- 13 Ekim 2019
- 2.786
- 2.423
- 28
- Konu Sahibi hidennisko
- #98.261
Cok sukir kuzum iyiyum bende biraz vucudum sizliyo sanki ama cok sukir bu gunede problemsiz uyandik
İyiyim çiçeğimsen nasılsıb
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim çiçeğimsen nasılsıb
Günaydın canım bu gece rüyamda seni gördüm buraya resmini atmıssın valla cok basım tuttu canım dün kafamı kaldıramadımM Mnkfasulyem nerde acaba dunden beri ses sedasi yok
Çok şükür cnm aynenCok sukir kuzum iyiyum bende biraz vucudum sizliyo sanki ama cok sukir bu gunede problemsiz uyandik
Geçmiş olsun cnm yaaGünaydın canım bu gece rüyamda seni gördüm buraya resmini atmıssın valla cok basım tuttu canım dün kafamı kaldıramadım
Cok zor ya bas agrısı bı hocaya gttm gcen hafta okuttum ıyı glmişti yne dün gldi mahfettı beniGeçmiş olsun cnm yaa
Ben arada kafamı kaldırarak oturur pozisyonda Uzanıyorum yoksa bu başarısı beni bitirmişti ama sen bilirsin tabi oturmak iyi değil diyo arkadaşlar
Günaydın canım bu gece rüyamda seni gördüm buraya resmini atmıssın valla cok basım tuttu canım dün kafamı kaldıramadım
Bende takvimde 99ları gördüğüm günleri hayal ediyorum 3 haneden 2 haneye düşmeyi inş inş inş
Bende çok dayanamayınca kızımın siyah perdeli odasına gidip gömülüyorum yatağa karanlık iyi geliyo birazCok zor ya bas agrısı bı hocaya gttm gcen hafta okuttum ıyı glmişti yne dün gldi mahfettı beni
Çok şükür yaa valla son 5 günAynen bende o gunleri bekliyorum bu gunler nasil gececek diyorum ama cok sukur martda az kaldi bitiyor
Deri tazeleyen bi krem vardi hemen onu surdurdum esim azcik parmaklariyla hafif masaj yapar gbi yapti ama zaten faydasi olmuyor hic biseyin. Bebek direk vajinada oynuyor o ayri bi korkutuyorEvet ya canim ama bobreklerimin agrisindan kivraniyirum bi bilsen o agri nasil tatli geliyr cok sukir Rabbim diyorum bebisim benimle cekerim bu agrilari canim sirtinia beline sakin masaj yaptrma iyot varsa iyotla sur sirtina
Çok şükür yaa valla son 5 gün
Deri tazeleyen bi krem vardi hemen onu surdurdum esim azcik parmaklariyla hafif masaj yapar gbi yapti ama zaten faydasi olmuyor hic biseyin. Bebek direk vajinada oynuyor o ayri bi korkutuyor
Herhalde canım valla dayanamadm cnm ya smdı hala agryo bıraz napacam blmiyorumAa beni dusunmussun her halde canim parol cok alma canim
Ben 10. Haftadan 38. Haftada doğum yapana kadar yaşadım kabızlığı. bahsettiğim ilaç çok iyi geldi. İshal, karın ağrısı, gaz sancısı yapmadan düzenliyor.Magnorm kullanıyorum . Krem verdi ama hiç fayda etmiyor sanki benim dikişten sonra hep kabızlık oldu doktor şurup falan da verdi de hiç faydası yok bi gün iyiysem ertesi gün kötü . Hemoroidde ondan sonra oldu zaten . Denemediğim şey kalmadı en son erik hoşafı iyi geldi o da sonra iyi gelmemeye başladı . Artık az kaldı diye teselli ediyorum kendimi ama çok zorlanıyorum zaten epey ağırlaştım
Şükür benımkı ıyıydı cnm ama tabı smdı dha farklıAcaba sizin kocislerdemi bayaa bir anlayisli oldu eskisine nazaran
Nısanla mayıs bı gecseeee allahın ıznıyleeeeAynen bende o gunleri bekliyorum bu gunler nasil gececek diyorum ama cok sukur martda az kaldi bitiyor