- 15 Kasım 2013
- 1.896
- 1.221
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #98.401
Evet canım doğumdan spnra oluyormuş uzun süren kanamalar ama yine de kendi doktoruna sorsan belki düzenlemek için bi ilaç verebilir . Ama emziriyorsan ilaçta kullanılmayabilir . İnşallah Zamanla geçecek yaralarımız . Kolay şeyler yaşamadık yaşamıyoruzSabret canım maşallah az kalmış doğum yapınca insallah hepsi geçecek, ben kızımın tekmelerini baskısını makatımda da hissediyordum. 3 aylık oldu sükür hepsi geciyor, ancak benim kanamam bitmedi ya adet gibi değil bugün var yarın yok misali kanamalarım oluyor bazen kıpkirmizi bazen kahverengi seklinde oluyor 40m cıkınca gitmiştim drma ancak hersey normal demişti simir testi bile yaptırmıştim ortamin böyle olmasindan dolayı dra gidemiyorum yaşadigim sehirdeeşim zavallım sesini çıkaramiyor espriye vuruyor hamileliginden doguma lohusalık bitmesi derken 1 yıl olacak nerdeyse diyor
Ay sorma ya. Bi kontrole, muayeneye gitmeye korkuyoruz. Nolcak bole bilmemCanim alinan posetleri eldivenle balkona cikarin en az 3 4 saat disarda beklet sirkeli suyla siler siler yerlestirirsin sonra. Nerden cikti bu illet hastalik ortada hic bisey yokken anlamiyorum. 2018 hamileleri prolutn igneyle imtihan olduydu, 2019 da kalanlarda koronayla. Onca yil ugras cocuk viruse denk gelsin
İnsallah uzar kısalmazYa inş bnımkıde kısalmaz uzar proluton ıgne flan kullanıyo musun canım progestan fıtılı kac tane kullanıyorsun gunde
Masallah cnm valla ben proluton ıgne bıle kullanıyorm ıns kısalmaz eskı gebelıgımde crınone sbah aksam kullanmıstım progestan yerıne ıns erken dogmazlar 27olsmssn masalla o haftalara bnde gelebilirm ınsİnsallah uzar kısalmaz ☺Yok iğne kullanmıyorum 12 ye kadar progestan iğne kullandım sadece. Sabah 1 akşam 2 tane 200lük.
Çok şükür geldik yata yata. Dikiş atılmadı bana. Her kontrolde ha kısaldı ha kısalcak ha dikiş atıldı atılacak derken gerek kalmadı inşallah 30 ları da geçeriz hepimizMasallah cnm valla ben proluton ıgne bıle kullanıyorm ıns kısalmaz eskı gebelıgımde crınone sbah aksam kullanmıstım progestan yerıne ıns erken dogmazlar 27olsmssn masalla o haftalara bnde gelebilirm ıns
Ah cnm ıns ıns benım dıkısım var ama doktor ıkızkerde pek ıse yaramadgını syledı ıns ıse yarar bnde yatıyorum da ıns 30u gcsek yter yterkı yasasınlar sırt üstümü yatıyosn cnm sürekli yastık koyupÇok şükür geldik yata yata. Dikiş atılmadı bana. Her kontrolde ha kısaldı ha kısalcak ha dikiş atıldı atılacak derken gerek kalmadı inşallah 30 ları da geçeriz hepimiz
Sırt üstü çok yatmamaya çalışıyorum en baştan beri. Sağa sola dönüşümlü yatıyorum en çok sola tabi son zamanda. İlk zamanlarda hem popoma hem ayak altıma koymuştum ama sonradan normale döndüm. Dikiş olsa bi dert olmasa bi dert valla olsa kendimi iyi hissetçektim ama atmadı doktorum. İnşallah işe yarar olumsuz düşünmeAh cnm ıns ıns benım dıkısım var ama doktor ıkızkerde pek ıse yaramadgını syledı ıns ıse yarar bnde yatıyorum da ıns 30u gcsek yter yterkı yasasınlar sırt üstümü yatıyosn cnm sürekli yastık koyup
Ins cnm ya ıns bend ebaskı olmasın rahım kısalmasın dıye sırt üstü yatıyorum suanSırt üstü çok yatmamaya çalışıyorum en baştan beri. Sağa sola dönüşümlü yatıyorum en çok sola tabi son zamanda. İlk zamanlarda hem popoma hem ayak altıma koymuştum ama sonradan normale döndüm. Dikiş olsa bi dert olmasa bi dert valla olsa kendimi iyi hissetçektim ama atmadı doktorum. İnşallah işe yarar olumsuz düşünme
Canım hıc kalkmıyo musun oturmuyo musun yemek flan ıcın mesela ben namaz yemek yerken ve ec ıcın kalkıyrm ıns kısalma olmazÇok şükür geldik yata yata. Dikiş atılmadı bana. Her kontrolde ha kısaldı ha kısalcak ha dikiş atıldı atılacak derken gerek kalmadı inşallah 30 ları da geçeriz hepimiz
Bebıslerın cınsıyetı ne cnm bu aradaÇok şükür geldik yata yata. Dikiş atılmadı bana. Her kontrolde ha kısaldı ha kısalcak ha dikiş atıldı atılacak derken gerek kalmadı inşallah 30 ları da geçeriz hepimiz
Kacıncı haftaya kadar yastık koydun cnmSırt üstü çok yatmamaya çalışıyorum en baştan beri. Sağa sola dönüşümlü yatıyorum en çok sola tabi son zamanda. İlk zamanlarda hem popoma hem ayak altıma koymuştum ama sonradan normale döndüm. Dikiş olsa bi dert olmasa bi dert valla olsa kendimi iyi hissetçektim ama atmadı doktorum. İnşallah işe yarar olumsuz düşünme
Yok kalkıyorum hatta çalıştım bile öğretmenim ama özellikle az dersi olan bi okula tayin istedim boş günüm vardı yarım gün gidiyordum falan okulda da çok yormadım oturdum hep.eve gelince full yattım annem en başından beri yanımda sağ olsun her işimi gördü. sadece namaza tuvalete kalktım.Canım hıc kalkmıyo musun oturmuyo musun yemek flan ıcın mesela ben namaz yemek yerken ve ec ıcın kalkıyrm ıns kısalma olmaz
Kız inşallahBebıslerın cınsıyetı ne cnm bu arada
Onu hatırlayamadım şu anKacıncı haftaya kadar yastık koydun cnm
Canım az once belıme kasıgıma bı agrı gırdı adet sancısı gbı ödüm koptu bısey olacak dıye odum kopuyor yaOnu hatırlayamadım şu an ☺
Ay sizin ikiz maşallahYaaa benımkılerde koz
Olmayacak sağ salim kavuşacak inşallahCanım az once belıme kasıgıma bı agrı gırdı adet sancısı gbı ödüm koptu bısey olacak dıye odum kopuyor ya
Senın tek mi canım ben ikiz sanıyordum senıdeAy sizin ikiz maşallah
Ins cnm ya ıns bıraz adet gbı bel kasık agrıları oluyor korkuyorm onları kaybetmektenOlmayacak sağ salim kavuşacak inşallah ☺ güzel düşünecez Rabbim güzelliklerini yaşatacak hepimize