- 8 Aralık 2018
- 1.674
- 1.347
- 28
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #98.621
Seker yuklemesine benimde bakilmadi suan onun icin dr gitmek cok buyuk luks benim icin zira buyuk abdesti bile sürguye yapmak zorundayim.Şeker yüklemesi falan hiç birine bakilmadi bu hastalık bitsinde 4 hafta sonra iyice bi kontrol oluyim
Geçen kontrolümde doktor banada serbest dedi cinsellik allahda n muayene esnasında erkekleri almıyor lar ben hiç söylemedim serbest bıraktı diye. Eskiden kalkiyodum toz aliyodum tezgahı siliyodum artık oda yok sadece yatıp suyumu içip dinlenecemAslında benimkide öyle hatta Dr bana cinsel ilişkiye sık olmamakla birlikte gir normal hayatına dön dedi ama ben hep söyledim kocama bak kayıp bizim kaybımız araştırdım yatanlar nerdeyse sona yaklaşmışlar ama gezenler kalkanlar erken doğum yapmış birinci ağızdan duydum falan dedim buradaki arkadaşlar şöyle böyle ilaç alıyo zararı yoksa bebeğe ve bana ben alırım önemli değil dedim ikna ettim bi şekilde o ne derse desin hemde kaybedince Allah korusun Anne kadar içi yanan olmuyo malesef Allahım kimseye vermesin
Allah yardım etsin vallah Allah bu günleri unuttursun bizrSeker yuklemesine benimde bakilmadi suan onun icin dr gitmek cok buyuk luks benim icin zira buyuk abdesti bile sürguye yapmak zorundayim.
Valla bu durumda eşlerin pek bi soz hakki yok. Ben her zman diyorum doktordan cok burda ki arkadaslarin tecrubelerine guvenirim. Benim esimde endol icin kizdi bana aldim diye almazsam dogururum dedim ona zarar vercek biseyi yapcak olsam şimdi duşumu aliyo olurdum dedim bi bucuk aydir su yuzu gordugum yok su ilaci al alma diyemez kimse kâr zarar hesabi yapilarak mecbursa insan herseyi kullaniyor. Ciddi anlamda ilaclarin cok az ama insallah korurKocam kendi kafama göre ilaç almama karşı biri . Abisinin yanında o kadar bağırdı ki cevap veremediğim içinde sinir oldum
Ben cevap verecektim hamilelik meselesi abisinden utandımValla bu durumda eşlerin pek bi soz hakki yok. Ben her zman diyorum doktordan cok burda ki arkadaslarin tecrubelerine guvenirim. Benim esimde endol icin kizdi bana aldim diye almazsam dogururum dedim ona zarar vercek biseyi yapcak olsam şimdi duşumu aliyo olurdum dedim bi bucuk aydir su yuzu gordugum yok su ilaci al alma diyemez kimse kâr zarar hesabi yapilarak mecbursa insan herseyi kullaniyor. Ciddi anlamda ilaclarin cok az ama insallah korur
Sonra sakin kafayla anlatirsin canim, bide zararli bi ilac bile degil 950 mg kadar alinabiliyor progestan. Baba oldular başimiza işte koruma ic gudusuBen cevap verecektim hamilelik meselesi abisinden utandım
Moralim Bugün bozuk yaa Allahtan. Sağlığım iyi kocama bebek kız dedikçe bi yüzünü eksitiyo gibime geliyo. Sanki 30 tane kızımız var. Aman neyse ben kendimi ve bebeğim dususnecemSonra sakin kafayla anlatirsin canim, bide zararli bi ilac bile degil 950 mg kadar alinabiliyor progestan. Baba oldular başimiza işte koruma ic gudusu
Ay kizi erkegimi var Allah tirnagini aratmasin benimkinin elindn gelse kendi tasicak cocugu yeterki saglikla sihhatle olsunlar. Dogunca babalik kavramini anlar. Sen sagligina bak hic dusunme bunlariMoralim Bugün bozuk yaa Allahtan. Sağlığım iyi kocama bebek kız dedikçe bi yüzünü eksitiyo gibime geliyo. Sanki 30 tane kızımız var. Aman neyse ben kendimi ve bebeğim dususnecem
