Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Aynen kuzum Rabbim ol dediyse oluyo benim teyzemle aramda 10 yas fark var teyzemde spiralle kucuk ogluna hamile kaldi doktor sagliksiz filan olucak diyip dusuk yaptran ilac verdi doktor 1 in al dedi bebek dusmeyince teyzem bes tanesin icdi teyzem tualete gidip geldi pihti dustu dedi bebekndustu sandik uzerinden 1-2 ay sonra teyzem belirtilerin hala devam etdiginj soyledi doktor ultrasona bakip bebek 4 aylik ded megersem kucuk sipa dusmemis simdi 7 yasinda cokta saglikli masAllah
Komşuma çıktım cnm şükür yaptı kadıncağız hamile demiştimya oğlı küçük daha spralle hamile kalmış gelmesi varsa bu bebeleri kimse durduramıyo

Vay beeeee saka gıbı ya

Bazen teyzemi dusunuyorum demek ko o cocugun yemege ekmegi varmiski yasamis birde burda olmus bir olayi anlaticam kadin gitmis kurtaja doktor kurtaj filan yapmis eve gondemis uzerinden gunler gecmis gelmis muayeneye bebek yerindeymis sapasaglammis ya
Vay beeeee saka gıbı ya

Allah allah o nasıl oluyokı cnm ya

Benim yengemin aynı sorunu vardı doğuma kadar progestan kullandı . 35 haftada progestanı bıraktıktan sonra ertei gün doğum yaptı çok geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun inşAllah

Merhaba canim yengene dikis atilmismiydi?
Benim yengemin aynı sorunu vardı doğuma kadar progestan kullandı . 35 haftada progestanı bıraktıktan sonra ertei gün doğum yaptı çok geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun inşAllah

Bakalım benimkide uzayacakmı inanın uzamasından ziyade kısalma olmaz diye dua ediyorum riskli haftaiardatız cidden Rabbim kolaylaştırın kızlar

InsAllah uzayacak kuzum benimki 34 mm geldi daha cok bu haftalarda basloyo benim kisalmam insAllah olmaz
Bakalım benimkide uzayacakmı inanın uzamasından ziyade kısalma olmaz diye dua ediyorum riskli haftaiardatız cidden Rabbim kolaylaştırın kızlar

InsAllah uzayacak kuzum benimki 34 mm geldi daha cok bu haftalarda basloyo benim kisalmam insAllah olmaz
Benimde kızımda 17 haftalıkken 29 demişti Bi sonraki kontrolde 17 2 3 gün sonra 6mm çok ani kısalmış tı Oyüzden sürekli inermi a aba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…