Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Geçen kontrolümde doktor banada serbest dedi cinsellik allahda n muayene esnasında erkekleri almıyor lar ben hiç söylemedim serbest bıraktı diye. Eskiden kalkiyodum toz aliyodum tezgahı siliyodum artık oda yok sadece yatıp suyumu içip dinlenecem

Kocam kendi kafama göre ilaç almama karşı biri . Abisinin yanında o kadar bağırdı ki cevap veremediğim içinde sinir oldum
Valla bu durumda eşlerin pek bi soz hakki yok. Ben her zman diyorum doktordan cok burda ki arkadaslarin tecrubelerine guvenirim. Benim esimde endol icin kizdi bana aldim diye almazsam dogururum dedim ona zarar vercek biseyi yapcak olsam şimdi duşumu aliyo olurdum dedim bi bucuk aydir su yuzu gordugum yok su ilaci al alma diyemez kimse kâr zarar hesabi yapilarak mecbursa insan herseyi kullaniyor. Ciddi anlamda ilaclarin cok az ama insallah korur

Ben cevap verecektim hamilelik meselesi abisinden utandım

Sonra sakin kafayla anlatirsin canim, bide zararli bi ilac bile degil 950 mg kadar alinabiliyor progestan. Baba oldular başimiza işte koruma ic gudusu
Moralim Bugün bozuk yaa Allahtan. Sağlığım iyi kocama bebek kız dedikçe bi yüzünü eksitiyo gibime geliyo. Sanki 30 tane kızımız var. Aman neyse ben kendimi ve bebeğim dususnecem

Moralim Bugün bozuk yaa Allahtan. Sağlığım iyi kocama bebek kız dedikçe bi yüzünü eksitiyo gibime geliyo. Sanki 30 tane kızımız var. Aman neyse ben kendimi ve bebeğim dususnecem
Ay kizi erkegimi var Allah tirnagini aratmasin benimkinin elindn gelse kendi tasicak cocugu yeterki saglikla sihhatle olsunlar. Dogunca babalik kavramini anlar. Sen sagligina bak hic dusunme bunlari

Al kuzum sen bende 30 a gecince bakacam insAllah ama simdi cok korkuyorum elim gitmiyor canim ilk bebegimi 24-25 hafta arasi kayb ettigimden riskli haftadayim ben onun icin doguncada alirim bebegim saglikli olsunda
Aminnn insallah canim saglikla kucagina alirsin insalllahh

Yazdıklarınızı okudum hanımlar gerçekten bazı doktorlarmı rahat yoksa benim doktorummu pimpirikli anlayamadım. Benim erken doğum hikayem yok sadece ikiz gebeyim. Günde 3 Progestan haftada bir iğne kullanıyorum. Rahim kısalığımda yok bildiğim kadarıyla. Tedbir bizden gerisi Allahtan diyor. Hem serklaj olup hemde az ilaç verilmesini ben anlamlandıramadım. Hayretler içinde okudum. İnş hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız

Benimle ayni fikirde olan biri daha sizde saglikla kucaginiza alin insallah. Bazi doktorlar sadece umursamaz hepsi bu. Normali pimpirikli olani zaten, Allah isini dogru yapana denk getirsin hepimizi.

Ya ben kabizim magnezyum yazmiyacakmisiniz diyorum bana hamilelikte kabızlık normal olmamaya çalış diyo.3 litre su içiyorum daha ne yapayım.

Ya ben kabizim magnezyum yazmiyacakmisiniz diyorum bana hamilelikte kabızlık normal olmamaya çalış diyo.3 litre su içiyorum daha ne yapayım.
Canim ben kabizlik icin gliserin kansuk diye bi fitil aliyorum aninda cikariyor cok rahat oluyorum bide hergun kullanmiyorum bile cok nadir, doktor yazmisti zararsiz zorda kalirsan alabilirsin sabun gibi bisey

Canim ben kabizlik icin gliserin kansuk diye bi fitil aliyorum aninda cikariyor cok rahat oluyorum bide hergun kullanmiyorum bile cok nadir, doktor yazmisti zararsiz zorda kalirsan alabilirsin sabun gibi bisey
Tuvalete giderken öyle korkuyorum kan çok geliyo bir avuctan fazla . Sonrasında tuvaletten çıkıyorum . Acısı geçene kadar ne ikinmalarim bitiyo ne zirlamalarim .

Tuvalete giderken öyle korkuyorum kan çok geliyo bir avuctan fazla . Sonrasında tuvaletten çıkıyorum . Acısı geçene kadar ne ikinmalarim bitiyo ne zirlamalarim .
Ay canim o kadar zorlama kendini. Klozette bozuk diyodun onu halledebildinizmi. Sabun falan islatip koyarlardi cocuklara eskiler en kotu onu dene. Hemroid flan olursun oyle zorlarken. Harketsiz oldugumuz icin istersen bes lt su ic yine kabiz oluyoruz. Kuru erik suyunu dene bide oda cok guzel cikariyor. Magnezyumuda alabilmissin oda ishal yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…