Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Kabızlık için magnezi kalsine saba çok iyi ben 12. Haftadan itibaren hep kullandım doğumdan sonra ilk hafta da içtim. Doktoruna sor istersen çok rahatlarsın. Hemoroid için de krem vermişti doktorum o da çok işe yaramıştı onun için bişey kullanıyor musun?

Cnm mrb yakalamışken sorayım dedim rahimde kısalma başlamışmıydı sende

O
Yy cnm çok geçmiş olsun ne zor o ben hemeroid den ameliyat oldum ama hiçfayda etmedi magnorm kullandıktan sonra daha rahatım bide aç karna elma kuru kayısı idare ediyordu beni bide osmolak diye içşurup var gebelikte kullanılan druna sorup alabilirsin Rabbim şifa versin inş

Hunileşme vardı, yanlış hatırlamıyorsam son 3 hafta başı dikişe dayalıydı. Benim doktorum rahim boyunu hiç söylemedi bana. Dikişin sağlam diyordu sadece. Hunileşme ilerleyince pesser taktı.
Benimde en son 28.5 dedide aklıma takildı hep bu süreç zor ve yıpratıcı cidden
Ama sizin adınıza çok sevindim sağlıkla almışsınız bebeğinizi

Benimde en son 28.5 dedide aklıma takildı hep bu süreç zor ve yıpratıcı cidden
Ama sizin adınıza çok sevindim sağlıkla almışsınız bebeğinizi
Darısı başınıza inşallah. Dikiş sağlam olduğu, sancı ve aşırı kasılma olmadığı sürece sorun olmaz gibi geliyo. İlaçları da zamanında alıp aksatmamak da lazım. Prolüton vuruluyor musunuz bilmiyorum ama beni psikolojik olarak da çok rahatlatıyordu iğneyi olduğum andan itibaren bir hafta daha güvende hissediyordum. Allah sizin de güzel haberinizi okumayı nasip etsin inşallah

Magnorm kullanıyorum . Krem verdi ama hiç fayda etmiyor sanki benim dikişten sonra hep kabızlık oldu doktor şurup falan da verdi de hiç faydası yok bi gün iyiysem ertesi gün kötü . Hemoroidde ondan sonra oldu zaten . Denemediğim şey kalmadı en son erik hoşafı iyi geldi o da sonra iyi gelmemeye başladı . Artık az kaldı diye teselli ediyorum kendimi ama çok zorlanıyorum zaten epey ağırlaştım

Amin canım saol . Doktor şurup krem falan verdi ama fayda etmiyor . Denemediğim şey de kalmadı ilk yapında faydası oluyor sonra alışınca vücut geçiyor etkisi . Artık az kaldı diyorum şükür geçecek hepsi . Ağırlaştıkça ağrılar da fazlalaşıyor Rabbim yardımcımız olsun

Gecmks olsun kuzum benim balli suda iyi geliyor kabizliga sut ic bolca ben internetden okudugum kadaryla bu agrilar bebel buyudukce cogalacak dikisimzizde var diye 2 kat olacak
Hep duamdasiniz Rabbim yardimcimiz olsun

Gunaydin kizlar naslsiniz
Gunaydin caniim. Sag kaburga agrisiyla basim dertte, karnimin icinde kiyamet kopuyor gurul gurul niye bilmiyorum dun gece adet sancisi gibi agri saplandi korktum endolun son hakkini kullandim gece 4'de. Dr sorup boyle hissettigimde alabilirmiym dicem en az iki haftaya ihtiyacimiz var bu sipayla sen nasilsin?

Cok sukir iyiyim canim bende bu 20 li haftalara geldim geleli agrilar rahat birakmiyo bebeisin buyuduya kaburgalarin cok agriycak benimde bobrekler iflas edecek halde

Cok sukir iyiyim canim bende bu 20 li haftalara geldim geleli agrilar rahat birakmiyo bebeisin buyuduya kaburgalarin cok agriycak benimde bobrekler iflas edecek halde
İyi olmana sevindm kuzum. Surekli sirt ustu yatiyorum hic sag sola bile donmuyorum sirtim da igneler batiyor yara olmuş çizik çizik krem sürdürdum smdi. Ne çektik biz

Allah razı olsun cnm bende geçen hafta başladım bu iğneye Dr söylemedi ama ben kendim asmde yazdırıp yaptırmaya başladım burda okuduğum için

Evet ya canim ama bobreklerimin agrisindan kivraniyirum bi bilsen o agri nasil tatli geliyr cok sukir Rabbim diyorum bebisim benimle cekerim bu agrilari canim sirtinia beline sakin masaj yaptrma iyot varsa iyotla sur sirtina
İyi olmana sevindm kuzum. Surekli sirt ustu yatiyorum hic sag sola bile donmuyorum sirtim da igneler batiyor yara olmuş çizik çizik krem sürdürdum smdi. Ne çektik biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…