- 13 Ekim 2019
- 2.786
- 2.423
- 28
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #98.461
Canim yok ya kafayi yedim beklmekten pazartesiye kaldi.doktorda pazartesi cikar demisti heralde oyle olcak
Cnm inş güzel sonuçlar çıkar geç olsun güç olmasınCanim yok ya kafayi yedim beklmekten pazartesiye kaldi.doktorda pazartesi cikar demisti heralde oyle olcak
İnan sonuc iyi ciksin dikisi bile unuttum.beterin beteri varmis cikinca ederim haber canim.karninizdakine iyi bakinYa ertelendikce ertelendi bu dikisin insAllah saglikli haberler al kuzum iyi haberlerini bizede soyle insAllah
Aynen canim keske iyi ciksin da baska bise istemiyorumCnm inş güzel sonuçlar çıkar geç olsun güç olmasın
İnan sonuc iyi ciksin dikisi bile unuttum.beterin beteri varmis cikinca ederim haber canim.karninizdakine iyi bakin
İnşallah sonuclar temiz cikacak tum kalbimle inaniyorumCanim yok ya kafayi yedim beklmekten pazartesiye kaldi.doktorda pazartesi cikar demisti heralde oyle olcak
İnsallah canim ya.Kendi doktoruma hic gitmedim amniyosentezi yapan doktor sikinti yok demisti 2hafta once.ama suan ne durumda hic bilmiyorum Allaha emanet bekliyorumİnşallah sonuclar temiz cikacak tum kalbimle inaniyorum❤ rahim boyu hakkinda bisey dedi mi doktorun peki? Suan ne durumdaymiş canm?
İnsallah buraya kadar cok canin skildi bundan sonrasi çoook kolay geçsin canm, cunku macera 20. De basliyor. Hepimize kolaylik versin Allahimİnsallah canim ya.Kendi doktoruma hic gitmedim amniyosentezi yapan doktor sikinti yok demisti 2hafta once.ama suan ne durumda hic bilmiyorum Allaha emanet bekliyorum
Amin canim insallah hepimizin sonu iyi olsunİnsallah buraya kadar cok canin skildi bundan sonrasi çoook kolay geçsin canm, cunku macera 20. De basliyor. Hepimize kolaylik versin Allahim❤
Kasik kısmındaki kemik ağrıyo hiç kalkmıyorum yataktan. Bide bir kol ağrısı var geçen hamililigimdede vardı bu sabah sistigini farkettimEzgi osman kuzum nasilsin agrilarin dindimi benim agrilarda var belimde ve kasiklarimda
Ani gelen kramplarda çabası demin namazda bir kramp geldi gözlerim dışında hiç bir yerimi kipirdatamadim. 10 hafta bebeğim. 10 hafta daha diyorum gececekBizim haftalarda normalmis kol agrisi ama kasik agrisi bel agrisi benide oldurcek kuzum korkularim cok
İnş cnm inşAni gelen kramplarda çabası demin namazda bir kramp geldi gözlerim dışında hiç bir yerimi kipirdatamadim. 10 hafta bebeğim. 10 hafta daha diyorum gececek
Ama ben normal hamilelik geçiren arkadaşlarıma soruyorum onlarda 6. Aydan sonra rahatsız olmaya başlamışlar. Bizim gibiİnş cnm inş
Aslında sen başlarda daha iyiydin sanki
18den sonra bendede ağrılar kasılmalar başladı sonumuz hayır olsun inş
Kızlar int. Hamile elbisesi sipariş yapıcam hastaneye gidecem bir tane elbisem yok güvendiğiniz bir site varmi
Kontrole zor gidiyoruz vallahi oraya hiç gidememSizlama hatirlamiyorum canim ya. Yanlis yonlendirmek istemem. Burun tikanikligi da normal bi durum ama onu biliyorum. Hamilelik riniti mi noluyor adi da.
Gecmis olsun..iste su durumlar olmasa git kbbye gorun derdim ama.
İşte biz biraz daha farklıyız cnm bşde süreklide yatıyoruz tüm ağrıları daha çok hissediyoruz az yada çok ağrı olunca oraya odaklanıyoruzAma ben normal hamilelik geçiren arkadaşlarıma soruyorum onlarda 6. Aydan sonra rahatsız olmaya başlamışlar. Bizim gibi
Ben de nasıl çıkacak dışarı soğuktu montu giyip gidiyiduk hastaneyeBuarada benimde hiç geniş kıyafetim yok hamilelik için sipariş bile etmedim
Evde bile geniş bişeyim yok
Birazda korkudan bişey almamıştım üstüme bişi gerçi halada aynı korkular ama napalm böylede olmuyoBen de nasıl çıkacak dışarı soğuktu montu giyip gidiyiduk hastaneye
Bence bebeğe bile birşeyler bakmalisinBirazda korkudan bişey almamıştım üstüme bişi gerçi halada aynı korkular ama napalm böylede olmuyo