- 13 Ekim 2019
- 2.786
- 2.423
- 28
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #98.281
Şükür benımkı ıyıydı cnm ama tabı smdı dha farklı
Onlarda korkuyorlar ister istemez cnmKuzum benimkode iyiydi simdi daha bir anlaysli oldu qaliba ey bebek sen nelere kadrsin
Bana uyar cnm
Onlarda korkuyorlar ister istemez cnm
Haha dogru diyosun burdan 2 3 arkadasmla intagrmda gorusuyoruz zaten ozelden ismini yazda ekleyim kuzumKizlar ben diyorum bir birimizi taniyalim ozel mesaja resimlerimizi yollayalim bakip silelim valla ben sizi cok merak edyorum eger isterseniz
Tamam canım bende alayım inşallah iyi gelirBen 10. Haftadan 38. Haftada doğum yapana kadar yaşadım kabızlığı. bahsettiğim ilaç çok iyi geldi. İshal, karın ağrısı, gaz sancısı yapmadan düzenliyor.
Yeşil ve kokulu olmadığı sürece sıkıntı yokmuş canım . Sarı çok akıntı bende de oluyor öyleKizlar ben betadin fitil kullaniyorum fitili kullandogim gun boyle sumuksu acik sari renk cok kati bir akinti geliyor bu enfeksiyon bumu oluyo
Yeşil ve kokulu olmadığı sürece sıkıntı yokmuş canım . Sarı çok akıntı bende de oluyor öyle
Ben hiç kullanmadım cnm bilemiyorum oyuzdenKuzum yok yesil degil fitili kullaninca boyle elime geliyor insAllah enfeksiyon sokulmesidir
Ben
Ben hiç kullanmadım cnm bilemiyorum oyuzden
Nerde yaptrdın cnmBende iğnemi yaptırıp geldim kızlar
Dikisim tazelendikten sonra 3 gun antibiyotik aldim hic akintim yokken afedersin buyuk abdest sonrasi sarimsi, hafif kati akinti geliyor bencede enfeksiyon sokulmesi hatta nişan bile sanmistim benKuzum yok yesil degil fitili kullaninca boyle elime geliyor insAllah enfeksiyon sokulmesidir
Dikisim tazelendikten sonra 3 gun antibiyotik aldim hic akintim yokken afedersin buyuk abdest sonrasi sarimsi, hafif kati akinti geliyor bencede enfeksiyon sokulmesi hatta nişan bile sanmistim ben
Komşuma çıktım cnm şükür yaptı kadıncağız hamile demiştimya oğlı küçük daha spralle hamile kalmışNerde yaptrdın cnm
Allah yardımcın olsun kuzum yaaYa ben bu gun porlutonu nereden vurulcam yapopomda yer yok sismis durumda progestan yuzunden beze hep