- 13 Ekim 2019
- 2.786
- 2.423
- 28
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #98.701
Buralar ne kadar sessiz
Canim gecmiş olsun, insallah şu korunma süreci bittiginde saglikla hamile kalirsin. Tek çare malesef bol su içmek, suyuna bi kac damla elma sirkesi damlat oyle iç, uyumadan ılık suyla dış bölgeyi yika kuru tut, ve bol yogurt ye. Ama antibiyotik almadan seni tamamen rahatlatirmi bunlar bilmiyorum, pamdemi olmayan bi hasteneye gidip tahlil versen daha iyi olurİyi akşamlar hayırlı ramazanlar kızlar.
Ben daha önce hikayemi yazmıştım buraya. Yeni arkadaşlar gelmiş inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız.
Ben daha hamile kalamadım mide küçültme ameliyatı oldum 5 ay önce. Bir süre daha korunmam gerek.
Ve şimdi aklıma geldiniz hem yazayım hem derdime çare bulayım diye tekrar geldim.
Ameliyattan beri düzenlisu içemiyorum ve idrar yollarımda enfeksiyon var. Afedersiniz idrara çıkınca ağrım oluyor baskı hissi var. Akıntımda var çok fazla ama koku yok.
Ne yapıcam sokağa çıkma yasağı var eczaneye gidemiyorum. Hastaneyede virüsten gitmek istemiyorum. Beni çok rahatsız ediyor ne yapıcam lütfen akıl verin. Çok kötü durumdayım
Sağol canım inşallah nasip olur. Maşallah sizde büyümüşsünüz nasıl gidiyor. ? Sen abdominal serklaj olmuştun demi?Canim gecmiş olsun, insallah şu korunma süreci bittiginde saglikla hamile kalirsin. Tek çare malesef bol su içmek, suyuna bi kac damla elma sirkesi damlat oyle iç, uyumadan ılık suyla dış bölgeyi yika kuru tut, ve bol yogurt ye. Ama antibiyotik almadan seni tamamen rahatlatirmi bunlar bilmiyorum, pamdemi olmayan bi hasteneye gidip tahlil versen daha iyi olur
İdare ediyoruz baya zorlu geciyor ama sukur bugune canim, yok abdominal dedi arda lembet ama ben yaptirmadim. Yine serklajla devam ettikSağol canım inşallah nasip olur. Maşallah sizde büyümüşsünüz nasıl gidiyor. ? Sen abdominal serklaj olmuştun demi?
Mübarek Ramazan ayı Allah herkesin gönlünegöre versin sende sağ salim kucağına alırsın inşallah. Allah yardımcın olsun inşaallahİdare ediyoruz baya zorlu geciyor ama sukur bugune canim, yok abdominal dedi arda lembet ama ben yaptirmadim. Yine serklajla devam ettiksen neler yapiyosun
Cok tesekkur ederim. Ne guzel kilo vermissin pkoda genelde zayiflayinca kaliniyor insallah hic birine gerek kalmadan kendiliginden olur. Fiyatlar tup bebekte hic normal degil, 6 ay olmus cogu gitmis zaten guzel haberlerini bekliyorumMübarek Ramazan ayı Allah herkesin gönlünegöre versin sende sağ salim kucağına alırsın inşallah. Allah yardımcın olsun inşaallah
Valla canım aşılama deneyecektik yumurtlama olmadı tüp bebeğe geçicektik. Biraz araştırma yaptım fiyatlar çok uçuk. Bende mide küçültme ameliyatı oldum bütün drlar zayıfla olur diyordu. Kasım ayında ameliyat oldum işte. -28 ile devam...
Böyle işte 1.yıldan sonra deneyebilirsiniz dedi dr ama ameliyattan sonra 3. Ve 8.ayda hamile kalanlar var. Bende 70 kilonun altına düşersem inşallah korunmayı bırakıcam.
İnşallah canım. Evet pkoda kilo verince oluyor dedi drumda. İnşallah denemeye başlayınca olur hayırlısıyla..hem zor hamile kalıp hemde kaybetmek zor oluyor.Cok tesekkur ederim. Ne guzel kilo vermissin pkoda genelde zayiflayinca kaliniyor insallah hic birine gerek kalmadan kendiliginden olur. Fiyatlar tup bebekte hic normal degil, 6 ay olmus cogu gitmis zaten guzel haberlerini bekliyorum
Verirsin canim benim -28 lerden bahsediyosun maşallahİnşallah canım. Evet pkoda kilo verince oluyor dedi drumda. İnşallah denemeye başlayınca olur hayırlısıyla..hem zor hamile kalıp hemde kaybetmek zor oluyor.
Bu ara idrar yolu enfeksiyonum var onunla uğraşıyorum. Ameliyattan beri düzenli su içemiyorum önce çok içerdim.
Bu hamilelikte daha büyük sıkıntı olucak.
5 ay bitti bi 5 ay daha geçse 65 e düşebilsem çok iyi olucak.
Sen anlat bakalım :) bebeğinin cinsiyeti neydi? Daha önce sormuşta olabilirim. Kontrole gidebiliyor musun ?
Yatıyor musun ve son olarak hangi ilaçları kullanıyorsun?
