- Konu Sahibi hidennisko
- #99.481
Hepimizin öyle. Gerçekten korkuyoruz ama bizi strese sokmasına izin vermeyelim bu duygunun. ❤InsAllah kuzumya erken gelicek diye odum kopuyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimizin öyle. Gerçekten korkuyoruz ama bizi strese sokmasına izin vermeyelim bu duygunun. ❤InsAllah kuzumya erken gelicek diye odum kopuyo
Hepimizin öyle. Gerçekten korkuyoruz ama bizi strese sokmasına izin vermeyelim bu duygunun. ❤
Kesinlikle evde olsan daha tehlikeli. Orada daha güvendesinInsAllah kuzum ben Rabbime inaniyorum evladimizi bu sefer alicaz kucagimiza aslinda hastanede yatmak benim icun avantaj evde olsaydim her agrida stres olucakdim byrada gunluk olarak bebisin kalp atimlarina bakiliyo 2 haftadan biede usg yapiliyo
Kesinlikle evde olsan daha tehlikeli. Orada daha güvendesin
İnşallah rabbim saglıkla kucağımıza aldırsın sakin ol bak bir haftadan fazla oldu zor geciyo ama geciyoAynen canim benim gerisinide biraktim Rabbime taldri ilahi
QUOTE]Canim serumlarla durduruyolar canim ama tam durmus degil gunde 4-5 kere.oluyo yine vude dikisler cok sizliyo
İnşallah rabbim saglıkla kucağımıza aldırsın sakin ol bak bir haftadan fazla oldu zor geciyo ama geciyo
Aynen canim nidicard adalatdan daha guclu bir ilac bebde onu kullaniyom bide bana erken dogumu engellemek icin ginipral denen serum vuruluyo 7-8 saatlikQUOTE]
Benim de günde en az15 kez hafif oluyordu salı hastaneden çıktıktan sonra. Dün yine yattışım yapıldı akşama sıklaşmıştı kasılmalar adalatı nidicatd ile değiştirdi dr um yine serum veriliyor. Dün nst de 100 ü gören kadılmalar ve minik düzenli kasılmalar vardı. Çok stres oluyorum şimdilik daha iyi gidiyor 3 hafta daha dayansak süper olacak
Hiç duymamıştım o serumu. Normal serum veriyorlar burda. Bir araştırayım. Az kaldı inşallah geçicek bu günlerAynen canim nidicard adalatdan daha guclu bir ilac bebde onu kullaniyom bide bana erken dogumu engellemek icin ginipral denen serum vuruluyo 7-8 saatlik
Hiç duymamıştım o serumu. Normal serum veriyorlar burda. Bir araştırayım. Az kaldı inşallah geçicek bu günler
Evde yatıyorum hastane daha zor anlıyorum seni keske 1 refekatçi alsalar yanına annem sagolsun bakıyo bana ama genede insan kalkmak birseyler yapmak istiyo yatmak Gercekten zor bende neredeyse iki haftadır cok yattım oturmadım bile 31. 6 mm benım rahim agzım kısalmıs yat dedi korktum bakalım iyice kısalmıs mı sabit mi pazartesi inş kontrol varInsAllah canim inan yatarimda byrda hasta bakicilara muhtac olmak kadar kotu bisey yok yarin insAllah 2 haftam olucak buraya yatali
Yani ben bu olayı anlamıyorum neye göre uzuyor yada kısalıyoe bende de sanırım var ray ama basıma ne gelecek bilmiyorumIns uzar cnm kısalıp uzayanları cok duydum ıns bu zor sırecı atlatırız cok streslı ya
Bende bılmıyorum cnm uzamıs benımkıdeYani ben bu olayı anlamıyorum neye göre uzuyor yada kısalıyoe bende de sanırım var ray ama basıma ne gelecek bilmiyorum
Banada ıkı kere gunde magnezyum verdı cnm alttan elle falanda muayne ettı eve geldm kan geldı ya bıraz dr muaynedendı dedı korktm. 20 den 24 e uzamıs rahım agzım pazartesı salı serklaj dedıAynen canim nidicard adalatdan daha guclu bir ilac bebde onu kullaniyom bide bana erken dogumu engellemek icin ginipral denen serum vuruluyo 7-8 saatlik
Merhaba , sizde dikiş var mı yoksa sonradan mı kısaldı?Evde yatıyorum hastane daha zor anlıyorum seni keske 1 refekatçi alsalar yanına annem sagolsun bakıyo bana ama genede insan kalkmak birseyler yapmak istiyo yatmak Gercekten zor bende neredeyse iki haftadır cok yattım oturmadım bile 31. 6 mm benım rahim agzım kısalmıs yat dedi korktum bakalım iyice kısalmıs mı sabit mi pazartesi inş kontrol var
Evde yatıyorum hastane daha zor anlıyorum seni keske 1 refekatçi alsalar yanına annem sagolsun bakıyo bana ama genede insan kalkmak birseyler yapmak istiyo yatmak Gercekten zor bende neredeyse iki haftadır cok yattım oturmadım bile 31. 6 mm benım rahim agzım kısalmıs yat dedi korktum bakalım iyice kısalmıs mı sabit mi pazartesi inş kontrol var
Banada ıkı kere gunde magnezyum verdı cnm alttan elle falanda muayne ettı eve geldm kan geldı ya bıraz dr muaynedendı dedı korktm. 20 den 24 e uzamıs rahım agzım pazartesı salı serklaj dedı
Bu dr perınatolojı prof cnm elle rahımmahzındakı yumsaklıga bakıyo sanırım ona baktı yatıyorum bakalım akan yok wc de geldı azmonce daha az serklajdan sonra alttan bakmıyolar dımıBelkide elle muayene ettigi icindir canim neden elle muayine ettdi onuda anlamis degilim bizim durumdakilere cinsel iliski bile yasakken altdan muayeneye sicak bakmiyorum eger ultrasonla yapsaydi her sey gozukurdu zatwn ama.korkulacak bisey ewgildir bence Haurlisi.olsun insAllah seninkide