- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #98.321
Burda ki nickleri hep karıştırıyorum cnm yaa acabaHangi arkadasimiz gidecekti ki kuzum
Ins kısalmaz cnm ya bu kısalmayıda aklım almıyo cok degısık bseyInsAllah uzayacak kuzum benimki 34 mm geldi daha cok bu haftalarda basloyo benim kisalmam insAllah olmaz
Benımde uzamadı anıden dogun olduBenimde kızımda 17 haftalıkken 29 demişti Bi sonraki kontrolde 17 2 3 gün sonra 6mm çok ani kısalmış tı Oyüzden sürekli inermi a aba diyorum
Benim yengemin aynı sorunu vardı doğuma kadar progestan kullandı . 35 haftada progestanı bıraktıktan sonra ertei gün doğum yaptı çok geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun inşAllah
Hayır 18 haftasında fark ettiler 1 cm açılma var dedi alttan muane etti doktor progestana başlattıMerhaba
Valla karısıyo cogu zaman sık knusmadgımız kısılerle cnmBurda ki nickleri hep karıştırıyorum cnm yaa acabatheparadise arkadaşımızmıydı
Benimde kızımda 17 haftalıkken 29 demişti Bi sonraki kontrolde 17 2 3 gün sonra 6mm çok ani kısalmış tı Oyüzden sürekli inermi a aba diyorum
Hayır 18 haftasında fark ettiler 1 cm açılma var dedi alttan muane etti doktor progestana başlattı
Iyı geldımı cnm progestan gunde kac tane alıyordu acaba bnmde fark edıldı kısalma var ddı prgestan verdı sbah aksam ıkı tane ama dogum oldu ıns bır dha olmaz kısalma erken dogumHayır 18 haftasında fark ettiler 1 cm açılma var dedi alttan muane etti doktor progestana başlattı
Burda ki nickleri hep karıştırıyorum cnm yaa acabatheparadise arkadaşımızmıydı
Erken doğum yaptı o da halacığım doğdunda çok küçüktü küvezde kaldı bir süre ama çok şükür sağlığı yerinde şimdi Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinCok guzel ya yengeniz cok sansli bizim hepimizin kayiplarimjz oldu ondan sonra dikis yapildi hepimize
Erken doğum yaptı o da halacığım doğdunda çok küçüktü küvezde kaldı bir süre ama çok şükür sağlığı yerinde şimdi Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Burda ki nickleri hep karıştırıyorum cnm yaa acabatheparadise arkadaşımızmıydı
Oy cnm olsun iyiki gitmemişsinKızlar ben dr gidemedim gittiğim hastanede virüslü hasta varmış sanırım o yüzden haftaya gidicem
Haftaya dr aricam sorun yok ise giderim herhaldeOy cnm olsun iyiki gitmemişsin
Tarih verdilermi yoksa başka hastane düşünüyomusun
Bende de oluyor . Ama hamilelikte oluyor diyorlar beraberinde karında sertleşme varsa sanırım kasılmaKızlar bişey sorucam geçen haftadan beri nefes darlığı yaşıyorum böyle gün içinde bir kaç kez oluyor derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum nefesim daralıyor sizde de oluyor mu