Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Kizlar ben diyorum bir birimizi taniyalim ozel mesaja resimlerimizi yollayalim bakip silelim valla ben sizi cok merak edyorum eger isterseniz
Haha dogru diyosun burdan 2 3 arkadasmla intagrmda gorusuyoruz zaten ozelden ismini yazda ekleyim kuzum

Kizlar ben betadin fitil kullaniyorum fitili kullandogim gun boyle sumuksu acik sari renk cok kati bir akinti geliyor bu enfeksiyon bumu oluyo

Kuzum yok yesil degil fitili kullaninca boyle elime geliyor insAllah enfeksiyon sokulmesidir
Dikisim tazelendikten sonra 3 gun antibiyotik aldim hic akintim yokken afedersin buyuk abdest sonrasi sarimsi, hafif kati akinti geliyor bencede enfeksiyon sokulmesi hatta nişan bile sanmistim ben

Yok kuzum nisan degil ben nisanim geldiginde gormustum boyle vajinamdan sarkti kanli kanli bu acik sari renk boyle cok kato bisey bencede enfeksiyondu
Dikisim tazelendikten sonra 3 gun antibiyotik aldim hic akintim yokken afedersin buyuk abdest sonrasi sarimsi, hafif kati akinti geliyor bencede enfeksiyon sokulmesi hatta nişan bile sanmistim ben

Ya ben bu gun porlutonu nereden vurulcam ya popomda yer yok sismis durumda progestan yuzunden beze hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…