Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Mutfak kirlenmesin diye kendine yemek hazırlamayan başka bi psikopat daha varmıdır acaba . Canım birşey çekti . Onu yaparken çıkacak bulaşıkları ve sicrayacak yağları düşünüp vazgeçtim. Kocamın bi an önce gelmesini bekliyorum ve Anneme o kadar ihtiyacım varki .

Ayakta olman bıle cok buyuk bı nımet cnm ya

Kizlar kontrolume gittim. Bebek tamda tahmin ettigim gibi 24+0 yani adet tarihime uyumlu. Gecen hafta israrla sordum, esime anneme sordurdum 25 haftalik demisti bende 27 ye giricem diye seviniyorum sinirlerim bozuldu cok fena! Neyse iki tane ciger gelistirici vurulduk, yarinda iki tane vurulcak, bebek dikise dayanmis dikis tutuyor sadece acarsa yeniden atariz dedi bebegin yuzunu gormek falan yok tabiki. Neyse gidip dogum tarihini duzelteyim

Kuzum buna şükür olsun
Aslında ben yazmıştım bebek ne kadar öndede olsa muhakkak haftasıyla uyumlu oluyo ayrıca 24 demek ilk basamak demek darısı 28e inş

Kuzum buna şükür olsun
Aslında ben yazmıştım bebek ne kadar öndede olsa muhakkak haftasıyla uyumlu oluyo ayrıca 24 demek ilk basamak demek darısı 28e inş
Canim ben inanmadim zaten. Dedimki adetim bu tarihim bu, hayir bu deyince ve kac kez esime bile sordurp yine oyle, haftaya 26 haftalik gel ciger gelistrci yapcaz dyince bisey dyemedim ben. Neyse bugune sukur yine sayariz ayni gunleri

Bu bebeklerin ne zoru var acaba dunyaya erken gelmeue niue hevesliler.soyle bebisine korona var az daha sabret deinsallah en az 1ay daha durur orda

Rısk olmasında cnm tem olsun yıne olur ıns benım bır tanesı erken dogunca ıkı daha rısk ddı doktor kaynetmekten korkuyorm rabbm ıkı verdı ıns boyle uygun gormus ıns acısını yasatmaz dyorum
Öyle tabi transfere gidene kadar iki isterim diyordum doktorum risk alamam rahmin iyi durumda değil ilk gebeliğin olcak taşıyabilir misin bilmiyorum bi deneyelim demişti ben de ona güvendim. Ama Rabbim verecek olduktan sonra neler olmaz sen kötü düşünme yapacak şeyin bu sadece

Ins cnm haklısın benım tüp bebek doktorumda bılıyordu erken dogum yaptıgımı ıkı koydu bıldgı halde ıns tasır rahmım kotu dusunse koymazdı dyorum ıns rabbmın ıznıyle kavusurum yavrularıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…