Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
InsAllah kuzum normaldir esimde endiseli bana belli etmemeye calsyor stres yapmayim diye elimizden gelenide yaptik gereken her ilack fazlasiyla aliyorum valla sizler serumlar filan kullanmiyosunuz ben onu bile kullaniyorum bakalim canim Rabbim pisman etmesin
Birlikte atlatıcaz bugünleride inş cnm hep birlikte

Evet sürekli ölçülmesi gerekiyormuş. Bence progestan a devam edin sanırım gerçekten iyi geliyor 25 Aralıkta 3,1 çıkmıştı rahim ağzı uzunluğum. Crinone jel den progestan fitile geçtik sabah 1 akşam 2tane.2 ocakta 3,4 çıktı. 8 ocak ta da 3,43 çıktı. Dikiş atmam şimdi dedi bakalım takipteyiz sürekli.
Crınone jelden daha mı etkılı cnm progestan fıtil bende rahım kısalmasıyla anıden bı bebegımı kaynettm 22haftada

Sırt üstu yatıp dinlesene bı cnm dha bende hıssedemıyorm dha erkendır belkı cok nadır oluyo yemek yıyınce maden suyu ıcınce falan hele yan yatınca hıc tık yok
Benim bu oğluş nazlı çıktı heralde😁😁 zaten sadece hissedersem namaza oturunca hissediyordum yatınca değilde bikaç gündür oda yok

X