Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Çok tesekkur ederim o guzel duan icin bende sabah aksam progestani vajinal fitl aliyordum 22de agriyla gittigimde doktor biriktigini vucudun atamadigini soyledi o gun igneye gectik hergun yaptiriyorum 3 ay oldu nerdeyse. İgnenin arkasindan hava bastirmama rağmen bazen disari akiyor vucudum resmen kabul etmiyor cuma gunu randevum var buyuk ihtimal proluton kesilir diye dusunuyorum onuda 8. Haftada baslamstim kullanmaya ikisinide yaptiriyorum sancilandirmayan onlar oldu birazda

Canim bende yemek yemek istiyorum ama yiyemiyom zorlada olsa tikiniyom ki bebek beslensin afiyet olsun kuzum sana
Afiyet olsun yarasın bebişine. Benim başlangıç kilom ve yaşım yüzünden yiyemedim şimdi acısını çıkartıyorum çok kilo aldım doğumdan sonra

Evet cnm yaa benim bu hemeroid sorunum hep vardı ameliyatta oldum ama çözüm olmadı hatta daha kötü oldu idare ederdim normalde bitkisel falan ama durumumuz malum şimdi

Canim bende yemek yemek istiyorum ama yiyemiyom zorlada olsa tikiniyom ki bebek beslensin afiyet olsun kuzum sana
Her gün yarım litre süt, ceviz, fındık, badem,haşlanmış yumurta yedim hastanede fırsatın olur mu bilmiyorum ama bunları yemeye çalış. Ben de zorla yerdim bu yaşıma kadar cevizi ağzıma sürmezdim.

Sut degilde ceviz findik fisdik ger gun tuketiyorum

Ben aktardan kurutulmus kızılcık aldım onun suyunu kaynatıcam cnm gecen yaz annem kompostosunu yapmıstı ondan da az vardı ıctım

Kizilcik benimesim buldu ben azerbeycanliyim yani burda manavda pazarda filan buluyo taze olarak ama bizde kislik kompostosu ve receli yapiliyo ben kompistosun iciyodum bide recelini suya karstriyodum kaynar suya her gun 4-5 bardak iciyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…