Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Evet canim kaderimize ne yazldysa Rabbim onu yasatacak bos bosuna telas yapip isleri dahada kotulestriyoriz bebeklerimizde daha kucucuk yazik onlarada stres yasatip onlarida yoruyoruz
Aynen cnm ya braz rahat olmak şazım valla bız coook stres yapıoz stres cok onemli

Evet canim kaderimize ne yazldysa Rabbim onu yasatacak bos bosuna telas yapip isleri dahada kotulestriyoriz bebeklerimizde daha kucucuk yazik onlarada stres yasatip onlarida yoruyoruz
Aynen cnm Rabbmden gelen degısmeyecek ne yapsak bos stres yap agla üzül hersey olacagına varıyo kaderde yazılan neyse onu yasayacaz bız cok dusunuyoruz yanı ben

Canim ben henuz 2-3 gun once psikopat gibiydim yeni hamile kaldigimda ikide bir tansiyonumi olcuyodum cunki onceki gebeligim anomali olmusti diye tansiyonum yukseliyodu kanamam oluyodu ve bu gebeligimdede tansiyon ve kanamam vardi bir gunde10 kere tansiyon olcuyodum sonra doktora gidince bebek saglikli dedi sonra kendi kendime dusundum guya bebegim anomalili olsaydi napa bilirdim ama tansiyonumu olcmekle sanko birseyler basaracagimi dusunuyodum ama simdi her seyi Rabbim bilir biliyorum bebegimi uzuyorum onun kucucuk bedenine bunlari yasatamam hakkim yok buna onu sevgimle buyutucem korkutarak degil
Aynen cnm Rabbmden gelen degısmeyecek ne yapsak bos stres yap agla üzül hersey olacagına varıyo kaderde yazılan neyse onu yasayacaz bız cok dusunuyoruz yanı ben

Aynen oyle cnm elımızden gelen hıcbısey yok olamaycakta rabbmden gelene razıyız ıns bır dha acı yasamayız evlat acısı kucagımıza alırız buyuturuz yavrularımızı

InsAllah canim demin feysden bir arkadasin hikayesin okuyorum kizin acilmasi olmus kese de hunilesme olmus doktor bu gun dogrursun demis altdan bakmislar ellerile ve serklaji bile yokmis o aciklikla 35 haftaya kadar gelmis doktorlar bile sok olmus
Aynen oyle cnm elımızden gelen hıcbısey yok olamaycakta rabbmden gelene razıyız ıns bır dha acı yasamayız evlat acısı kucagımıza alırız buyuturuz yavrularımızı

InsAllah canim demin feysden bir arkadasin hikayesin okuyorum kizin acilmasi olmus kese de hunilesme olmus doktor bu gun dogrursun demis altdan bakmislar ellerile ve serklaji bile yokmis o aciklikla 35 haftaya kadar gelmis doktorlar bile sok olmus
Vay be masallah yaaaa bsey dıcem canım tam byle dıkısın ora bıcak gbı batıyo ndenkı

Ya benim bu progestanlarin yeri hep beze olduya porlutonu nasil vurulucam bilmiyorum o yakiyor hem

Benimde kasık ağrım vardı biraz oraya uzan biraz buyana uzan derken akşam ettik

Bak MasAllah kuzum 26 olmusdun bile hadi sabret az kaldi benim annem dedi ki bebek buyudukce miden cok agriyacak kaburqalarinjn altina girecrk sanki agriyacak benim dun bobregime girdi sanki bobregimde kiprdiyodu agridan kivrandim
Ay bilemedim ameliyathanede mi üşüttüm ki dedim buz gibiydi. Bi rennie ictim biraz azaldi sanki aksam olmuyor gun gecmiyor iyice bunaldim kütük gibi yatmaktan

Benim bebis cok acitiyor canimi acaba korkulu biseymi riskli bisey olmasinda ben cekerim bebisin nazin rahim agzimdada oynuyo arada

Yaa nolduki bu gun sizlere birden bire kuzular biz serklajliyiz ya gebelik buyudukce daha siddetli agrilarimjz ola bilirmis
Olabilir seyler cnm aslında kasık bel karın ağrısı ben pek önemsemiyorum dinlenmeye çalışıyorum şükür geçti akşamına

Ay bilemedim ameliyathanede mi üşüttüm ki dedim buz gibiydi. Bi rennie ictim biraz azaldi sanki aksam olmuyor gun gecmiyor iyice bunaldim kütük gibi yatmaktan
Ya bu bikaç gün banada cidden zor geçiyor günler geçmiyor sanki ama daha yolun çok başında gibi hissediyorum

Cok sukur kuzum benim ben agridigimda artik yogurt yiyorum o kadar guzel etki yapiyo ki
Olabilir seyler cnm aslında kasık bel karın ağrısı ben pek önemsemiyorum dinlenmeye çalışıyorum şükür geçti akşamına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…