- 8 Aralık 2018
- 1.674
- 1.347
- 28
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #99.461
Çok tesekkur ederim o guzel duan icinTup bebek tedavisi goruyorum ne zamandir her konuyu her yerden araştırmaya bilgi sahibi olmaya calisiyorum 2 ay boyunca progestan igne vuruldum sabah aksam o ignenin acisini vurulanlar cok iyi anliyordur simdi beni progestana igne olarak devam etmek mantikli dediginiz gibi
muayene oldugum doktor profosordu vajinal fitili rahim agzin beslensin kisalmasin diye vajinal oneriyoruz dedi prolotun progestandandan daha etkili bir igne ona gerek yok proluton yeterli deyince bende tereddutte kaldim ister istemez
her doktorun tedavisi cok farkli Rabbim kaybettiginiz evlatlarinizin hürmetine insallah bu yavrularinizi size bagislasin insallah burda kayiplari ogrenince o kadar uzuluyorum ki doktor hatasindan bebegimi kaybetmeyi düşünmek bile istemiyorum
Afiyet olsun yarasın bebişine. Benim başlangıç kilom ve yaşım yüzünden yiyemedim şimdi acısını çıkartıyorum çok kilo aldım doğumdan sonraBende habire bebek kilo alsin diye tikiniyomsu ana kadar 5 kilo almisim
Genelde doğumdan sonra alınıyor zaten yaaAfiyet olsun yarasın bebişine. Benim başlangıç kilom ve yaşım yüzünden yiyemedim şimdi acısını çıkartıyorum çok kilo aldım doğumdan sonra
Afiyet olsun yarasın bebişine. Benim başlangıç kilom ve yaşım yüzünden yiyemedim şimdi acısını çıkartıyorum çok kilo aldım doğumdan sonra
Buarada bu hafta bende sürekli kabızlık çekiyorum osmolak isimli şurıptan kullanıcam büyük ihtimalle yarın alıcam evde yok şuanda ıkınmak bizler için çok riskli
[/QUOTE[/
Şuruplar gaz yapıyo diye duymuştum. Daha önce kullanmış mıydın?
Her gün yarım litre süt, ceviz, fındık, badem,haşlanmış yumurta yedim hastanede fırsatın olur mu bilmiyorum ama bunları yemeye çalış. Ben de zorla yerdim bu yaşıma kadar cevizi ağzıma sürmezdim.Canim bende yemek yemek istiyorum ama yiyemiyom zorlada olsa tikiniyom ki bebek beslensin afiyet olsun kuzum sana
Bebiş ne kadarlık oldu annesiHer gün yarım litre süt, ceviz, fındık, badem,haşlanmış yumurta yedim hastanede fırsatın olur mu bilmiyorum ama bunları yemeye çalış. Ben de zorla yerdim bu yaşıma kadar cevizi ağzıma sürmezdim.
Hamilelikte hemoroid bende de oldu ağlayarak yaptığımı bilirim çok zorEvet cnm yaa benim bu hemeroid sorunum hep vardı ameliyatta oldum ama çözüm olmadı hatta daha kötü oldu idare ederdim normalde bitkisel falan ama durumumuz malum şimdi
3 aylık olduBebiş ne kadarlık oldu annesi
Bende bekqrlıktan buyana vardı cnm artık ikide normal doğum yaptım onlarda iyice tuz biber olduHamilelikte hemoroid bende de oldu ağlayarak yaptığımı bilirim çok zor
Maşallah maşallahhh yaaa3 aylık oldu
Her gün yarım litre süt, ceviz, fındık, badem,haşlanmış yumurta yedim hastanede fırsatın olur mu bilmiyorum ama bunları yemeye çalış. Ben de zorla yerdim bu yaşıma kadar cevizi ağzıma sürmezdim.
Canım nasılsın?Sut degilde ceviz findik fisdik ger gun tuketiyorum
Enfeksiyona dikkat et canim bide ayaga fazla kalkmamaya ben antibiotik kullanmadim kizilcik suyuyla korudum kendimi bide sirkeli siyla yikandim hep
[/QUOT
Merhaba canım kızılcık suyunu nerden temin edebiliriz?
Canım nasılsın?
senin kasılmalarını hastanede durdurabildiler mi? Yoksa devam ediyor mu?
Çok geçmiş olsun Canım. Çok az kaldı biraz daha dayan. Hepimiz için herşey çok güzel olacak❤❤Canim serumlarla durduruyolar canim ama tam durmus degil gunde 4-5 kere.oluyo yine vude dikisler cok sizliyo
Çok geçmiş olsun Canım. Çok az kaldı biraz daha dayan. Hepimiz için herşey çok güzel olacak❤❤