Bende hep ayakta aliyoorum ama simdi cok rahatsiz ettiBen küçükten alistirilmis. otursam daha iyi olur ama hep ayakta alırım
Zaten uzun kalamıyoruz ya . Sen sık sık girme amaBende hep ayakta aliyoorum ama simdi cok rahatsiz etti
Aminnn insallah canim saglikla kucagina alirsin insalllahhAl kuzum sen bende 30 a gecince bakacam insAllah ama simdi cok korkuyorum elim gitmiyor canim ilk bebegimi 24-25 hafta arasi kayb ettigimden riskli haftadayim ben onun icin doguncada alirim bebegim saglikli olsunda
Hersey bebislerimiz icin napcazSirtim icime coktu diyebilirimama bebegim icin herseye deger. Duşu alma ayaklarin yukarda yat ve kabiz olmamaya calis
Tamam canimZaten uzun kalamıyoruz ya . Sen sık sık girme ama
Allah saglikli hayirli evlat versin canim hic bakma esine cik yanlis dsnuyorMoralim Bugün bozuk yaa Allahtan. Sağlığım iyi kocama bebek kız dedikçe bi yüzünü eksitiyo gibime geliyo. Sanki 30 tane kızımız var. Aman neyse ben kendimi ve bebeğim dususnecem
Benimle ayni fikirde olan biri dahaYazdıklarınızı okudum hanımlar gerçekten bazı doktorlarmı rahat yoksa benim doktorummu pimpirikli anlayamadım. Benim erken doğum hikayem yok sadece ikiz gebeyim. Günde 3 Progestan haftada bir iğne kullanıyorum. Rahim kısalığımda yok bildiğim kadarıyla. Tedbir bizden gerisi Allahtan diyor. Hem serklaj olup hemde az ilaç verilmesini ben anlamlandıramadım. Hayretler içinde okudum. İnş hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız❤
Ya ben kabizim magnezyum yazmiyacakmisiniz diyorum bana hamilelikte kabızlık normal olmamaya çalış diyo.3 litre su içiyorum daha ne yapayım.Yazdıklarınızı okudum hanımlar gerçekten bazı doktorlarmı rahat yoksa benim doktorummu pimpirikli anlayamadım. Benim erken doğum hikayem yok sadece ikiz gebeyim. Günde 3 Progestan haftada bir iğne kullanıyorum. Rahim kısalığımda yok bildiğim kadarıyla. Tedbir bizden gerisi Allahtan diyor. Hem serklaj olup hemde az ilaç verilmesini ben anlamlandıramadım. Hayretler içinde okudum. İnş hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız❤
Canim ben kabizlik icin gliserin kansuk diye bi fitil aliyorum aninda cikariyor cok rahat oluyorum bide hergun kullanmiyorum bile cok nadir, doktor yazmisti zararsiz zorda kalirsan alabilirsin sabun gibi biseyYa ben kabizim magnezyum yazmiyacakmisiniz diyorum bana hamilelikte kabızlık normal olmamaya çalış diyo.3 litre su içiyorum daha ne yapayım.
Tuvalete giderken öyle korkuyorum kan çok geliyo bir avuctan fazla . Sonrasında tuvaletten çıkıyorum . Acısı geçene kadar ne ikinmalarim bitiyo ne zirlamalarim .Canim ben kabizlik icin gliserin kansuk diye bi fitil aliyorum aninda cikariyor cok rahat oluyorum bide hergun kullanmiyorum bile cok nadir, doktor yazmisti zararsiz zorda kalirsan alabilirsin sabun gibi bisey
Ay canim o kadar zorlama kendini. Klozette bozuk diyodun onu halledebildinizmi. Sabun falan islatip koyarlardi cocuklara eskiler en kotu onu dene. Hemroid flan olursun oyle zorlarken. Harketsiz oldugumuz icin istersen bes lt su ic yine kabiz oluyoruz. Kuru erik suyunu dene bide oda cok guzel cikariyor. Magnezyumuda alabilmissin oda ishal yapiyorTuvalete giderken öyle korkuyorum kan çok geliyo bir avuctan fazla . Sonrasında tuvaletten çıkıyorum . Acısı geçene kadar ne ikinmalarim bitiyo ne zirlamalarim .