defalarca oldum speklumlada bakildi ultrasonlada bi kez sadece elle muayene oldum yumuşama varmi diye bakilmisti. Rahim boyun ne guzel uzams ins dahada uzar. Serklajida sağ salim atlatirsiniz umarimKızlar rahımm agzım 20 den 24 e uzamıs 10 gunde hersey ıyıydı Pazartesi salı serklaj olcam elle falanda muayne ettı benı eve geldım kanama geldı bıraz ya tahrısmı oldu acaba dr olabılır dedı
Anlafm cnm ozaman hayırlısı ınsCanim bir problem gorurse bence bakaricecreamm arladasimizin rahim boyu kisalonca doktoru vajinal muyane etmis bana hic bakmadi sadece vajinal ultrasonla bakildi bana bakiyimmidedi izin vermedim
Evt cnm kanama durdu aletten sanırım brz cnm yanmıstı bıde serklajdan sınra alttan muayne oldnmu karındanmıBende kanama olmadi ama alttan muayene defalarca oldum speklumlada bakildi ultrasonlada bi kez sadece elle muayene oldum yumuşama varmi diye bakilmisti. Rahim boyun ne guzel uzams ins dahada uzar. Serklajida sağ salim atlatirsiniz umarim
Benim 26+1 17 mm ölçünce elle muayene etti rçrahmin durumuna baktı cnmEvt cnm kanama durdu aletten sanırım brz cnm yanmıstı bıde serklajdan sınra alttan muayne oldnmu karındanmı
Dikisten sonra 22 de daha sonra her muaynede alttan bakildi. Dikise, su gelisine, akintiya, ve yumusama varmi diye bakildi. Genelde speklumla bakarak muayene etti elle muayene devlette acilde bikez oldu. Gerekli gorduklerinde bakilabilir çati muayenesi yapilmadikca korkma kimse kimseyi riske atmazEvt cnm kanama durdu aletten sanırım brz cnm yanmıstı bıde serklajdan sınra alttan muayne oldnmu karındanmı
Aman allah korusun kasılma fqan yok daha benım oyle cnm kanama oldu sukur kesıldı ama sana dıkıslıyknmı baktıBenim 26+1 17 mm ölçünce elle muayene etti rçrahmin durumuna baktı cnm
Ama ben kendimi çok kastım 5 6 güne yakın kasılmam oldu herkes benim gibi olacak değil tabiki de yinede yazayım dedim
Ilk bebekte kasılmam vardı alttan ultrasonla bakınca drdan coktıktan sonra sancım baslamıstı rahım agzım acılmıstı bende korkuyorum acıkcası alttan bakmazlar dıkısle belkı dedm amaDikisten sonra 22 de daha sonra her muaynede alttan bakildi. Dikise, su gelisine, akintiya, ve yumusama varmi diye bakildi. Genelde speklumla bakarak muayene etti elle muayene devlette acilde bikez oldu. Gerekli gorduklerinde bakilabilir çati muayenesi yapilmadikca korkma kimse kimseyi riske atmaz
İstemiyorum dersen bakmaz tabiki canim. Bende bakmasi şart oldugundan bakildi dikis gevsemesi flan olmstu sonrasinda nisan geldi sandim gittim. Kanda enfeksiyon cikti suyum geliyormu diye kontrol etti yani normal sartlarda bakmiyordu zatenIlk bebekte kasılmam vardı alttan ultrasonla bakınca drdan coktıktan sonra sancım baslamıstı rahım agzım acılmıstı bende korkuyorum acıkcası alttan bakmazlar dıkısle belkı dedm ama
Anladm cnm bakalm dr nasıl yapıyor hanı ınsan korkuyo bısey yasayınca bılıyosun bı dıkısmolalımdaİstemiyorum dersen bakmaz tabiki canim. Bende bakmasi şart oldugundan bakildi dikis gevsemesi flan olmstu sonrasinda nisan geldi sandim gittim. Kanda enfeksiyon cikti suyum geliyormu diye kontrol etti yani normal sartlarda bakmiyordu zaten
Evet cnm 12. Haftada dikişim atıldı.Aman allah korusun kasılma fqan yok daha benım oyle cnm kanama oldu sukur kesıldı ama sana dıkıslıyknmı baktı
Anladm cnm hakkımızda hayırlısınolsun ınsan herseyden korkuyor bız daha cok kucuguz allah 28 lerı gecmeyı nasıpmetsın herkeseEvet cnm 12. Haftada dikişim atıldı.
Bide benle kıyaslama ben aşırı kastım kendimi cnm
Geçersin inş cnm allahın izniyle bizlerde hep birlikte inş 38 39ları görürüzAnladm cnm hakkımızda hayırlısınolsun ınsan herseyden korkuyor bız daha cok kucuguz allah 28 lerı gecmeyı nasıpmetsın herkese
Amın cnm ıns 28 lere gelınce az daha rahatladınmı pekı cnm ben nasıl hıssederım acaba ıns dedıgın gıbı sonuna kadar gıderıxGeçersin inş cnm allahın izniyle bizlerde hep birlikte inş 38 39ları görürüz
Aslında tam değil cnm Dr bana 32 dediAmın cnm ıns 28 lere gelınce az daha rahatladınmı pekı cnm ben nasıl hıssederım acaba ıns dedıgın gıbı sonuna kadar gıderıx
Haklsn cnm kolay dgl hep az daha dursun ıstıyoruz ıns 32 lerı goruruzAslında tam değil cnm Dr bana 32 dedi
Araştırıyorum 27 haftalık yapıp vefat edende çok yaşayanoda var ne kadar kalsa kar hala yatıyorum hep
Sizin akıntı hamilelikte mi oluyor bende de sık sık sarı akıntı oluyor hamile degilimBende çok oluyor en baştan beri hatta akıntım hep sarı . Hatta 3-4 hafta önce hafif lekelenmem bile oldu 1-2 hafta boyunca doktor korkulacak bişey yok diyor . Her seferinde koku ve yeşil akıntı olmadığı sürece enfeksiyon değil diyor .