- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #98.361
Birlikte atlatıcaz bugünleride inş cnm hep birlikteInsAllah kuzum normaldir esimde endiseli bana belli etmemeye calsyor stres yapmayim diye elimizden gelenide yaptik gereken her ilack fazlasiyla aliyorum valla sizler serumlar filan kullanmiyosunuz ben onu bile kullaniyorum bakalim canim Rabbim pisman etmesin
Bikaçgündür o pıtırtı da yok kuzumCanim tam net 22-23 haftasinda his ediliyor bebisler senin haftalarda pit pit seklinde his edlcek
B
Bikaçgündür o pıtırtı da yok kuzum
Birlikte atlatıcaz bugünleride inş cnm hep birlikte
Tatlı adına hiçbişey yiyemedim şimdiye kadar seriyecim evdede yok ama bekleyelim bakalımCanim benim bitter cikolota ye ve sakince uzan o zaman basliyacak harekete kuzuc
uk
Tatlı adına hiçbişey yiyemedim şimdiye kadar seriyecim evdede yok ama bekleyelim bakalım
Crınone jelden daha mı etkılı cnm progestan fıtil bende rahım kısalmasıyla anıden bı bebegımı kaynettm 22haftadaEvet sürekli ölçülmesi gerekiyormuş. Bence progestan a devam edin sanırım gerçekten iyi geliyor 25 Aralıkta 3,1 çıkmıştı rahim ağzı uzunluğum. Crinone jel den progestan fitile geçtik sabah 1 akşam 2tane.2 ocakta 3,4 çıktı. 8 ocak ta da 3,43 çıktı. Dikiş atmam şimdi dedi bakalım takipteyiz sürekli.
Sırt üstu yatıp dinlesene bı cnm dha bende hıssedemıyorm dha erkendır belkı cok nadır oluyo yemek yıyınce maden suyu ıcınce falan hele yan yatınca hıc tık yokBende hissedemiyorum diye taktım ağrılarımı falan bakalım hayırlısı allahtan
Benim bu oğluş nazlı çıktı heraldeSırt üstu yatıp dinlesene bı cnm dha bende hıssedemıyorm dha erkendır belkı cok nadır oluyo yemek yıyınce maden suyu ıcınce falan hele yan yatınca hıc tık yok
Bıde sırt ustu yatıp dınle bseyler yede cnmBenim bu oğluş nazlı çıktı heraldezaten sadece hissedersem namaza oturunca hissediyordum yatınca değilde bikaç gündür oda yok
Gece deneyeyim oturma odasında annem babam falan var kıvrılıp yatıyorum ordaBıde sırt ustu yatıp dınle bseyler yede cnm
Olsun kuzum baey olmaz annen onlar senın dene ne olacakGece deneyeyim oturma odasında annem babam falan var kıvrılıp yatıyorum orda
Anne okeyde baba olunca işteOlsun kuzum baey olmaz annen onlar senın dene ne olacak
Ins cnm ıns vurur benım dha tekme yok bndede sırt ustu bazen hssedıyorm nadirAnne okeyde baba olunca işte
Birazdan namaza kalkacam vurur inş oğluş
İnan bende de 3 4 güne bi pıt okadarIns cnm ıns vurur benım dha tekme yok bndede sırt ustu bazen hssedıyorm nadir
Bı tekmelemeye baslasalar ne guzel olacak ıns doktora gdınce de guzel haberler alırız korkuyorm ben vallaİnan bende de 3 4 güne bi pıt okadar
Senin bizden az kaldı kız kontrole şükürBı tekmelemeye baslasalar ne guzel olacak ıns doktora gdınce de guzel haberler alırız korkuyorm ben valla
13nısanda cnm dha baya var ya bıde benım tam korkulu haftm o yzden dha tedırgınım cnmSenin bizden az kaldı kız kontrole şükür
Hayırlı geceler hepinize