Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Zaten magnezyum onun için aldım . Aslında kan gelmesi kabizliktanda değil o gelen kan yine geliyo hemoroid var doğum sancisiyla aynı tüyleri n diken diken oluyo. Allah kimseye vermesin

Benim sırt üstü yatınca daha çok oluyor sanki yan yatınca biraz hafifliyor

Benim riskli gebelik doktorum yatacaksın yer çekimine engel olucaksın diyodu normal doktor tekerlekli sandalyeyle gidince buna gerek yok yürümen lazım diyordu. Kendinizi dinleyip ona göre davranmak en güzeli. Allah korusun bişey olsa doktorlar üzülmez bile. Ben bebeğimi kaybederken doktor hemşirelerle kakara kikiri muhabbet ediyordu başımda.

Aynen kuzum benim doktor yat dedi riskli haftalar gecene kadar hamile kaldigi.dan beri ayaklarimin alrinda yastik yatyorum

Kizlar merhaba, size moral olmaya geldim
Bugun tam 35.haftamdayim.
İkiz gebeyim ( serklaj ikizlerde tutmaz derler )
25.haftamda acil serklaj yapildi.
Rahim agzim en son 2.3 dü (20gun once)
Her kontrolumde alttan ultrason ile ölctu (tehlikeli degil)
Ayin 28 i sezeryan ile bebeklerime kavusucam insallah.
Korkmayin, endiselenmeyin. Gunlerinizi kendinize zehir etmeyin. Aranizda daha cok zamani olan var. Bugun iyiyim diceksiniz yarin sanki bebek ayagini asagidan cikartcak diceksiniz. Biliyorum hepsibi yasadim inanin hala da yasiyorun. Pubik killarimin orda kafalari. O kadar asagida ki karindan ultrason ile kafa ölcumu cok zor oluyor. Rahim.boyu zaten olculemiyor.
Yatalak gibi yatmadim ama cogu zaman uzanarak gecti gunlerim. Dusa haftada 1 ya da 2 girdm. 2 tane progestan fitil kullandim. (Orta Parmaginizin sonuna kadar sokun korkmayin progestanin faydasi cok. Ki ben vajinismus hastasiydim onceden ben yaoarsam herkes yapar) magnorm kullaniyorum 1 tane. Kan ilaci ve regenesis max.
28. 32. 35. Haftalara gelsem yeter diceksiniz. Ama hep daha fazlasini isticeksiniz. Dualarinizi tam yapin. 37 hedefiniz olsun. Allahin hazinesi boldur. Hicbirimizi kollari bos birakmasin insallah. Bebeklerimiz saglikli biz saglikli olalim. Zamaninda guzel dogumlarimiz olsun. Dualarimiza birbirmizide katalim insallah

Şu zor günlerimde ilaç gibi geldi yazdiginiz sağ salim kavusun yavrulariniza. İnşallah kayipsiz sirayla doğum nasip olur hepimize

Kizlar bende bugun kontrole gittim 30+1 im suan serviks boyum 1.2 ye inmis ama rahim daha guclu duruyor dedi oglusumda 1650 gr cok sukur cok iyi dedi doktorum 36. Ya kadar gideriz Allahin izniyle dedi moral depoladim korkmayin insallah saglikla alicaz bebislerimizi kucagimiza

Ay ben ne kadar umut doldum ya Rabbim evladini sapasaglam kucagina almayida nasip etsin ne guzel kuzum

Oy kuzum cok sevindim ne guzel insAllah Rabbimkn izniyle bebegini kucagina sapasaglam al kuzum

Ouyyuyy maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim böyle şeyler okumak inanın şu günlerde öyle moral veriyor ki Allah bizlerde nasip etsin inşallah

Kızlar dr dan çıktım rahim ağzım ölçüldü 43 cm çok şükürr çok iyi dedi dr idrar yolu için antibiyotik yazdı 22 haftada 4 lü tarama ultrason var

Herkes iyi simdilik çok sukur ozelden konusuyoruz genelde buraya bilgilendirmek gerektginde yaziyoruz ondan sessiz kaldi biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…