Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Ben diyorum iste size bu mart gecmiyo bir turlu kizlar bu vurus yuzunde az kala kolonyayla yikanicam ya esim dun gordu manyaklastin artik sen kafandan dok yikan isyersen dedi
Ya bu bikaç gün banada cidden zor geçiyor günler geçmiyor sanki ama daha yolun çok başında gibi hissediyorum

Ben diyorum iste size bu mart gecmiyo bir turlu kizlar bu vurus yuzunde az kala kolonyayla yikanicam ya esim dun gordu manyaklastin artik sen kafandan dok yikan isyersen dedi
Ben sadece dışarı çıkarken panik oldum hastaneye giderken onada maske eldiven hallettim geldim yıkandım

Bak MasAllah kuzum 26 olmusdun bile hadi sabret az kaldi benim annem dedi ki bebek buyudukce miden cok agriyacak kaburqalarinjn altina girecrk sanki agriyacak benim dun bobregime girdi sanki bobregimde kiprdiyodu agridan kivrandim
Annemde diyor aynisini canim yukari ciksinda girsin artik kaburgama falan kasikta hala insallah 28 e az kaldi sonra rahat bi nefes alicaz

Kuzum o kadar korkuyorum ko artik bizde polisler zorla tikiyor insanlari iceriye sessizlesdi sehir doktot kontrolune nasil gidecem bilmiyorum ne nahcivanda yasyorum ama bakude artik taksilerie metrolaraizin yok calismalarina burdada yaparlarsa doktora gitmek zorlasacak
Yok kız okadar da seytme yaniii

Ya bu bikaç gün banada cidden zor geçiyor günler geçmiyor sanki ama daha yolun çok başında gibi hissediyorum
Bebek rahim agzna yaklasmadan once wc flan gidiyodum bi hareket geliyodu bisey oluyodu simdi o da yok cok sukur sikayetim yok ama artik yatarkende rahat edilmiyor sirtim icime dusuyor sanki

Canim o buyudugu icindir bence ama ben oyle hareketler yapinca korkuyorum acaba kisaldimi aciklikmi var
Bebek rahim agzna yaklasmadan once wc flan gidiyodum bi hareket geliyodu bisey oluyodu simdi o da yok cok sukur sikayetim yok ama artik yatarkende rahat edilmiyor sirtim icime dusuyor sanki

Keske yikansakda kolonyayla yikansak iki haftadir suya girmiyorum valla doguruyum sudan cikmicam
Yogurduda ben başindan beri gunluk bi kase hep yiyodum aksam yemegnin yaninada ekstra hatta. Kasilmadan ziyade ben bebegin kilosuna enfeksiyona iyi gelir diye yiyodum

Canim bende o durumdayim esimde gelio yaklasma kokarim filan diyorum sen kokmazsin diyo yazk oda ozluyo burda olsaydinjz sarilip yatardim diyo sabr et diyorum bu bebis icin 5 yildir mucadele edyoruz zaten onun icin edyorum diyo hic bi guc seni benden auramazdibenkm odun kocam ayri kalinca romantik oldu gitdi sastim kaldim yogurtu esin internetde arastrmis kasilma onluyomus kasilma kalsiyum eksikligindede olurmjs hemde enfeksiyon icjn yiyorum

Masallah canm hep oyle olsun araniz ins kulagimin duydugu hersyi yapiyorum valla bende bi balik hapi yutuyrum vitamin icin gerisi dusuk onleyici. Bari yediklerimiz ise yarar seyler olsun

Evet canim bende bu kadar igneker serumlar bebise zararlo degilmi diye dusunuyorum bende vitamin olarak omega 3 ve elevit multivitamin aliyorum ama omeqa3 aldogim zaman sanki balik yemisim gibi oluyor agzim balik kokuyor
Masallah canm hep oyle olsun araniz ins kulagimin duydugu hersyi yapiyorum valla bende bi balik hapi yutuyrum vitamin icin gerisi dusuk onleyici. Bari yediklerimiz ise yarar seyler olsun

M Maviruya30 kuzum senden hic haber yok sen nasilsn bebis nasil
Valla canım ben günlerdir kabızlık ve hemoroid yüzünden ağlıyorum resmen sancım ve karın mide ağrılarımda çok fazla batmalar yüzünden doğru dürüst uyuyamıyorum da . Foruma da bugun giremedim pek uzaktan takip ediyorum sizi . Dualarınızda unutmayın lütfen ben size her zaman ediyorum inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşacağız sağlıkla . Bel sırt ağrısı desen tavan yaptı . Zor olsa da bebişler için herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…