- 13 Ekim 2019
- 2.786
- 2.423
- 28
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #98.301
Komşuma çıktım cnm şükür yaptı kadıncağız hamile demiştimya oğlı küçük daha spralle hamile kalmışgelmesi varsa bu bebeleri kimse durduramıyo
Ne kdar guzel ya masallah ıns bzımde devamı oyle kolay gelır geldn yatmaya devammı canımm merdıven ckmasaydınKomşuma çıktım cnm şükür yaptı kadıncağız hamile demiştimya oğlı küçük daha spralle hamile kalmışgelmesi varsa bu bebeleri kimse durduramıyo
Allah yardımcın olsun kuzum yaa
Vay beeeee saka gıbı yaAynen kuzum Rabbim ol dediyse oluyo benim teyzemle aramda 10 yas fark var teyzemde spiralle kucuk ogluna hamile kaldi doktor sagliksiz filan olucak diyip dusuk yaptran ilac verdi doktor 1 in al dedi bebek dusmeyince teyzem bes tanesin icdi teyzem tualete gidip geldi pihti dustu dedi bebekndustu sandik uzerinden 1-2 ay sonra teyzem belirtilerin hala devam etdiginj soyledi doktor ultrasona bakip bebek 4 aylik ded megersem kucuk sipa dusmemis simdi 7 yasinda cokta saglikli masAllah
Asansör var kuzum uzandım namaz geçecek kalkabilseydimNe kdar guzel ya masallah ıns bzımde devamı oyle kolay gelır geldn yatmaya devammı canımm merdıven ckmasaydın
Bende bundan sonra spiral taktırmayı düşünüyorum aynı stresi yaşamak istemiyorum cnm Rabbim isteyenlere versin inş diyorum bunu sağlıkla alayımda inşNe kdar guzel ya masallah ıns bzımde devamı oyle kolay gelır geldn yatmaya devammı canımm merdıven ckmasaydın
Vay beeeee saka gıbı ya
Oturarak cnm bes dk kıl farzını hemenAsansör var kuzum uzandım namaz geçecek kalkabilseydim
Allah allah o nasıl oluyokı cnm yaBazen teyzemi dusunuyorum demek ko o cocugun yemege ekmegi varmiski yasamis birde burda olmus bir olayi anlaticam kadin gitmis kurtaja doktor kurtaj filan yapmis eve gondemis uzerinden gunler gecmis gelmis muayeneye bebek yerindeymis sapasaglammis ya
Benim yengemin aynı sorunu vardı doğuma kadar progestan kullandı . 35 haftada progestanı bıraktıktan sonra ertei gün doğum yaptı çok geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun inşAllaharkadaslar bende rahim agzı yetmezliği vardı
13. haftamda dikiş uygulandı
benimle aynı seyleri yaşayıp erken dogum yasayan var mı
ben simdi rahim kasılmalarını engelleyici ilac kullanıyorum
ve ayda bir penisilin vuruluyorumsenağlama
Allah allah o nasıl oluyokı cnm ya
Benim yengemin aynı sorunu vardı doğuma kadar progestan kullandı . 35 haftada progestanı bıraktıktan sonra ertei gün doğum yaptı çok geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun inşAllah
Yanı kurtajda parcalayarak alıyorlar yaBende anlamiyorum kuzum demek ki bebegin yemege ekmegi varsa oluyor Yeterki Rabbim ol desin
Yanı kurtajda parcalayarak alıyorlar ya
Bakalım benimkide uzayacakmı inanın uzamasından ziyade kısalma olmaz diye dua ediyorum riskli haftaiardatız cidden Rabbim kolaylaştırın kızlar
Kontrole gidecek arkadaşımız vardı sanki nasıl geçti acaba
Benimde kızımda 17 haftalıkken 29 demişti Bi sonraki kontrolde 17 2 3 gün sonra 6mm çok ani kısalmış tı Oyüzden sürekli inermi a aba diyorumInsAllah uzayacak kuzum benimki 34 mm geldi daha cok bu haftalarda basloyo benim kisalmam insAllah olmaz
Bende coook korkuyrm cnm yaaaa coookBakalım benimkide uzayacakmı inanın uzamasından ziyade kısalma olmaz diye dua ediyorum riskli haftaiardatız cidden Rabbim kolaylaştırın kızlar