Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Günaydın canım bu gece rüyamda seni gördüm buraya resmini atmıssın valla cok basım tuttu canım dün kafamı kaldıramadım
Geçmiş olsun cnm yaa
Ben arada kafamı kaldırarak oturur pozisyonda Uzanıyorum yoksa bu başarısı beni bitirmişti ama sen bilirsin tabi oturmak iyi değil diyo arkadaşlar

Evet ya canim ama bobreklerimin agrisindan kivraniyirum bi bilsen o agri nasil tatli geliyr cok sukir Rabbim diyorum bebisim benimle cekerim bu agrilari canim sirtinia beline sakin masaj yaptrma iyot varsa iyotla sur sirtina
Deri tazeleyen bi krem vardi hemen onu surdurdum esim azcik parmaklariyla hafif masaj yapar gbi yapti ama zaten faydasi olmuyor hic biseyin. Bebek direk vajinada oynuyor o ayri bi korkutuyor

Canim benim sirtim yariliyor resmen doktor masaj yaptrma dedi iyot yani betadin bizde cok kullaniliyor onu uyquluyorum valla iyi geliyor benimde bebis cok asagida kipirdiyo sert hareket edince de tekmelerini rahim agzimda his edyorum
Deri tazeleyen bi krem vardi hemen onu surdurdum esim azcik parmaklariyla hafif masaj yapar gbi yapti ama zaten faydasi olmuyor hic biseyin. Bebek direk vajinada oynuyor o ayri bi korkutuyor

Kizlar ben diyorum bir birimizi taniyalim ozel mesaja resimlerimizi yollayalim bakip silelim valla ben sizi cok merak edyorum eger isterseniz

Acaba sizin kocislerdemi bayaa bir anlayisli oldu eskisine nazaran

Ben 10. Haftadan 38. Haftada doğum yapana kadar yaşadım kabızlığı. bahsettiğim ilaç çok iyi geldi. İshal, karın ağrısı, gaz sancısı yapmadan düzenliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…