- 22 Şubat 2020
- 178
- 142
- 41
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #98.241
Kabızlık için magnezi kalsine saba çok iyi ben 12. Haftadan itibaren hep kullandım doğumdan sonra ilk hafta da içtim. Doktoruna sor istersen çok rahatlarsın. Hemoroid için de krem vermişti doktorum o da çok işe yaramıştı onun için bişey kullanıyor musun?Valla canım ben günlerdir kabızlık ve hemoroid yüzünden ağlıyorum resmen sancım ve karın mide ağrılarımda çok fazla batmalar yüzünden doğru dürüst uyuyamıyorum da . Foruma da bugun giremedim pek uzaktan takip ediyorum sizi . Dualarınızda unutmayın lütfen ben size her zaman ediyorum inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşacağız sağlıkla . Bel sırt ağrısı desen tavan yaptı . Zor olsa da bebişler için herşey
Cnm mrb yakalamışken sorayım dedim rahimde kısalma başlamışmıydı sendeKabızlık için magnezi kalsine saba çok iyi ben 12. Haftadan itibaren hep kullandım doğumdan sonra ilk hafta da içtim. Doktoruna sor istersen çok rahatlarsın. Hemoroid için de krem vermişti doktorum o da çok işe yaramıştı onun için bişey kullanıyor musun?
Yy cnm çok geçmiş olsun ne zor o ben hemeroid den ameliyat oldum ama hiçfayda etmedi magnorm kullandıktan sonra daha rahatım bide aç karna elma kuru kayısı idare ediyordu beni bide osmolak diye içşurup var gebelikte kullanılan druna sorup alabilirsin Rabbim şifa versin inşValla canım ben günlerdir kabızlık ve hemoroid yüzünden ağlıyorum resmen sancım ve karın mide ağrılarımda çok fazla batmalar yüzünden doğru dürüst uyuyamıyorum da . Foruma da bugun giremedim pek uzaktan takip ediyorum sizi . Dualarınızda unutmayın lütfen ben size her zaman ediyorum inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşacağız sağlıkla . Bel sırt ağrısı desen tavan yaptı . Zor olsa da bebişler için herşey
Hunileşme vardı, yanlış hatırlamıyorsam son 3 hafta başı dikişe dayalıydı. Benim doktorum rahim boyunu hiç söylemedi bana. Dikişin sağlam diyordu sadece. Hunileşme ilerleyince pesser taktı.Doğum yapmadan önce yani
Benimde en son 28.5 dedide aklıma takildı hep bu süreç zor ve yıpratıcı ciddenHunileşme vardı, yanlış hatırlamıyorsam son 3 hafta başı dikişe dayalıydı. Benim doktorum rahim boyunu hiç söylemedi bana. Dikişin sağlam diyordu sadece. Hunileşme ilerleyince pesser taktı.
Darısı başınıza inşallah. Dikiş sağlam olduğu, sancı ve aşırı kasılma olmadığı sürece sorun olmaz gibi geliyo. İlaçları da zamanında alıp aksatmamak da lazım. Prolüton vuruluyor musunuz bilmiyorum ama beni psikolojik olarak da çok rahatlatıyordu iğneyi olduğum andan itibaren bir hafta daha güvende hissediyordum. Allah sizin de güzel haberinizi okumayı nasip etsin inşallahBenimde en son 28.5 dedide aklıma takildı hep bu süreç zor ve yıpratıcı cidden
Ama sizin adınıza çok sevindim sağlıkla almışsınız bebeğinizi
Magnorm kullanıyorum . Krem verdi ama hiç fayda etmiyor sanki benim dikişten sonra hep kabızlık oldu doktor şurup falan da verdi de hiç faydası yok bi gün iyiysem ertesi gün kötü . Hemoroidde ondan sonra oldu zaten . Denemediğim şey kalmadı en son erik hoşafı iyi geldi o da sonra iyi gelmemeye başladı . Artık az kaldı diye teselli ediyorum kendimi ama çok zorlanıyorum zaten epey ağırlaştımKabızlık için magnezi kalsine saba çok iyi ben 12. Haftadan itibaren hep kullandım doğumdan sonra ilk hafta da içtim. Doktoruna sor istersen çok rahatlarsın. Hemoroid için de krem vermişti doktorum o da çok işe yaramıştı onun için bişey kullanıyor musun?
Amin canım saol . Doktor şurup krem falan verdi ama fayda etmiyor . Denemediğim şey de kalmadı ilk yapında faydası oluyor sonra alışınca vücut geçiyor etkisi . Artık az kaldı diyorum şükür geçecek hepsi . Ağırlaştıkça ağrılar da fazlalaşıyor Rabbim yardımcımız olsunO
Yy cnm çok geçmiş olsun ne zor o ben hemeroid den ameliyat oldum ama hiçfayda etmedi magnorm kullandıktan sonra daha rahatım bide aç karna elma kuru kayısı idare ediyordu beni bide osmolak diye içşurup var gebelikte kullanılan druna sorup alabilirsin Rabbim şifa versin inş
Hep duamdasiniz Rabbim yardimcimiz olsunValla canım ben günlerdir kabızlık ve hemoroid yüzünden ağlıyorum resmen sancım ve karın mide ağrılarımda çok fazla batmalar yüzünden doğru dürüst uyuyamıyorum da . Foruma da bugun giremedim pek uzaktan takip ediyorum sizi . Dualarınızda unutmayın lütfen ben size her zaman ediyorum inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşacağız sağlıkla . Bel sırt ağrısı desen tavan yaptı . Zor olsa da bebişler için herşey
Gunaydin caniim. Sag kaburga agrisiyla basim dertte, karnimin icinde kiyamet kopuyor gurul gurul niye bilmiyorumGunaydin kizlar naslsiniz
Gunaydin caniim. Sag kaburga agrisiyla basim dertte, karnimin icinde kiyamet kopuyor gurul gurul niye bilmiyorumdun gece adet sancisi gibi agri saplandi korktum endolun son hakkini kullandim gece 4'de. Dr sorup boyle hissettigimde alabilirmiym dicem en az iki haftaya ihtiyacimiz var bu sipayla❤ sen nasilsin?
Cok sukir iyiyim canim bende bu 20 li haftalara geldim geleli agrilar rahat birakmiyo bebeisin buyuduya kaburgalarin cok agriycak benimde bobrekler iflas edecek halde
Allah razı olsun cnm bende geçen hafta başladım bu iğneye Dr söylemedi ama ben kendim asmde yazdırıp yaptırmaya başladım burda okuduğum içinDarısı başınıza inşallah. Dikiş sağlam olduğu, sancı ve aşırı kasılma olmadığı sürece sorun olmaz gibi geliyo. İlaçları da zamanında alıp aksatmamak da lazım. Prolüton vuruluyor musunuz bilmiyorum ama beni psikolojik olarak da çok rahatlatıyordu iğneyi olduğum andan itibaren bir hafta daha güvende hissediyordum. Allah sizin de güzel haberinizi okumayı nasip etsin inşallah
İyi olmana sevindm kuzum. Surekli sirt ustu yatiyorum hic sag sola bile donmuyorum sirtim da igneler batiyor yara olmuş çizik çizik krem sürdürdum smdi. Ne çektik biz
Gunaydınlarrr
İyiyim çiçeğimsen nasılsıbGunaydin kuzum nasilsin