Kizlar merhaba, size moral olmaya geldim
Bugun tam 35.haftamdayim.
İkiz gebeyim ( serklaj ikizlerde tutmaz derler )
25.haftamda acil serklaj yapildi.
Rahim agzim en son 2.3 dü (20gun once)
Her kontrolumde alttan ultrason ile ölctu (tehlikeli degil)
Ayin 28 i sezeryan ile bebeklerime kavusucam insallah.
Korkmayin, endiselenmeyin. Gunlerinizi kendinize zehir etmeyin. Aranizda daha cok zamani olan var. Bugun iyiyim diceksiniz yarin sanki bebek ayagini asagidan cikartcak diceksiniz. Biliyorum hepsibi yasadim inanin hala da yasiyorun. Pubik killarimin orda kafalari. O kadar asagida ki karindan ultrason ile kafa ölcumu cok zor oluyor. Rahim.boyu zaten olculemiyor.
Yatalak gibi yatmadim ama cogu zaman uzanarak gecti gunlerim. Dusa haftada 1 ya da 2 girdm. 2 tane progestan fitil kullandim. (Orta Parmaginizin sonuna kadar sokun korkmayin progestanin faydasi cok. Ki ben vajinismus hastasiydim onceden ben yaoarsam herkes yapar) magnorm kullaniyorum 1 tane. Kan ilaci ve regenesis max.
28. 32. 35. Haftalara gelsem yeter diceksiniz. Ama hep daha fazlasini isticeksiniz. Dualarinizi tam yapin. 37 hedefiniz olsun. Allahin hazinesi boldur. Hicbirimizi kollari bos birakmasin insallah. Bebeklerimiz saglikli biz saglikli olalim. Zamaninda guzel dogumlarimiz olsun. Dualarimiza birbirmizide katalim insallah❤