Hic okuyamiyorum. Direkt son sayfaya bakiyorum hepVerirsin canim benim -28 lerden bahsediyosun maşallahhamile kalmadan enfeksiyon icin guzel bi tedavi olursan ilk uc ay rahat gecer, dikisten sonrada ara ara tahlil vererek ilaclarla atlatirsin hic korkma.
Kızım olacak nasipse23. Haftada tekrar dikisim yenilendi , sadece diks tutuyor o gunden bugune kimildamadan yatiyordum, dün sari kati akinti gelince nisan sandim direk kontrole gittim, normalde 30. Haftada gidecektim ama bizm kiz doktoru gormek istemis vajinal enfeksiyonmus simdi fitil kullaniyorum. 4 saate yarim adalat sabah aksam magnezyum, gunluk progestan igne haftalik proluton igne, oksapar kullaniyorum.
Hadi ins hizlica ver su kilolari da hamile kaliver ins. Senin tosbiginin haftalarini da sayip kutlmak nasip olsun bize de. ❤❤İnşallah canım. Evet pkoda kilo verince oluyor dedi drumda. İnşallah denemeye başlayınca olur hayırlısıyla..hem zor hamile kalıp hemde kaybetmek zor oluyor.
Bu ara idrar yolu enfeksiyonum var onunla uğraşıyorum. Ameliyattan beri düzenli su içemiyorum önce çok içerdim.
Bu hamilelikte daha büyük sıkıntı olucak.
5 ay bitti bi 5 ay daha geçse 65 e düşebilsem çok iyi olucak.
Sen anlat bakalım :) bebeğinin cinsiyeti neydi? Daha önce sormuşta olabilirim. Kontrole gidebiliyor musun ?
Yatıyor musun ve son olarak hangi ilaçları kullanıyorsun?
Bebis var vakit kalmaz artik buraya canim darisi bize insallahHic okuyamiyorum. Direkt son sayfaya bakiyorum hepkv kp i zorla da olsa gonderdim. Kafam cok rahat, ama esimle cok ciddi kusuz, yani o bana kus her neyse, takmiyorum.
Canimmm masallah haftan ne guzel ilerliyo bak. Rabbim nasip edecek ins sag salim kucagina almayi. Bundan sonra daha cokk ilerler artik haftan. 27 kritik sinirdi. Sukur ki gecti gitti. ❤❤
Hayirli olsun bebeginiz ikizlerde sanirim 11 haftalarda atiliyor dikis 13 14 ü beklemiyolar. Plesanta zamanla yukari cikabiliyor, dikise kadar yatmaya devam edin. İnsallah sağ salim kavusursunuzKızlar merhaba 20 haftalık erken doğum ile bebek kaybettim 2 sene önce tüp bebek ile 9+0 ikiz gebeyim bugun tüp bebek drum bebeklerden birinin plasentası rahim agzında az kanama alanı var dedı bugun cok az kahvelık geldi rahim ağzım 28mm ve açıklık varmış serklaj dedi nidilat verdi günde bir de korkuyorum serklaj zamanına kdr dayanırlarmı acaba yatıyorum hem
Sen uymaya devam et cnm 11 1e hafta arası dikişim atılır inş sağlıkla alırsın inş kucağına daKızlar merhaba 20 haftalık erken doğum ile bebek kaybettim 2 sene önce tüp bebek ile 9+0 ikiz gebeyim bugun tüp bebek drum bebeklerden birinin plasentası rahim agzında az kanama alanı var dedı bugun cok az kahvelık geldi rahim ağzım 28mm ve açıklık varmış serklaj dedi nidilat verdi günde bir de korkuyorum serklaj zamanına kdr dayanırlarmı acaba yatıyorum hem
Bazıları 13.haftada atıyorum dıyor 11.haftada atan olurmu acaba ya cnmSen uymaya devam et cnm 11 1e hafta arası dikişim atılır inş sağlıkla alırsın inş kucağına da
Evet cnm ıkız 11 dematarlarmı bılemedım belkı rısklı gorurse yaoar hemenHayirli olsun bebeginiz ikizlerde sanirim 11 haftalarda atiliyor dikis 13 14 ü beklemiyolar. Plesanta zamanla yukari cikabiliyor, dikise kadar yatmaya devam edin. İnsallah sağ salim kavusursunuz
Atilabiliyor ama benimki 12. Haftada ikili taramamin temiz gelmesini istedi yoksa atmayacakti. siz 11. Haftada idrar tahlili kan tahlili verin enfeksiyonunza flan baktirin oncesinde sonrada bian once dikisinizi attirin. Endise etme ben bi bucuk aydir sadece diksle ilerliyorum sende basarabilirsinEvet cnm ıkız 11 dematarlarmı bılemedım belkı rısklı gorurse yaoar hemen
Bayramdan önce ayarlar belkı dıyorum 11 ın ıcındemı dolduruncamı dıkıs zamanı gelır acaba cnm yada bebeklerın durumuna gore dedıgın gıbı ıkılı taramaya bakarlar dıcem de onun kan sonucuda uzun suruyo ama onu da beklemeyelım yaAtilabiliyor ama benimki 12. Haftada ikili taramamin temiz gelmesini istedi yoksa atmayacakti. siz 11. Haftada idrar tahlili kan tahlili verin enfeksiyonunza flan baktirin oncesinde sonrada bian once dikisinizi attirin. Endise etme ben bi bucuk aydir sadece diksle ilerliyorum sende basarabilirsin