- 6 Aralık 2017
- 1.529
- 3.988
- 33
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #98.421
Ayakta olman bıle cok buyuk bı nımet cnm yaMutfak kirlenmesin diye kendine yemek hazırlamayan başka bi psikopat daha varmıdır acaba . Canım birşey çekti . Onu yaparken çıkacak bulaşıkları ve sicrayacak yağları düşünüp vazgeçtim. Kocamın bi an önce gelmesini bekliyorum ve Anneme o kadar ihtiyacım varki .
Allaha sukurrAyakta olman bıle cok buyuk bı nımet cnm ya
Masallah cnm ıns sorunsuz bzde kucagımıza alalımAllaha sukurr
Kuzum buna şükür olsunKizlar kontrolume gittim. Bebek tamda tahmin ettigim gibi 24+0 yani adet tarihime uyumlu. Gecen hafta israrla sordum, esime anneme sordurdum 25 haftalik demisti bende 27 ye giricem diye seviniyorum sinirlerim bozuldu cok fena! Neyse iki tane ciger gelistirici vurulduk, yarinda iki tane vurulcak, bebek dikise dayanmis dikis tutuyor sadece acarsa yeniden atariz dedi bebegin yuzunu gormek falan yok tabiki. Neyse gidip dogum tarihini duzelteyim
Canim ben inanmadim zaten. Dedimki adetim bu tarihim bu, hayir bu deyince ve kac kez esime bile sordurp yine oyle, haftaya 26 haftalik gel ciger gelistrci yapcaz dyince bisey dyemedim ben. Neyse bugune sukur yine sayariz ayni gunleriKuzum buna şükür olsun
Aslında ben yazmıştım bebek ne kadar öndede olsa muhakkak haftasıyla uyumlu oluyo ayrıca 24 demek ilk basamak demek darısı 28e inş
Bu bebeklerin ne zoru var acaba dunyaya erken gelmeue niue hevesliler.soyle bebisine korona var az daha sabret deKizlar kontrolume gittim. Bebek tamda tahmin ettigim gibi 24+0 yani adet tarihime uyumlu. Gecen hafta israrla sordum, esime anneme sordurdum 25 haftalik demisti bende 27 ye giricem diye seviniyorum sinirlerim bozuldu cok fena! Neyse iki tane ciger gelistirici vurulduk, yarinda iki tane vurulcak, bebek dikise dayanmis dikis tutuyor sadece acarsa yeniden atariz dedi bebegin yuzunu gormek falan yok tabiki. Neyse gidip dogum tarihini duzelteyim
İnsallah canimBu bebeklerin ne zoru var acaba dunyaya erken gelmeue niue hevesliler.soyle bebisine korona var az daha sabret deinsallah en az 1ay daha durur orda
Çok isterdim ikiz olmasını ama tekSenın tek mi canım ben ikiz sanıyordum senıde
Rısk olmasında cnm tem olsun yıne olur ıns benım bır tanesı erken dogunca ıkı daha rısk ddı doktor kaynetmekten korkuyorm rabbm ıkı verdı ıns boyle uygun gormus ıns acısını yasatmaz dyorumÇok isterdim ikiz olmasını ama tek
Yok canim dun verdim tahlili en erken cuma cikacak yada pazartesiye kalirB banur-hayat kuzum aminyosentez sonucun ciktimi canim
Yok canim dun verdim tahlili en erken cuma cikacak yada pazartesiye kalir
Tamam cnim insallah hayirli haber alirim amin hepimize saglikli evlat versinHaberdar et bizide kuzum merakta birakma Rabbim saglikli evlatlar kismet etsin
Tamam cnim insallah hayirli haber alirim amin hepimize saglikli evlat versin
Öyle tabi transfere gidene kadar iki isterim diyordum doktorum risk alamam rahmin iyi durumda değil ilk gebeliğin olcak taşıyabilir misin bilmiyorum bi deneyelim demişti ben de ona güvendim. Ama Rabbim verecek olduktan sonra neler olmaz sen kötü düşünme yapacak şeyin bu sadeceRısk olmasında cnm tem olsun yıne olur ıns benım bır tanesı erken dogunca ıkı daha rısk ddı doktor kaynetmekten korkuyorm rabbm ıkı verdı ıns boyle uygun gormus ıns acısını yasatmaz dyorum
Ins cnm haklısın benım tüp bebek doktorumda bılıyordu erken dogum yaptıgımı ıkı koydu bıldgı halde ıns tasır rahmım kotu dusunse koymazdı dyorum ıns rabbmın ıznıyle kavusurum yavrularımaÖyle tabi transfere gidene kadar iki isterim diyordum doktorum risk alamam rahmin iyi durumda değil ilk gebeliğin olcak taşıyabilir misin bilmiyorum bi deneyelim demişti ben de ona güvendim. Ama Rabbim verecek olduktan sonra neler olmaz sen kötü düşünme yapacak şeyin bu sadece
aynen öyle riske atmazdı bence öyle düşünseydiIns cnm haklısın benım tüp bebek doktorumda bılıyordu erken dogum yaptıgımı ıkı koydu bıldgı halde ıns tasır rahmım kotu dusunse koymazdı dyorum ıns rabbmın ıznıyle kavusurum yavrularıma