Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Sabret canım maşallah az kalmış doğum yapınca insallah hepsi geçecek, ben kızımın tekmelerini baskısını makatımda da hissediyordum. 3 aylık oldu sükür hepsi geciyor, ancak benim kanamam bitmedi ya adet gibi değil bugün var yarın yok misali kanamalarım oluyor bazen kıpkirmizi bazen kahverengi seklinde oluyor 40m cıkınca gitmiştim drma ancak hersey normal demişti simir testi bile yaptırmıştim ortamin böyle olmasindan dolayı dra gidemiyorum yaşadigim sehirde😕 eşim zavallım sesini çıkaramiyor espriye vuruyor hamileliginden doguma lohusalık bitmesi derken 1 yıl olacak nerdeyse diyor😳
Evet canım doğumdan spnra oluyormuş uzun süren kanamalar ama yine de kendi doktoruna sorsan belki düzenlemek için bi ilaç verebilir . Ama emziriyorsan ilaçta kullanılmayabilir . İnşallah Zamanla geçecek yaralarımız . Kolay şeyler yaşamadık yaşamıyoruz

Canim alinan posetleri eldivenle balkona cikarin en az 3 4 saat disarda beklet sirkeli suyla siler siler yerlestirirsin sonra. Nerden cikti bu illet hastalik ortada hic bisey yokken anlamiyorum. 2018 hamileleri prolutn igneyle imtihan olduydu, 2019 da kalanlarda koronayla. Onca yil ugras cocuk viruse denk gelsin 😔
Ay sorma ya. Bi kontrole, muayeneye gitmeye korkuyoruz. Nolcak bole bilmem

İnsallah uzar kısalmaz ☺Yok iğne kullanmıyorum 12 ye kadar progestan iğne kullandım sadece. Sabah 1 akşam 2 tane 200lük.
Masallah cnm valla ben proluton ıgne bıle kullanıyorm ıns kısalmaz eskı gebelıgımde crınone sbah aksam kullanmıstım progestan yerıne ıns erken dogmazlar 27olsmssn masalla o haftalara bnde gelebilirm ıns

Masallah cnm valla ben proluton ıgne bıle kullanıyorm ıns kısalmaz eskı gebelıgımde crınone sbah aksam kullanmıstım progestan yerıne ıns erken dogmazlar 27olsmssn masalla o haftalara bnde gelebilirm ıns
Çok şükür geldik yata yata. Dikiş atılmadı bana. Her kontrolde ha kısaldı ha kısalcak ha dikiş atıldı atılacak derken gerek kalmadı inşallah 30 ları da geçeriz hepimiz🤲

Çok şükür geldik yata yata. Dikiş atılmadı bana. Her kontrolde ha kısaldı ha kısalcak ha dikiş atıldı atılacak derken gerek kalmadı inşallah 30 ları da geçeriz hepimiz🤲
Ah cnm ıns ıns benım dıkısım var ama doktor ıkızkerde pek ıse yaramadgını syledı ıns ıse yarar bnde yatıyorum da ıns 30u gcsek yter yterkı yasasınlar sırt üstümü yatıyosn cnm sürekli yastık koyup

Ah cnm ıns ıns benım dıkısım var ama doktor ıkızkerde pek ıse yaramadgını syledı ıns ıse yarar bnde yatıyorum da ıns 30u gcsek yter yterkı yasasınlar sırt üstümü yatıyosn cnm sürekli yastık koyup
Sırt üstü çok yatmamaya çalışıyorum en baştan beri. Sağa sola dönüşümlü yatıyorum en çok sola tabi son zamanda. İlk zamanlarda hem popoma hem ayak altıma koymuştum ama sonradan normale döndüm. Dikiş olsa bi dert olmasa bi dert valla olsa kendimi iyi hissetçektim ama atmadı doktorum. İnşallah işe yarar olumsuz düşünme

Sırt üstü çok yatmamaya çalışıyorum en baştan beri. Sağa sola dönüşümlü yatıyorum en çok sola tabi son zamanda. İlk zamanlarda hem popoma hem ayak altıma koymuştum ama sonradan normale döndüm. Dikiş olsa bi dert olmasa bi dert valla olsa kendimi iyi hissetçektim ama atmadı doktorum. İnşallah işe yarar olumsuz düşünme
Ins cnm ya ıns bend ebaskı olmasın rahım kısalmasın dıye sırt üstü yatıyorum suan

Canım hıc kalkmıyo musun oturmuyo musun yemek flan ıcın mesela ben namaz yemek yerken ve ec ıcın kalkıyrm ıns kısalma olmaz

Kacıncı haftaya kadar yastık koydun cnm

Canım hıc kalkmıyo musun oturmuyo musun yemek flan ıcın mesela ben namaz yemek yerken ve ec ıcın kalkıyrm ıns kısalma olmaz
Yok kalkıyorum hatta çalıştım bile öğretmenim ama özellikle az dersi olan bi okula tayin istedim boş günüm vardı yarım gün gidiyordum falan okulda da çok yormadım oturdum hep.eve gelince full yattım annem en başından beri yanımda sağ olsun her işimi gördü. sadece namaza tuvalete kalktım.

X