Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
İnşallah sonuclar temiz cikacak tum kalbimle inaniyorum❤ rahim boyu hakkinda bisey dedi mi doktorun peki? Suan ne durumdaymiş canm?
İnsallah canim ya.Kendi doktoruma hic gitmedim amniyosentezi yapan doktor sikinti yok demisti 2hafta once.ama suan ne durumda hic bilmiyorum Allaha emanet bekliyorum

İnsallah canim ya.Kendi doktoruma hic gitmedim amniyosentezi yapan doktor sikinti yok demisti 2hafta once.ama suan ne durumda hic bilmiyorum Allaha emanet bekliyorum
İnsallah buraya kadar cok canin skildi bundan sonrasi çoook kolay geçsin canm, cunku macera 20. De basliyor. Hepimize kolaylik versin Allahim

Ani gelen kramplarda çabası demin namazda bir kramp geldi gözlerim dışında hiç bir yerimi kipirdatamadim. 10 hafta bebeğim. 10 hafta daha diyorum gececek
İnş cnm inş
Aslında sen başlarda daha iyiydin sanki
18den sonra bendede ağrılar kasılmalar başladı sonumuz hayır olsun inş

Kızlar int. Hamile elbisesi sipariş yapıcam hastaneye gidecem bir tane elbisem yok güvendiğiniz bir site varmi
Sizlama hatirlamiyorum canim ya. Yanlis yonlendirmek istemem. Burun tikanikligi da normal bi durum ama onu biliyorum. Hamilelik riniti mi noluyor adi da.
Gecmis olsun..iste su durumlar olmasa git kbbye gorun derdim ama.
Kontrole zor gidiyoruz vallahi oraya hiç gidemem

Ama ben normal hamilelik geçiren arkadaşlarıma soruyorum onlarda 6. Aydan sonra rahatsız olmaya başlamışlar. Bizim gibi
İşte biz biraz daha farklıyız cnm bşde süreklide yatıyoruz tüm ağrıları daha çok hissediyoruz az yada çok ağrı olunca oraya odaklanıyoruz

Buarada benimde hiç geniş kıyafetim yok hamilelik için sipariş bile etmedim
Evde bile geniş bişeyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…