Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Iyı geceler arkadaşlar kızlar birşey soracam on tarafta yuvarlak bi kemik var ya doğum esnasında o kemik esniyo ve bebeğin kolay çıkmasını sağlıyor . Şimdi benim bu kemik ıkı gündür agriyo ve ilk dusugumu yapmadan öncede bu haftalarda bu ağrıyı yaşamaya başlamıştım .erken doğum yaptıktan belli bi süre sonrada bu devam etti ve sonra geçti benim hafta olan arkadaşlarım sizde böyle bi ağrı yaşamaya baskadinizmu . Ben bu ağrıyı yürürken . Ve yatakta pozisyon değiştirirken hissediyorum.

Gecmis olsun canim sanirim bebek baski yapiyor dikişe cunku bende wcye kalkitikca agirlik hissetmeye baslamistim o bolgede, ve sağa sola donerken kasıklarimn ici aciyordu. Simdi sadece dikiş tutuyor rahim agzim silindi, ayaklarim havada yatiyorum hic bi yere dönmeden baski olmasin diye. İstersen ayaklarinin altina yastik alip yat doktor randevuna kadar

Kemik ağrısı mı hissediyorsun Sende benim gibi . Benim aklimada o geldi çünkü geçen hamileligimde de bu haftalarda acilmam başlamıştı haberim yoktu . Kemik ağrısı hissediyodum . Bide klozetim bozuldu alaturka tuvalet kullanıyorum çömelip kalkma hareketi bu ağrıyı çok hissetmeme neden oluyo. Allah kahretsin bi hastaneye gide bilsen iki haftadan aşağı gidrmemde

Evet oyleydi ama benim aklima bile gelmedi 22. Haftada gittigimde ogrendim şok olmustum kasilmalarim oluyodu cok hafif agrili bana onlar sebep oldu. Alaturkayida kullanmak yasak bize egilmek flan sakincali olabilir canim surgu falan kullan ordege yap yaninda kimse yoksa yine kendin dok ama egilip zorlama kendini orda

Cnm geçmiş olsun neden gidemiyorsun hastaneye bide acaba sürgü kullansan daha iyi olmamı götürüp dökersin sonradan eğilip kalkmaktan iyidir

Evet oyleydi ama benim aklima bile gelmedi 22. Haftada gittigimde ogrendim şok olmustum kasilmalarim oluyodu cok hafif agrili bana onlar sebep oldu. Alaturkayida kullanmak yasak bize egilmek flan sak
Cnm geçmiş olsun neden gidemiyorsun hastaneye bide acaba sürgü kullansan daha iyi olmamı götürüp dökersin sonradan eğilip kalkmaktan iyidir
Tahlil vermek istediğim için hastaneye gitmek istiyordum ama benklemiyecem cumartesi özel muayenehane gidecem galiba

Kritik haftalardayız git cnm için rahat eder en azından
Benim rahat geçirdiğim son aydı galiba bir kol ağrısı var Allahım kopartmak istiyorum . Yatıyorum kalkmıyorum artık yatakta dönemiyorum bile Allahım bebeğime sav salim kavusayimda . Her sabah onun tatlı tekmeleriyle uyanıyorum eşsiz bir duygu mutluluguda zorluguda aynı anda yaşıyoruz iste

Kızlar int. Hamile elbisesi sipariş yapıcam hastaneye gidecem bir tane elbisem yok güvendiğiniz bir site varmi

Geçti mi peki seninki arada sızlıyor ağızdan nefes alıncada boğazım kuruyor çok kötü
Sizlama hatirlamiyorum canim ya. Yanlis yonlendirmek istemem. Burun tikanikligi da normal bi durum ama onu biliyorum. Hamilelik riniti mi noluyor adi da.
Gecmis olsun..iste su durumlar olmasa git kbbye gorun derdim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…