Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Ben birkaç gündür ağrı çekiyorum canım vede psikolojim çok bozuk bu koronaya taktım biliyosunuz ki zaten iyi değildim şimdi biraz daha fenayım ağrılarım çok dr a gidemiyorum korkudan

Kasık ağrısı bacakla beraber baya kötü durumda özellikle geceleri artıyor sabaha kadar uyıtmuyor sonra bi uyuyorum saat 12 bazen bir gibi uyanıyorum berbat zor günler yerlebir oldum yatakta dönmek bile işkence umarım kısalma olmamıştır

Ya kiyamam sanaya inan bu mart hic birimize iyi gelmedi hepimiz agri cekiyoruz kuzum telefonla konussan doktorla sorsan ne kullanayim diu
Ben birkaç gündür ağrı çekiyorum canım vede psikolojim çok bozuk bu koronaya taktım biliyosunuz ki zaten iyi değildim şimdi biraz daha fenayım ağrılarım çok dr a gidemiyorum korkudan

Canim ben oyle oldugumda agri kesici igne kullaniyorum Rabbim yardimcin olsun insAllah tez zamanda gecer bu agrilar

Canim benim nasilsin durumun nasi
Artık bende sizler gibi hiç kalkmıyorum hep sağıma soluma uzanıyorum . Belgesel iZliyorum dizi izliyorum telde oyun oynayıp günü geçirmeye çalışıyorum . Bi terslik çıkmasından çok korkuyorum çünkü bi terslik çıkarsa açıkçası hastaneye bulaşmak istemiyorum büyük ihtimal Nisan ayında bir cumartesi özel bir muayenehane gidecem

Al benden de o kadar

Ay gecmis olsun canim ya insallah tez zamanda atlatirlar cok sukur ki yenenler daha fazla bu virusu
Çok yaşlı ve bi çok kronik hastalık var işler gerçekten çok ciddi ve sinir bozucu . Vanda 5 hemsirede kapmış hastalığı . Kimsenin ciddiye aldığı yok vanda çarşıda sokaklar tıklım tıklım doluymuş.

Crınone jelden daha mı etkılı cnm progestan fıtil bende rahım kısalmasıyla anıden bı bebegımı kaynettm 22haftada
Bilemiyorum ki daha mı etkili ben önce rahim şekli için ameliyat oldum sonra tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım doktorum benim durumumu iyi bildiği için irtibat halindeydik ilk zamanlar bana öyle söyledi 12 de jeli bırakıp progestan fitile başla diye belki daha iyidir ama gerçekten de fitile başlayınca kısalma olmadı hatta az da olsa uzadı.

Vanda baba tarafıma büyük amcama korona bulaşmış adam yoğun bakımda bütün aile karantinada bu benim moralimi çok bozdu
Alah sifasini vers8n canim. Tez vakitte ciksinlar ins.
Insanlar ciddiye almiyor hala bu isi.
Ama ne biliym, biz alsak da cok ise mi yaricak bilemiyorum
Bugun esim alisveris yapti marketten, o esnada kasiyer kizlari konusurkeb duymus, market calisani cocuk korona olmus die. Simdi o cocugun yerlestirdigi market urunleri var. Temas etmistir sonucta. Posetleri mi yikiyim ben, aldigim pirincin jelatinini sirkeli suya mi bastiriym anlamdim ki. Rabbim yardimcimiz olsun gercekten.
Kardesim hemsire. Onlarin hastanesinde, hasta dosyasina koronali sdam temas ettginden, o diger kiside corona olmus. Hale bak

Canim alinan posetleri eldivenle balkona cikarin en az 3 4 saat disarda beklet sirkeli suyla siler siler yerlestirirsin sonra. Nerden cikti bu illet hastalik ortada hic bisey yokken anlamiyorum. 2018 hamileleri prolutn igneyle imtihan olduydu, 2019 da kalanlarda koronayla. Onca yil ugras cocuk viruse denk gelsin

Azerbeycanda koronodan bizde 4 kisi oldu 29 da vaka sayimiz var bizede iranli pislikler geldi bulastrdi bu ulkeye bizim ulkeye tatil icin geliyolar o sirada oldu bizde gerci onlara gecyoruzda biz ticaret icin gidiyoruz ucuz oldugu icin alisveris icin gidiyoruz bizim devletin temizligi keske irandada olsa o kadar piski yerleri eski bir sehre gitmis gibisin kadinlari desen kokuyor hatta şehirlerinden bile igrenc koku geliyor bende kizima hamile oldugumda iranli doktora gidiyodum tedavi icin gittim ordako kadinlardan qripe yakalandim sonrada cok yatdim agr qrip oldum sinrada bebegimde anomali cikti azerbeycanda patolojiye gibderdik malesef o tuttugum qrip yuzunden bebegimde anomali yarandi o kadar pis bir millet yani

Bizde tam fisari cikma hasagina gecildi artik bazilari ciddiye almiyip cikiyor boyle insanlarida anlamiyom zaten sen yaslisin otr evinde bulasip gidip evindekilere de bulastracaksinya ama sagolsun devletimiz bu hapis ve para cezasi geldi gelrli pek cogu cesaret edemiyor

Bizde ölen 100lerde vakada 6 bine yaklasti milletmiz hala bana bisey olmaz deyip sokaklarda geziyor sokaga cikma yasagi gelmedikce hic bseyin onune gecilmeyecek. Ülke olarak temiziz her anlamda ama yinede var malesef

Canim benim ilacliyolarmi sokaklari parklari bizde cocuk parklari sokaklar binalar ilaclanip kapilara parkdaki demirlere kadar ilaclarla siliniyor cop konteynerleri ilaclaniyor tum gun biyuk arabalar gezyor ilacliyolar insAllah bisey olmaz kuzum bizde yaslilari sokamiyoruz iceriye ceza yazinca mecbur gidiyolar iceri
Bizde ölen 100lerde vakada 6 bine yaklasti milletmiz hala bana bisey olmaz deyip sokaklarda geziyor sokaga cikma yasagi gelmedikce hic bseyin onune gecilmeyecek. Ülke olarak temiziz her anlamda ama yinede var malesef

Evet haberlerde gordum kac kez parklari sokaklari ilacliyolar hatta yollari köpuklu suyla da yikiyorlar yaşlilara yasak cikti ama uyan yok tabiki

Bazen diyorum yaslilarimiz bile gencleri dusunmuyir disari cikip gelipde kucuk cocuklara bulastrirlarsa diye korkmuyolar simdi bizde koronovurus hastalari icin ayrica hastane yapildi hepsini oraya yerlestrecekler
Evet haberlerde gordum kac kez parklari sokaklari ilacliyolar hatta yollari köpuklu suyla da yikiyorlar yaşlilara yasak cikti ama uyan yok tabiki

Ya inş bnımkıde kısalmaz uzar proluton ıgne flan kullanıyo musun canım progestan fıtılı kac tane kullanıyorsun gunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…