- 9 Temmuz 2019
- 668
- 657
- 31
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #98.661
Çok şükür bende sıkıntı yok . Aslında bana göre buradaki sessizlik herşeyin yolunda olduğunu gosteriyodur . Ins
Bende hayalet bir şekilde takip ediyordum siziHerkes iyi simdilik çok sukurozelden konusuyoruz genelde buraya bilgilendirmek gerektginde yaziyoruz ondan sessiz kaldi biraz
İnşallah canimBende hayalet bir şekilde takip ediyordum sizihepinizin iyi olmasına çok sevindim.inşallah bu sefer bebeklerimizi kucağımıza alacağız.
Benimde kasik bölümum haritaya döndu simdiden. Biseyde surmuyorum kasilma olmasin oksamayim diye oylece kaldik bakalimTabi ilk hamileligimde yaşamadım malesef ama şimdiki hamilelikte karın derimde gerginlik var büyüdüğü için ve kasiyinca aciyo yirtiklar beni rahatsız edecek gibi
Sanki balon gibi tırnağım deyse patlayacak gibi dokunmuyorumBenimde kasik bölümum haritaya döndu simdiden. Biseyde surmuyorum kasilma olmasin oksamayim diye oylece kaldik bakalim
Sanki balon gibi tırnağım deyse patlayacak gibi dokunmuyorum
Benimki ni olcuyolar ama bana soylemelerine izin vermiyorum. Benim rahim ağzı boyuda başlarda kısaydı şimdi ne alemde hilmiyorum ama hunilesme yok. benim pubic kemiği ağrısı devam ediyo malesef yürüyemiyorum o yüzden . Geçmiş olsun canım doktor ne dedi peki ne önerdi nasıl tedavi edicek.Merhaba kizlar nasilsinjzEzgi osman kuzum sen nasil oldun senin rahim agzinin olcusu kacti ben bu gun gittim doktora karindan olcumle 23mm oldu vajinal olcumle 28 mm oldu hunilesme baslamis desi
Benimki 600 gram 30 cm civarındaydı pazartesi gittigimdeSimdi gobegimiz var saniyoruz bakalim ilerde ne olucak benimki 4 aylik gbi kucuck kaldi icerdeki buyuyodur umarim
Benimki ni olcuyolar ama bana soylemelerine izin vermiyorum. Benim rahim ağzı boyuda başlarda kısaydı şimdi ne alemde hilmiyorum ama hunilesme yok. benim pubic kemiği ağrısı devam ediyo malesef yürüyemiyorum o yüzden . Geçmiş olsun canım doktor ne dedi peki ne önerdi nasıl tedavi edicek.
En son 24 de gitmistim 722 gr di boyu olcmuyor zaten. Bidaha da agrim sancim olmadikca gitmicem 30 haftaya kadar yolu varBenimki 600 gram 30 cm civarındaydı pazartesi gittigimde
Geçmiş olsun sagsalim doğusunda .sen benimle aynı hafta aynı gundeydin bir hafta ilerlemiş Sanki.Canim benim doktor sadece progestan igne prpgestan fitil porluton haftada 3 defada serum yazdi bide nidilat filan verdi mayisin 15i hastaneye yatrcam dedi ama simdi kalkmamam lazimmis ani kasilmada dikisim acila bilir dedi
Bende Ins 29. Haftamda gidecem sonra 35 . Öyle planlıyorum . Bı doğum korkusu başladı bende nasıl baş edecem bilmiyorumEn son 24 de gitmistim 722 gr di boyu olcmuyor zaten. Bidaha da agrim sancim olmadikca gitmicem 30 haftaya kadar yolu var
Ben direk sezeryan dusunuyorum cunku normal dogum yapacak guc bile kalmadi bacaklarimda, kendimi yataga zor atiyorum wcden sonra. İnsallah gonlumuzce hayal ettigimiz gibi olur hersey. Bebiş kucaga gelince herseyin acisi gececek zatenBende Ins 29. Haftamda gidecem sonra 35 . Öyle planlıyorum . Bı doğum korkusu başladı bende nasıl baş edecem bilmiyorum
Geçmiş olsun sagsalim doğusunda .sen benimle aynı hafta aynı gundeydin bir hafta ilerlemiş Sanki.
Benimde bir hafta geri gitti en sonAmin canom evet benim haftam hamile kaldigimdan beri 1 hafta ondeydi ben son adet tarihiyle hesapliyodum doktorum ultrasona gore hesapliyo onun icin degisdim zamani
Kolay olmazmı dogumumuz mantık olarakBen direk sezeryan dusunuyorum cunku normal dogum yapacak guc bile kalmadi bacaklarimda, kendimi yataga zor atiyorum wcden sonra. İnsallah gonlumuzce hayal ettigimiz gibi olur hersey. Bebiş kucaga gelince herseyin acisi gececek zaten
500 gr dogurana kadar çatladim, en iyi ihtimalle 3 kg olabilcek bebekte ne yasarim bilemiyorum. Aslinda evet rahim agzi gevsek acilma suan bende var, birazda sanciyla acilsa bitti gitti zaten ama cok korkuyorumKolay olmazmı dogumumuz mantık olarak
Benimde bir hafta geri gitti en son
3 kg bebeğin daha kolay olacağını düşünüyorum :)500 gr dogurana kadar çatladim, en iyi ihtimalle 3 kg olabilcek bebekte ne yasarim bilemiyorum. Aslinda evet rahim agzi gevsek acilma suan bende var, birazda sanciyla acilsa bitti gitti zaten ama cok korkuyorum